Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(Benderiute @ 2010 10 11, 09:42)
knielita dabar medelis tikrai gyviau atrodo, dar pabandyk kazka raudono idet apacioj i vazoneli, ten kur jungiasi juosteles, man kazkaip ten kazko norisi, bet gal ir nebutinai...

Aciu wub.gif

Ruosiames Kaledoms smile.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
knielita grazu ,man su organza ypac wub.gif
ruosiuosi ir as su ja ka nors padaryti ,tik kaip jus ja susukat ir ar ji nespursta blush2.gif tikiuosi suprantamai parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 10 11, 11:17)
ruosiuosi ir as su ja ka nors padaryti ,tik kaip jus ja susukat ir ar ji nespursta blush2.gif  tikiuosi suprantamai parasiau blush2.gif

arba karštom žirklėm kirpti, arba po to su žvake "apeiti", arba pirkti tokios rūšies, kuri nespursta. rinkis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 11 spalio 2010 - 10:37
Pirkau tokia, kuri nespursta ax.gif Floristiniu prekiu parduotuvej radau 4u.gif O susukti nesuku as jos blush2.gif perlenkiu ir tvirtinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 11 spalio 2010 - 12:08
QUOTE(knielita @ 2010 10 11, 11:10)
Aciu  wub.gif

Ruosiames Kaledoms smile.gif

Labai gražu, bet ar ne anksti Kalėdoms? Saldainiai nesusens?
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 11, 13:12)
Labai gražu, bet ar ne anksti Kalėdoms? Saldainiai nesusens?

Mano sis tikiuosi bus panaudotas kitai progai ir anksciau nei Kaledoms biggrin.gif Bet va toks Kaledoms manau labai tinkamas var. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 11 spalio 2010 - 13:23
Knielita, labaiii grazu wub.gif
Atsakyti
Knielita, labai gražu, žavinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sauze2006 @ 2010 10 09, 16:21)
Merginos labux 4u.gif tai dbr vietines rciukes nebera o kas Siauliuose gali medeli suorganozuoti man kitam menesiui,nes noriu vaisiu medelio juk jo nesiusimes is kazkur g.gif Is anksto dekoju ir laukiu az 4u.gif

TAi niekas negali padeti siam reikaliuke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sauze2006 @ 2010 10 11, 18:40)
TAi niekas negali padeti siam reikaliuke verysad.gif

Iš saldainių dar galėčiau pagelbėt, bet iš vaisių... dar neatrasti tie lobiai... mirksiukas.gif
Atsakyti
knielita koks fainutis tavo kalėdinis medelis.Ciucikas žavus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 10 11, 11:17)
knielita grazu ,man su organza ypac wub.gif
ruosiuosi ir as su ja ka nors padaryti ,tik kaip jus ja susukat ir ar ji nespursta blush2.gif  tikiuosi suprantamai parasiau blush2.gif

Įkišiu trigrašį blush2.gif
Karpau organzą kvadratukais 15x15cm, medinio iešmuko buką galą duriu į kvadratėlio viduriuką ir apsuku aplink iešmuką, tą apsuktą galiuką padažau į karštus klijus, kad persigertų ir duriu tarp saldainių į burbulą, kadangi mano burbulai polistiroliniai, tai dar ir įsmeigiu šiek tiek į jį. Ištraukiu greit iešmuką ir sekantį kvadratuką duriu. kai klijai sustingsta, tada ištaršau kaip man reikia, gaunasi kaip susukti ir man tai patinka. Niu va, gal kam padėjau 4u.gif
Atsakyti