Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

Iškepiau dar vieną tortą bigsmile.gif
user posted image
user posted image

Tortus pakepiau, dabar reikia labai laivo, toookią gražią idėją mintyje turiu, ir proga super - vyruko jubiliejus, tiesiog, idėjinė dovana, o padaryt nemoku doh.gif . Iš fanieros tai tikrai nekalsiu, varžtais nesuksiu, turiu putoplasto 5 cm pločio, pagrindui su buteliu labai gerai bus, bet ką su burėm daryyyyyyt verysad.gif Rusaitės, paskaitinėjau, kai kas siuva su siuvimo mašinom blink.gif , neturiu tokios galimybės, gal kokių idėjų kas turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 11 26, 14:50)
Iškepiau dar vieną tortą  bigsmile.gif

Tortus pakepiau, dabar reikia labai laivo, toookią gražią idėją mintyje turiu, ir proga super - vyruko jubiliejus, tiesiog, idėjinė dovana, o padaryt nemoku  doh.gif . Iš fanieros tai tikrai nekalsiu, varžtais nesuksiu, turiu putoplasto 5 cm pločio, pagrindui su buteliu labai gerai bus, bet ką su burėm daryyyyyyt  verysad.gif Rusaitės, paskaitinėjau, kai kas siuva su siuvimo mašinom  blink.gif , neturiu tokios galimybės, gal kokių idėjų kas turite?  4u.gif

Tortas fantastiskas thumbup.gif

Ir as turiu galvos skausma, noriu irgi grazia dovana padaryti, bet nerandu galimybiu pasidaryti pagrinda verysad.gif O jis ypac svarbus verysad.gif verysad.gif Kenciu, kol neatrsiu kaip sumeistrauti doh.gif Ir ruosiuosi prisesti prie kalediniu egluciu ir vieno didelio didelio medelio wub.gif wub.gif Ziuresim kas gausis, tikiuosi pavyks ax.gif
Atsakyti
Rusaitės, paskaitinėjau, kai kas siuva su siuvimo mašinom blink.gif , neturiu tokios galimybės, gal kokių idėjų kas turite? 4u.gif

Kaip tik siandien maximoje maciau platoku ,kokiu 7cm. dovanu pakavimo juostu.Auksines, sidabrines spalvos.Labai nesigilinau, bet uzmetus aki pamaniau , kad tiktu burems.Ot nu, galejau gi paziuret doh.gif .Daznai tos ala kaledines juostos buna tokios lankstomos ...kaip cia pasakyt..na ten gal kokia vielike ikista buna ar ka...Tai sakau pasisukiokit po tokius skyrius. wink_3.gif
Atsakyti
Didelis aciu uz atsakymas Knielita Barbarux Dijanule 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2010 11 26, 16:11)
Rusaitės, paskaitinėjau, kai kas siuva su siuvimo mašinom  blink.gif , neturiu tokios galimybės, gal kokių idėjų kas turite?  4u.gif
Kaip tik siandien  maximoje maciau platoku ,kokiu 7cm. dovanu pakavimo juostu.Auksines, sidabrines spalvos.Labai nesigilinau, bet uzmetus aki pamaniau , kad tiktu burems.Ot nu, galejau gi paziuret  doh.gif .Daznai tos ala kaledines juostos buna  tokios lankstomos ...kaip cia pasakyt..na ten gal kokia vielike ikista buna ar ka...Tai sakau pasisukiokit po tokius skyrius.  wink_3.gif

Dėkui, būtinai pažiūrėsiu 4u.gif
Atsakyti
aha, tik kaip nors reik pačiupinėt, ar juostelė lankstosi.Juk visokių būna blush2.gif O atlasinės netinka? Jų būna visokių pločių.Ieškot siuvimo reikmenyse.

Ach ir man reik kažkaip laivą sukurpt dovanai, Kalėdoms.Tas žmogus, kuriam galvoju padaryt-jūrininkas biggrin.gif O man tas laivo pagridas- aukštasis pilotažas blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2010 11 26, 17:03)
aha, tik kaip nors reik pačiupinėt, ar juostelė lankstosi.Juk visokių būna blush2.gif O atlasinės netinka? Jų būna visokių pločių.Ieškot siuvimo reikmenyse.

Ach ir man reik kažkaip laivą sukurpt dovanai, Kalėdoms.Tas žmogus, kuriam galvoju padaryt-jūrininkas  biggrin.gif O man tas laivo pagridas- aukštasis pilotažas  blink.gif  doh.gif

Man kaip tik pagrindas atrodo paprasčiausias, burės sudėtingiau... g.gif
O gal čia kaip sakoma, akys baisininkės, rankos darbininkės, vot imsim ir padarysim lotuliukas.gif
Atsakyti
Savo laivelio bures dariau is lankstomos juosteles, apie kuria cia rasot (laivelis buvo ikeltas i foruma). Visai man nieko.
knielita, laukiam egluciu smile.gif
Atsakyti
taip taip mergaites, turiu ir as tos juostos, ten yra kraste vielute ir burems idealiai tinkanti, tik pas mane kiek siauroka tai gal reiktu bandyt deti dvigubo plocio, tik nezinau kaip ja atkirpus tas krastas atrodys ant to pagaliuko, rusaites kiek zinau perdurdavo bures virsuje ir apacioje per viduriuka ir taip ji kabedavo ant to pagaliuko, bet cia tas audinys kaip organza, tai kazin ar neprades ryksti ji perdurus.
o laivo pagrindui labai tinkantis yra plastikinis lovelis gelems, kaip tik dabar toki esu nusipirkusi, tai isistate butelis ir uzeme puse lovelio, tai kita puse liks saldainiams, pirkau balta, apipuciau su auksiniais dazais ir bandysiu sukonstruoti viska iki galo, kai bus baigtas bandysiu parodyti jei bus vertas demesio.
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 11 26, 16:46)
Dėkui, būtinai pažiūrėsiu  4u.gif

Iki tinkle yra labai plačių juostelių, prie kalėdinio skyriaus. Spalvų irgi visokių thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti