Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 27 tema

Apklausa: Kuris vilkas labiausiai Tau patinka? (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 10 07, 19:46)
Ir visos trys pasirinkę pievelę  bigsmile.gif Riomantiška, stengėsi mergaitės  lotuliukas.gif

Man rods kad jos visos ant tos pacios pieveles pakaitom fotkinosi biggrin.gif Cia panasiai kaip Daiva su Zizija planavo su gyvu padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 07 spalio 2010 - 19:55
QUOTE(Arti @ 2010 10 07, 20:44)
lotuliukas.gif ne Robke nebega..Robke droviai nudelbia akis.. biggrin.gif
Cia irgi is vampyru tematikos? As po twilighto dar nieko neskaiciau lotuliukas.gif istikima taip sakant lotuliukas.gif nors gal jau praejo pakankamai laiko..gal jau skaitytusi...ale bijau vel iklimpt biggrin.gif O jei dar 7 knygos doh.gif

nu ten tik siaip fanes, o ne kur po pieva jo maketa tampos ir gulineja lotuliukas.gif
jo, apie vampyru mokykla ar kazkas tokio biggrin.gif parsisiunciau siandien bigsmile.gif ale lauke labai grazus oras reik gal eit pasivalkiot po kvartala...
ir tos 7 knygos dar ir angliskos lotuliukas.gif dvigubai ilgiau trunki kol smegenys vercia i lietuviu lotuliukas.gif
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 10 07, 20:46)
Tikėkimės, kad ji gyvo Robkės nesutiks...Nes jei su popieriniu ji šitaip blink.gif Tai gyvą ji ne tik užsiverstų, bet dar ir desertui suvalgytų blink.gif
Ir visos trys pasirinkę pievelę  bigsmile.gif Riomantiška, stengėsi mergaitės  lotuliukas.gif

jo jo, teisingai Arti sako, juk net toj pacioj vietoj fotosesija susirengusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 07, 20:54)
Man rods kad jos visos ant tos pacios pieveles pakaitom fotkinosi biggrin.gif

QUOTE(egliosha @ 2010 10 07, 21:02)
jo jo, teisingai Arti sako, juk net toj pacioj vietoj fotosesija susirengusios biggrin.gif

Tai pievelė, tai taip, ta pati biggrin.gif PAstebėjau biggrin.gif Svarbiausia violetinės gėlytės biggrin.gif

bet man nedaeitų tampytis popierinį robkę ir dar pievoj su juo gulinėt lotuliukas.gif
Atsakyti
nu siauba isprotejo, jei nera gyvo tai popierinio ir uz dyka neimciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 10 07, 21:12)
nu siauba isprotejo, jei nera gyvo tai popierinio ir uz dyka neimciau  doh.gif

Vadinasi tu Robkės nemyli schmoll.gif lotuliukas.gif Va kai myli, taip labai labai labai, tampa nesvarbu - popierinis ar gyvas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 07, 20:54)
Man rods kad jos visos ant tos pacios pieveles pakaitom fotkinosi biggrin.gif Cia panasiai kaip Daiva su Zizija planavo su gyvu padaryt lotuliukas.gif

g.gif kas priekabiauja nono.gif Tegu tik nusifilmuoja, o po to... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 10 07, 21:16)
Vadinasi tu Robkės nemyli schmoll.gif  lotuliukas.gif Va kai myli, taip labai labai labai, tampa nesvarbu - popierinis ar gyvas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

isaugau jau, kad popierinius mylet
Atsakyti
Sveikutes! Nu pirmiausia noriu pasidziaugti, kad Perfecta pagaliau knyga nusipirko! Tik dar ne pro sali ir perskaityti ja lotuliukas.gif

Cia ziuriu visos stebites is tu merginu... As tai jamciau popierini, tik ne pieveleje gulinet, o miegamajam kur pasistatyt... Vis uzmeti aki, o jis tau sypsosi... rolleyes.gif
O siaip tai as jau visai nuprotejau. Ejau i darba su savo naujaisiais Twilightiniais auskarais, tai turbut uztai visa diena apie tai mintys ir buvo. Pakreipiau galva, saltas auskaras prisiglaude prie zando, o man tuoj mintis i galva, kad va taip atrodytu Edvardo bucinys... Net pacia juokas po to eme... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2010 10 07, 20:38)
tikras klykdamas pabegtu lotuliukas.gif
mergai, kam idomu turiu kompe Nakties namu visas 7 knygas biggrin.gif
Bri trumpo gyvenimo knygutes neiveikiu, baisiai naidomi...

O siaip sunkiai skaitosi? Visai noreciau pabandyt... g.gif Bet jei sudetingai parasyta, tai angliskai neiveiksiu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2010 10 07, 22:12)
Sveikutes! Nu pirmiausia noriu pasidziaugti, kad Perfecta pagaliau knyga nusipirko! Tik dar ne pro sali ir perskaityti ja lotuliukas.gif

O siaip sunkiai skaitosi? Visai noreciau pabandyt... g.gif Bet jei sudetingai parasyta, tai angliskai neiveiksiu... schmoll.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
ziuriu petrikes stadija pati sunkiausia... lotuliukas.gif

kuri? biggrin.gif
pirma pastraipa is Pazymetosios (man vertejo nereikia, tik nezinau kas yra K-babble):
Just when I thought my day couldn't get any worse I saw the dead guy standing
next to my locker. Kayla was talking nonstop in her usual K-babble, and she didn't
even notice him. At first. Actually, now that I think about it, no one else noticed him
until he spoke, which is, tragically, more evidence of my freakish inability to fit in.

Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 10 07, 22:22)
drinks_cheers.gif  biggrin.gif
ziuriu petrikes stadija pati sunkiausia... lotuliukas.gif

kuri? biggrin.gif
pirma pastraipa is Pazymetosios (man vertejo nereikia, tik nezinau kas yra K-babble):
Just when I thought my day couldn't get any worse I saw the dead guy standing
next to my locker. Kayla was talking nonstop in her usual K-babble, and she didn't
even notice him. At first. Actually, now that I think about it, no one else noticed him
until he spoke, which is, tragically, more evidence of my freakish inability to fit in.

Sunkiausia sunkiausia... doh.gif doh.gif doh.gif Nu ir man visai suprantama ta pastraipa... Pasikreipsiu pas tavi, gal atsiusi ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
daug musu mergaites
user posted image
Atsakyti
Tik nesumuskit ax.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta: