Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(barbarux @ 2010 10 08, 18:26)
Nu jo, bet esmė, kad daryt nebereikia, jie jau apvalūs parduodami ir kaina ne tokia baisi. Perku juos dailės prekių parduotuvėje 4u.gif

O labai faini daikčiukai, o kokioj būtent parduotuvėj?
Papildyta:
QUOTE(knielita @ 2010 10 08, 19:14)
Nemaciau as tokiu, kuriam mieste? Tik itariu kad tai nebus Kaune, gal bent pardutuves pavadina, ar kuom ten prekiauja, nes daies salone nesu macius tokiu  unsure.gif Reiktu man  ax.gif

Mini griliazo sueina tikrai daugiau, nes tai mazesni saldainiukai, automatiskai reikalingas didesnis burbuliukas, o tada jau susinaudoja daugiau saldainiuku, bet jie lengvuciai yra, lengvesni uz sokoladinius  smile.gif Dvigubai tikrai nereikia ax.gif
Papildyta:
Su tuo paciu mini griliazu, dar neisbaigtas iki galo, prasosi jis dar kazko, bet ko? Patarkit, cia vestuvems taikomas medelis, tad tui buti du drugeliai ax.gif
user posted image

Nu gal sakyčiau kažko reiktų ant vazono pagrindo gal kokių gėlyčių panašios spalvos kaip saldainių, o gal kokių kaspinėlių sa perliukais g.gif
Atsakyti
Galvoju kelias gelytes ant pacio kaspinelio uzdet g.gif Gal pagyvintu siek tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 10 08, 19:14)
Nemaciau as tokiu, kuriam mieste? Tik itariu kad tai nebus Kaune, gal bent pardutuves pavadina, ar kuom ten prekiauja, nes daies salone nesu macius tokiu  unsure.gif Reiktu man  ax.gif

Miestas Šiauliai... Parduotuvė, kurioje prekiauja dailininkams ir kt.menininkams skirtomis prekėmis, mačiau ir Timari parduotuvėje Akropolyje, bet kaina - dvigubai brangiau doh.gif
knielita, medelis labai gražus, bet tikrai kažkoks tuščias, man tai gal apačioje norisi svorio, gal gėlių kokių į vazoniką, nežinau. Vienžo, pasirodykit su galutiniu variantu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(loreta72 @ 2010 10 08, 19:24)
O labai faini daikčiukai, o kokioj būtent parduotuvėj?

Nepamačiau klausimo doh.gif . Varpo gatvėje, iš vienos pusės Kubo parduotuvė, iš kitos pusės kampinė vaistinė, priešais Nepriklausomybės aikštę. Na, turėtumėt suprast ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 08 spalio 2010 - 19:08
Knielita, man tie drugeliai nelabai, deciau balandzius... bet cia tik mano nuomone ax.gif

Rodausi su puokste, skirta vietoj geliu puokstes vestuvems smile.gif

user posted image

Atsakyti
Na ziuresim del mano medzio, spresim g.gif Nes nera jis man dar gyvas, kad paziurejus pasakyciau kad jau viskas.

Revera, idomi puokste, cia jaunosios ji? Grazu, idomu tik sunkiai isivaizduoju jaunaja su saldainiu puokste, juk paprociai yra kad mesti ja reikia biggrin.gif O kaip mesi kai saldainine ji lotuliukas.gif Bet darbas grazus, man patiko.
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 10 08, 22:04)
Na ziuresim del mano medzio, spresim  g.gif Nes nera jis man dar gyvas, kad paziurejus pasakyciau kad jau viskas.

Revera, idomi puokste, cia jaunosios ji? Grazu, idomu tik sunkiai isivaizduoju jaunaja su saldainiu puokste, juk paprociai yra kad mesti ja reikia biggrin.gif O kaip mesi kai saldainine ji  lotuliukas.gif Bet darbas grazus, man patiko.

ne, cia svecio puokste jauniesiems smile.gif megstu neiprastas puokstes daryti. Gales po to jaunoji sita dziaugtis, kai savaja ismes biggrin.gif
Atsakyti
knielita, man noretusi vazonelio margesnio ar panasios spalvos i saldainius. Dar koki maza issikisanti "daikta" patupdyciau ant saldainiuku smile.gif
Atsakyti
Puokste aukletojoms i darzeli, mokytoju dienos proga

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2010 10 09, 10:27)
Puokste aukletojoms i darzeli, mokytoju dienos proga

Oho, gražu. O kas ten toks margas violetinis, tuoj po rožėmis? Audinys, ar gėlės kažkokios? Rožės atlasinės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 09 spalio 2010 - 09:37
jo-vita7 labai idomi puokste thumbup.gif

barbarux ten geles gyvos, kuriu dabar visur pilna darzeliuose (bent jau pas mane)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 09 spalio 2010 - 09:48
QUOTE(Revera @ 2010 10 09, 10:47)
jo-vita7 labai idomi puokste  thumbup.gif

barbarux ten geles gyvos, kuriu dabar visur pilna darzeliuose (bent jau pas mane)

Tokių nesu mačiusi blush2.gif
Atsakyti
Aciu. ten gyvos geles silokai ar kaip ten juos vadina. labai ilgai jos zydi. galime deti ir dar neprasiskleidusias zalias i puokstes
Atsakyti