Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 27 tema

Apklausa: Kuris vilkas labiausiai Tau patinka? (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Arti @ 2010 10 07, 19:05)
Tikrai vamzdiec biggrin.gif ...uzsidedu kulniukus ir Tayloras man bamba buciuoja lotuliukas.gif

moterie, tave i Gineso rekordu knyga reik traukt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2010 10 07, 17:46)
jis taip slepiasi nuo gerbėjų antplūdžio biggrin.gif  o tayloras ką?? neturi nuo ko slėptis  biggrin.gif
biggrin.gif  juokauju smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man tai tokios asociacijos kyla: isbega Tayloras i gatve ir rekia...ei fanes fanes..kur jus??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif panasiai kaip cia: http://www.youtube.c...h?v=xQEYJpsjT44
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 07, 19:09)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Man tai tokios asociacijos kyla: isbega Tayloras i gatve ir rekia...ei fanes fanes..kur jus??? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif panasiai kaip cia: http://www.youtube.c...h?v=xQEYJpsjT44

Kaip prunkštelėjau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip ir matau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 07, 18:06)
A mylit Robke kaip sitos?  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

user posted image

kaip blogai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 10 07, 18:08)
moterie, tave i Gineso rekordu knyga reik traukt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

174cm. manai verta Gineso rekordu knygos? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 07 spalio 2010 - 18:20
Labas vakaras 4u.gif
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 07, 09:05)
ale ir sujudo Dzeikobistes...

ir ko jums tas Robke perkares... Kazin, koks buvo Tayloras pries tai kai jam liepe sportuoti... kiek pamenu, tai jau nieko ypatingo  g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Arti @ 2010 10 07, 10:55)

As galvojau, kad Dzeikobistes tik trys buvo..gal galit man paaiskint, kaip atsirado skaicius 12 blink.gif jos dauginasi scare.gif  fear.gif

Tikriausiai dauginasi ir neišsiduoda lotuliukas.gif

QUOTE(petrike @ 2010 10 07, 11:15)
Nika89 tikra, reik i sarasiuka mest aki, bet ten puse netikru... Zizija dar musiske, del Harpijos nesu tokia tikra... Dar Laputaityte, Militukas g.gif  g.gif  g.gif Na kas dar? Atsiliepkit!

Taip! taip! taip!!!!!!!Aš myyyyliu Edvardą! wub.gif
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 07, 11:17)
Ka cia jau bangas keliat  doh.gif  Mes mylim Roberta / Edvarda ir tikrai jo neiskeisim i ta vaika Dzeikoba / Taylora. Jam dar labai toli iki Robkes  ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Militukas @ 2010 10 07, 13:50)
Bet ta viktorija nuotraukoje kokia klisa siaubas

Aha ir aš atkreipiau dėmesį lotuliukas.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 07, 19:06)
A mylit Robke kaip sitos?  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

user posted image

Man jos vistik nuprotėjusios doh.gif Va jei ten tikras būtų... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 10 07, 19:18)
174cm. manai verta Gineso rekordu knygos? biggrin.gif

tada tavo batelius knygon, jei jau su jais tau Tayloras bamba buciuotu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 10 07, 19:16)
kaip blogai...  doh.gif

ji tik prikolino biggrin.gif tikiuosi biggrin.gif jei ne, tai ji jau ligonė blink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Jo jau tos mergos tikrai nukvakusios, o kad tikras butu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2010 10 07, 20:31)
lotuliukas.gif Jo jau tos mergos tikrai nukvakusios, o kad tikras butu wub.gif  wub.gif

tikras klykdamas pabegtu lotuliukas.gif

mergai, kam idomu turiu kompe Nakties namu visas 7 knygas biggrin.gif
Bri trumpo gyvenimo knygutes neiveikiu, baisiai naidomi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 07 spalio 2010 - 19:41
QUOTE(egliosha @ 2010 10 07, 19:38)
tikras klykdamas pabegtu lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ne Robke nebega..Robke droviai nudelbia akis.. biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2010 10 07, 19:38)
mergai, kam idomu turiu kompe Nakties namu visas 7 knygas biggrin.gif

Cia irgi is vampyru tematikos? As po twilighto dar nieko neskaiciau lotuliukas.gif istikima taip sakant lotuliukas.gif nors gal jau praejo pakankamai laiko..gal jau skaitytusi...ale bijau vel iklimpt biggrin.gif O jei dar 7 knygos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 10 07, 19:06)

Tikėkimės, kad ji gyvo Robkės nesutiks...Nes jei su popieriniu ji šitaip blink.gif Tai gyvą ji ne tik užsiverstų, bet dar ir desertui suvalgytų blink.gif

Ir visos trys pasirinkę pievelę bigsmile.gif Riomantiška, stengėsi mergaitės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 07 spalio 2010 - 19:47