Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 27 tema

Apklausa: Kuris vilkas labiausiai Tau patinka? (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas 4u.gif
egliosha miega ir vilkų čia nematyti ... hihihi.gif Robertas su Kristen karaliauja thumbup.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Jetau, kiek gerbėjų doh.gif lotuliukas.gif
"Jaunatis" Italija... Robertas važiuoja į filmavimo aikštelę. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 08 spalio 2010 - 09:13
Labs ryts smile.gif prisiduodu ax.gif

Donata222 prisidirbai su tuo video biggrin.gif pagal ta daina parasiau pieveles III dali biggrin.gif (nors planavau visai kitaip rasyti biggrin.gif )

Bet zinot ka..dar nedesiu..iseisiu i gryna ora, kad vejelis mintis prapustu..ir jei tada neisbrokinsiu..parodysiu jums ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 08 spalio 2010 - 10:10
QUOTE(Arti @ 2010 10 08, 12:08)
Labs ryts smile.gif prisiduodu ax.gif

Donata222 prisidirbai su tuo video biggrin.gif pagal ta daina parasiau pieveles III dali biggrin.gif (nors planavau visai kitaip rasyti biggrin.gif )

Bet zinot ka..dar nedesiu..iseisiu i gryna ora, kad vejelis mintis prapustu..ir jei tada neisbrokinsiu..parodysiu jums ax.gif

tai greiciau su tuo vejeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 08, 09:11)
Jetau, kiek gerbėjų doh.gif  lotuliukas.gif
"Jaunatis"  Italija... Robertas važiuoja į filmavimo aikštelę. biggrin.gif
user posted image

Idomu kas per jausmas..kokios mintys jo galvoje biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos visos gerbėjos 4u.gif Norėčiau prisijungti prie jūsų gretų smile.gif Jėtau kaip mane užkabino šitas filmas, kasdieną klausausi garso takelio dainų iš jo kiekvieną mielą dieną kai tik būnu namie, ir kur beeičiau vis su mintim apie šitą filmą biggrin.gif Kaip apsėsta kokia biggrin.gif Nežinau jau kiek kartų peržiūrėjau tas tris dalis. Man labiausiai tai įstrigęs Edvardas, pirmą kartą pajaučiau ką reiškia susižavėti žvaigžde blush2.gif Šaunu kad yra tokia temelė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 07, 23:40)
Jus tylekit...tylekit..as dar turiu ka parasyt.. biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif ,

as vakar vakare tylejau tylejau... galvojau, kad ryte jau rasiu romano dali apie Roberta ir Kristen prirasyta, o ji eme ir viska istryne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tutiaaa @ 2010 10 08, 10:16)
Sveikos visos gerbėjos  4u.gif  Norėčiau prisijungti prie jūsų gretų  smile.gif  Jėtau kaip mane užkabino šitas filmas, kasdieną klausausi garso takelio dainų iš jo kiekvieną mielą dieną kai tik būnu namie, ir kur beeičiau vis su mintim apie šitą filmą  biggrin.gif Kaip apsėsta kokia  biggrin.gif Nežinau jau kiek kartų peržiūrėjau tas tris dalis. Man labiausiai tai įstrigęs Edvardas, pirmą kartą pajaučiau ką reiškia susižavėti žvaigžde  blush2.gif Šaunu kad yra tokia temelė  wub.gif  thumbup.gif

Sveika, smagu, kad prisijungei 4u.gif O dar smagiau, kai Edvardeliui/Roberteliui prijaucianti..cia tokiu dauguma mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gorada @ 2010 10 08, 10:15)
tai greiciau su tuo vejeliu  ax.gif

biggrin.gif siandien ne vejuota lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 08, 10:18)
Labas rytas  4u.gif ,

as vakar vakare tylejau tylejau... galvojau, kad ryte jau rasiu romano dali apie Roberta ir Kristen prirasyta, o ji eme ir viska istryne  doh.gif

uztat pievele parasiau ax.gif
Nusprendziau kad apie tuos du balandelius nelabai ka turesiu parasyt..nes viskas bus tik mano fantazija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 08, 11:22)
biggrin.gif siandien ne vejuota lotuliukas.gif
Papildyta:

uztat pievele parasiau ax.gif
Nusprendziau kad apie tuos du balandelius nelabai ka turesiu parasyt..nes viskas bus tik mano fantazija biggrin.gif

Balioncikas tau uz pievele 4u.gif

Dar ne vakaras... bus ir vejas... biggrin.gif
Atsakyti
Nepamirštam ir kitų aktorių biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 10 08, 00:10)
nu va, isejau graziu rudens vakaru pasidziaugt, palei ezera pazioplinet, vitamino D pasigamint ir prazioplinau svaigulius doh.gif
user posted image

graziom vietom zioplineji biggrin.gif Cia vakar fotkinai?
Atsakyti
Uzsispyrele27, labas mirksiukas.gif 4u.gif

Arti thumbup.gif jei vėjo nebus, ar jei bus uraganas ir tau pasirodys kad eilesms kažko trūksta tai tu vistiek įkelk...gal mums pasirodys kitaip mirksiukas.gif 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(tutiaaa @ 2010 10 08, 12:16)
Sveikos visos gerbėjos  4u.gif  Norėčiau prisijungti prie jūsų gretų  smile.gif  Jėtau kaip mane užkabino šitas filmas, kasdieną klausausi garso takelio dainų iš jo kiekvieną mielą dieną kai tik būnu namie, ir kur beeičiau vis su mintim apie šitą filmą  biggrin.gif Kaip apsėsta kokia  biggrin.gif Nežinau jau kiek kartų peržiūrėjau tas tris dalis. Man labiausiai tai įstrigęs Edvardas, pirmą kartą pajaučiau ką reiškia susižavėti žvaigžde  blush2.gif Šaunu kad yra tokia temelė  wub.gif  thumbup.gif

Sveika, prisijungusi 4u.gif
O knygos taip pat kabino? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tutiaaa @ 2010 10 08, 11:16)

labas naujoke 4u.gif

O kaip stipriai sergi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 10 08, 11:49)
Uzsispyrele27, labas mirksiukas.gif  4u.gif

labas smile.gif

as siomis dienomis viska tyliai stengiuosi is salies stebeti kas cia forume vyksta, bet niekaip nesigauna doh.gif
Atsakyti