labryt, isverte mani is lovos septinta
aha, jau maniau nieko net nekomentuosiu nes noriu padrybsot
jo, nusipirkai virpejima? paskui man prakaltum
siaip maciau kazkuriam knygyne 23 litus kainuoja, uzkrito kuriam 
o, ziuriu Virpejimo tesinys Laukimas jau yra Knygu klube

QUOTE(Zizija @ 2010 10 09, 12:27)
Labutis
Kiek mažai šįkart prišnekėjot
Jau ruošiaus skaityti kokius mažiausiai lapus, o čia tik vienas
*Harpija*, o tu jau skaitei "Virpėjimą"? Ar patiko? Aš vis nesiryžtu pirkti, kažkaip nesinori vilkolakiais vampyrus užgožt

Kiek mažai šįkart prišnekėjot

*Harpija*, o tu jau skaitei "Virpėjimą"? Ar patiko? Aš vis nesiryžtu pirkti, kažkaip nesinori vilkolakiais vampyrus užgožt

aha, jau maniau nieko net nekomentuosiu nes noriu padrybsot

jo, nusipirkai virpejima? paskui man prakaltum

o, ziuriu Virpejimo tesinys Laukimas jau yra Knygu klube

QUOTE(donata222 @ 2010 10 09, 16:06)
Ji nuostabi

Papildyta:
Naujas Simpsonu personazas

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 09, 18:35)
Ji nuostabi
siek tiek vietomis nervinosi, bet zavi, svytinti, atsipalaidavusi...

Papildyta:

Papildyta:

Niu nieko sau antra fotke...

O kristen graziai atrodo...

QUOTE(kristinaa @ 2010 10 09, 18:41)
Niu nieko sau antra fotke...
visur karaliauja vampyrai...

Ir vardas jo - Edmund'as

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 09, 18:55)
Ir is E raides turi but butinai...

Robertas ir Kristen po vakarelio Thompson Ayer viesbutyje (jis vyko vakare, po laidos filmavimo)

Skaičiau, kad yra labai daug Twittery pranešimų kaip jie tam vakarėly buvo ir elgėsi, tik kad aš ieškot ten nelabai moku tai nerandu

QUOTE(donata222 @ 2010 10 09, 19:04)
Skaičiau, kad yra labai daug Twittery pranešimų kaip jie tam vakarėly buvo ir elgėsi, tik kad aš ieškot ten nelabai moku tai nerandu 

Niu niu labai jau smalsu, kas mokat ikelkit tos info

QUOTE(donata222 @ 2010 10 09, 19:04)

As ir twitteryje ne viska moku (dar tik pradedancioji), bet yra dar ir kitu saltiniu

Papildyta:
QUOTE(kristinaa @ 2010 10 09, 19:11)
Info tokia - jie praktiskai nebeslepia savo santykiu, atvirai rodo, kad yra pora. Buvo su draugais vakarelyje. I viesbuti paparaciai negalejo patekti. Bet isvaziuojant juos vis tiek prigavo.
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 09, 19:13)
As ir twitteryje ne viska moku (dar tik pradedancioji), bet yra dar ir kitu saltiniu 
Papildyta:
Info tokia - jie praktiskai nebeslepia savo santykiu, atvirai rodo, kad yra pora. Buvo su draugais vakarelyje. I viesbuti paparaciai negalejo patekti. Bet isvaziuojant juos vis tiek prigavo.

Papildyta:
Jejau kaip faina, super zinios!!!