Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(xde @ 2011 04 05, 19:51)
panaikino kovo gale nemokama siutima daugeliui saliu,tame tarpe ir Lietuvai verysad.gif

va čia tai... pyyypppp ... sad.gif
o aš vis laukiu kada doleriuko kursas nors truputėlį nukris, "suekonominti" norėjau doh.gif
dabar jau galvoju ar tikrai man šiuo metu tų kvepalų taip reikia, ar geriau kokio apsilankymo duty free palaukti... g.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ar World Duty Free parduotuvių tinklas dirba visą parą ar ne? Skrisiu anksti ryte, tai bijau, kad gali nedirbti DF unsure.gif Konkrečiai Biza parduotuvė. Gal kas iš skraidančių dažniau žinos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 06 balandžio 2011 - 11:34
QUOTE(Ebigailė99 @ 2011 03 27, 09:37)
Sveikos, noriu nupirkti savo berniukui kvepalus PlayBoy Malibu iš parduotuvės www.pardneta.lt Gal kas žino ar ta parduotuvė patikima? Ar kvepalai nebus išgaravę ir pan.? Nes toi parduotuvėj jie tikrai labai pigųs. rolleyes.gif  unsure.gif

kainos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2011 04 06, 12:31)
Gal kas žinot ar World Duty Free parduotuvių tinklas dirba visą parą ar ne? Skrisiu anksti ryte, tai bijau, kad gali nedirbti DF  unsure.gif Konkrečiai Biza parduotuvė. Gal kas iš skraidančių dažniau žinos  blush2.gif

Truputi ziurinejau ju internetini puslapi, tai pasirinkus oro uosta raso kada dirba - paprastai visiems skrydziams atidaryta buna (ne visur raso laika, bet kai kur raso ir raso nuo kazkur 5:30 ryto iki 10 vakaro dirba). Kiek teke skraidyt, tai nakti/paryciais atkridus (cia su transatlantiniais skrydziais vis papuolu taip nepatogiai) buna uzdarytos visos duty free, bet atsidaro labai anksti ryte ir dazniausiai laiko bile kiek dar buna apsipirkimams po atidarymo iki kito skrydzio.
Atsakyti
Kažkada kažkurioje temukėje buvau radus sąrašiuką, kurios el. parfum parduotuvės LT nepatikimos ... niekaip neberandu, gal padėsit ax.gif Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2011 04 07, 16:46)
Kažkada kažkurioje temukėje buvau radus sąrašiuką, kurios el. parfum parduotuvės LT nepatikimos ... niekaip neberandu, gal padėsit  ax.gif  Ačiū labai  4u.gif

http://www.supermama...howtopic=662408
Atsakyti
QUOTE(julija88 @ 2011 04 07, 16:49)

4u.gif labai labai ačiū
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 04 05, 20:51)
panaikino kovo gale nemokama siutima daugeliui saliu,tame tarpe ir Lietuvai verysad.gif

Bet reklamos del nemokamo siuntimo nenusieme, tai kai man galu gale ivedus FREE koda, priskaiciavo siuntima vistiek (ir nebeisejo uzsakymo pakeisti), parasiau jiems. Parasiau keleta kartu, stressindama etika - uzkaiciavo siuntimo pinigaicius sekanciam pirkiniui. Bet, ziurejau, reklamos vistiek nenusieme
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 04 08, 10:12)
Bet reklamos del nemokamo siuntimo nenusieme, tai kai man galu gale ivedus FREE koda, priskaiciavo siuntima vistiek (ir nebeisejo uzsakymo pakeisti), parasiau jiems. Parasiau keleta kartu, stressindama etika - uzkaiciavo siuntimo pinigaicius sekanciam pirkiniui. Bet, ziurejau, reklamos vistiek nenusieme

mano panasi situacija.Kadangi mokejau paypal,parasiau,kad kelsiu disputa del klaidingos reklamos.Grazino uz siuntima i paypal ir kortele.Parasiau,kad parasytu reklamoje i kokias salis nebesiuncia.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 07, 02:30)
Truputi ziurinejau ju internetini puslapi, tai pasirinkus oro uosta raso kada dirba - paprastai visiems skrydziams atidaryta buna (ne visur raso laika, bet kai kur raso ir raso nuo kazkur 5:30 ryto iki 10 vakaro dirba). Kiek teke skraidyt, tai nakti/paryciais atkridus (cia su transatlantiniais skrydziais vis papuolu taip nepatogiai) buna uzdarytos visos duty free, bet atsidaro labai anksti ryte ir dazniausiai laiko bile kiek dar buna apsipirkimams po atidarymo iki kito skrydzio.

Ačiū labai už info 4u.gif Bliamba, aš jau išskrendu 6.20, tai dar maždaug prieš dvi valandas atsidursiu toj laukimo salėj, plius šeštadienis, diena prieš Velykas.. Žodžiu, manau apie apsipirkima DF liks tik pasvajot ir pažiūrėt į uždaytas parduotuvių duris doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2011 04 08, 10:12)
Bet reklamos del nemokamo siuntimo nenusieme...

kad jau turbut savaite kaip yra kodas TAKE10, apie free jau jokios reklamos nebera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 03 31, 12:53)
Dabar fragrancex servisas puikus.Pristato EPG iš Belgijos.Šiandien gavau 3.20 užsakymą. thumbup.gif

Aha, as irgi is ju gavau siuntinuka jau po savaites nuo uzsakymo datos thumbup.gif
Atsakyti