Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 27 tema

Apklausa: Kuris vilkas labiausiai Tau patinka? (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Arti @ 2010 10 08, 15:58)
Neskaitei...? Zinok skaityk..nors ir per kompa..Man is Edvardo puses net idomiau..neveltui du kartus skaiciau biggrin.gif Jei neturi, galiu atsiusti mirksiukas.gif

O siaip tai as noriu isalkti..va po kokiu metu..svieziai paimsiu i rankas knygas ir paziuresiu filmus ax.gif

Oke atsiusk pasta i az parasysiu wink.gif Vien tas "Is Edwardo" puses kabina biggrin.gif o kitu daliu po antra akrta skaityt as ir dar nepribrendau, bet kazkodel filmus galiu ziuret daznokai, mane teigiamai veikia thumbup.gif ir akiai grazu wub.gif
Atsakyti
Kai noriu meilės, žiūriu "Saulėlydį". ax.gif
Kai noriu paverkti - "Jaunatį". verysad.gif
Kai noriu ant ko nors supykti - "Užtemimą". Padeda... tada ir šluotos nereikia...kaip ragana po namus lakstau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutiaaa @ 2010 10 08, 14:00)
Vakar iš draugės pasiėmiau,tai jau šiandien aišku kas bus daroma vakare  smile.gif Poto vėl sapnuosis man Edvardėlis-Robertėlis kaip kad po filmų žiūrėjimų  biggrin.gif

Nu tai, jei siandien pradesi skaityt, tai ryt "Saulelydi" turetum buti baigus..tau pasiseke, kad savaitgalis ant nosies biggrin.gif biggrin.gif Jauciu ir "Jaunatis" bus perskaityta mirksiukas.gif lotuliukas.gif Mes sakom, mes zinom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 08, 15:56)
o vat Arti tai kazkokia... nzn is avataro  g.gif  monstre? zudike? ok  thumbup.gif

Tu gal Arti matei g.gif biggrin.gif ...taip taip ji monstrė...žudikė...vilkų ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 08 spalio 2010 - 14:06
QUOTE(Arti @ 2010 10 08, 14:01)
Palauk..dar neisivaizduok..kita temute, kai iseisim is La Puso, pakeisiu avatara lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 08, 14:05)
Tu gal Arti matei g.gif  biggrin.gif ...taip taip ji monstrė...žudikė...vilkų ax.gif  lotuliukas.gif

o Daiva keturakė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 08, 16:01)
Palauk..dar neisivaizduok..kita temute, kai iseisim is La Puso, pakeisiu avatara lotuliukas.gif

Tai blem pas tave begales avataru buvo doh.gif sesele juk dar buvai lotuliukas.gif dievuliau sesele monstre.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2010 10 08, 16:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

o Daiva keturakė  lotuliukas.gif

Nu pize monstru biuras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 08, 16:06)
o Daiva keturakė  lotuliukas.gif

Galvojau galvojau...kodėl keturakė... g.gif
Pasižiūrau į savo avatara... gi tiksliai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 08 spalio 2010 - 14:12
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 08, 14:08)
Tai blem pas tave begales avataru buvo  doh.gif sesele juk dar buvai lotuliukas.gif  dievuliau sesele monstre.... doh.gif
Papildyta:

Nu pize monstru biuras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Papuolei devil.gif

Nusiunciau tau "Vidurnakcio saule"...
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 08, 16:13)
Papuolei devil.gif

Nusiunciau tau "Vidurnakcio saule"...

Aciu labai drinks_cheers.gif Tai jauciu dabar darbe pulsiu skaityt ax.gif vistiek nieks nemato kas ant moniko pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 10 08, 14:15)
Aciu labai  drinks_cheers.gif Tai jauciu dabar darbe pulsiu skaityt  ax.gif vistiek nieks nemato kas ant moniko pas mane  biggrin.gif

Nedaryk to..kaip namo paskui grisi..teks nakvot darbe lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2010 10 08, 13:50)
Arti vajė kokios eilės biggrin.gif negaliu net apdainuoti eiliuotai, tik gadinčiau biggrin.gif

Zane, ir kaip cia dabar suprast g.gif tai pries tai buvo taip prastai, kad tu savo eilem padeti taisei lotuliukas.gif lotuliukas.gif Moku isvartyt ane biggrin.gif
Harpija, Kosmonaftikiene aciu uz grazius zodzius smile.gif Man kaip visada..Edvardukais/Robukais prasom ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 08 spalio 2010 - 14:25
QUOTE(Arti @ 2010 10 08, 16:17)
Nedaryk to..kaip namo paskui grisi..teks nakvot darbe lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Joa turbut tu teisi blush2.gif ir jauciu as atsispausdinsiu g.gif kai visi namo iseis thumbup.gif devil.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 08 spalio 2010 - 14:25