Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 27 tema

Apklausa: Kuris vilkas labiausiai Tau patinka? (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
perfekta, labukas 4u.gif
Atsakyti
labryt, isverte mani is lovos septinta doh.gif
QUOTE(Zizija @ 2010 10 09, 12:27)
Labutis 4u.gif
Kiek mažai šįkart prišnekėjot lotuliukas.gif Jau ruošiaus skaityti kokius mažiausiai lapus, o čia tik vienas  g.gif

*Harpija*, o tu jau skaitei "Virpėjimą"? Ar patiko? Aš vis nesiryžtu pirkti, kažkaip nesinori vilkolakiais vampyrus užgožt hihihi.gif

aha, jau maniau nieko net nekomentuosiu nes noriu padrybsot biggrin.gif

jo, nusipirkai virpejima? paskui man prakaltum laugh.gif siaip maciau kazkuriam knygyne 23 litus kainuoja, uzkrito kuriam mastau.gif

o, ziuriu Virpejimo tesinys Laukimas jau yra Knygu klube biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 09 spalio 2010 - 14:08
Sveikos 4u.gif
Neplepios šiandien biggrin.gif
Kristen Jay Leno Šou
I dalis
II dalis
Atsakyti
QUOTE(donata222 @ 2010 10 09, 16:06)
Kristen Jay Leno Šou
I dalis
II dalis

Ji nuostabi smile.gif siek tiek vietomis nervinosi, bet zavi, svytinti, atsipalaidavusi...

user posted image
Papildyta:
Naujas Simpsonu personazas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrele27: 09 spalio 2010 - 17:33
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 09, 18:35)
Ji nuostabi smile.gif siek tiek vietomis nervinosi, bet zavi, svytinti, atsipalaidavusi...

user posted image
Papildyta:
Naujas Simpsonu personazas smile.gif

user posted image

Niu nieko sau antra fotke... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif visur karaliauja vampyrai...

O kristen graziai atrodo... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinaa: 09 spalio 2010 - 17:42
QUOTE(kristinaa @ 2010 10 09, 18:41)
Niu nieko sau antra fotke... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif visur karaliauja vampyrai...

Ir vardas jo - Edmund'as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 09, 18:55)
Ir vardas jo - Edmund'as  biggrin.gif

Ir is E raides turi but butinai... lotuliukas.gif
Atsakyti
Robertas ir Kristen po vakarelio Thompson Ayer viesbutyje (jis vyko vakare, po laidos filmavimo)

user posted image user posted image user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsispyrele27: 09 spalio 2010 - 18:09
Skaičiau, kad yra labai daug Twittery pranešimų kaip jie tam vakarėly buvo ir elgėsi, tik kad aš ieškot ten nelabai moku tai nerandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donata222 @ 2010 10 09, 19:04)
Skaičiau, kad yra labai daug Twittery pranešimų kaip jie tam vakarėly buvo ir elgėsi, tik kad aš ieškot ten nelabai moku tai nerandu biggrin.gif

Niu niu labai jau smalsu, kas mokat ikelkit tos info bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(donata222 @ 2010 10 09, 19:04)

As ir twitteryje ne viska moku (dar tik pradedancioji), bet yra dar ir kitu saltiniu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinaa @ 2010 10 09, 19:11)
Niu niu labai jau smalsu, kas mokat ikelkit tos info bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif

Info tokia - jie praktiskai nebeslepia savo santykiu, atvirai rodo, kad yra pora. Buvo su draugais vakarelyje. I viesbuti paparaciai negalejo patekti. Bet isvaziuojant juos vis tiek prigavo.
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 09, 19:13)
As ir twitteryje ne viska moku (dar tik pradedancioji), bet yra dar ir kitu saltiniu  biggrin.gif
Papildyta:
Info tokia - jie praktiskai nebeslepia savo santykiu, atvirai rodo, kad yra pora. Buvo su draugais vakarelyje. I viesbuti paparaciai negalejo patekti. Bet isvaziuojant juos vis tiek prigavo.

Jejau kaip faina, super zinios!!! wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti