Aciu visoms uz pagyras Ciucikas mielas ir man labai o jis ta medeli ir graziu padaro
QUOTE(knielita @ 2010 10 11, 09:17)
Na va pasirodau su tuo paciu medeliu, drugelius perkeliau i kita vieta, pridejau gelyciu ir man paciai atgijo medelis. Gal tiktu dar mazesni ziedeliai, bet pas mus nieko doro neradau
Ivertinkit jus
Ivertinkit jus
Na va medelis jau žymiai geriau atrodo, tik ir man norėtūsi kažko rausvo apačioj
Papildyta:
r dar tas kalėdinis medelis man primena gėlę Kalėdų žvaigždę, tikrai labai gražu
Pasirodau kelis darbelius
Čia mokytojai
Uploaded with ImageShack.us
O čia bus dovana
Čia mokytojai
O čia bus dovana
QUOTE(sauze2006 @ 2010 10 11, 19:40)
TAi niekas negali padeti siam reikaliuke
siust medelio vaisiu tik netikru vaisiu galimas variantas , o valgomu vaisiu pamegink paieskot ji neatrandi motereliu kurios vestuvem valgius gamina garantuotai pades bedoje:)
Na ir grožių jūs pridarėte O tas ciuciukas su kepuryte
Pasirodau aš savąjį medelį:
Pasirodau aš savąjį medelį:
wavin is ko padaryti skaiciai
laba diena,
pasirodau su kitos spalvos medeliu gaila tik viena foto turiu, ir nesimato vazonelio bei kas slepiasi po saldainiais ir karoliuku nesimato puošimo elemento
pasirodau su kitos spalvos medeliu gaila tik viena foto turiu, ir nesimato vazonelio bei kas slepiasi po saldainiais ir karoliuku nesimato puošimo elemento
natur - grazios spalvos
NATUR tikrai labai jau demesi patraukia grazios spalvytes:)
QUOTE(azalija170 @ 2010 10 12, 12:14)
wavin is ko padaryti skaiciai
ogi iš kartono.... nulakuoti nagų laku
Papildyta:
Dar vienas medelis:
wavin tas paskutinis medelis labai grazus, tik man saldainiu spalva nesiderina jei jie butu kokie rado9ni arba balti tada butu super