Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

Oho kiek darbeliu pridejot per pastarasias dienas blink.gif ir tema i pabaiga blink.gif

As irgi ruosiuosi Kaledoms smile.gif beliko tik nufotografuoti viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 11 25, 19:25)
Naaaa, 40 cm man jau didelis  bigsmile.gif
Idomu, kaip graziau saldainiai susiklijuoja ar tepant klijais ausele, ar ja uzlenkus, klijus tepant ant auseles susukimo?  g.gif

Man didelis kai 70-80 cm. medelis biggrin.gif O tokie vidutiniai tik biggrin.gif biggrin.gif
Nezinau kaip kam patinka ir geriau dirbasi. As ir vienaip ir kitaip klijuoju mirksiukas.gif Tiesa, maciau Rutos firminej parduotuvytej saldainiu medeli, grazus bet nekokybiskai suklijuoti saldainiai, virsus visai ne toks schmoll.gif schmoll.gif O klijuota uz pacio ausytes galiuko, net ne viduriuko doh.gif

Revera, parodyk parodyk ka turi bigsmile.gif As irgi siandien kelis naujus iskepiau, ryt reikes nuotraukas padaryti smile.gif Rezultatu likau patenkinta smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Delicious, barbarux, knielita, Vaidosee, Ačiū
Antrojo medelio istorija tokia, kad MB išsiunčiau saldainių kokių nors nupirkt (savo nuožiūra) na ir pamėginto imt tuos "triufelinės formos" o aš tokių pati neklijavus, bet pamėginau ir kažkas gavosi - buvo galvos skausmas, kaip jį apipavidalint, kad bent žiūrėtųsi doh.gif - turėjo būt ale "vyriškas" tai galų gale užrišom šlipsą (melsvas) tai gavosi toks neįprastas, bet nuotaikingas biggrin.gif

Stebuklinga, manau, kad 1,2 kg užtektų - vidutiniam smile.gif juk viskas nuo burbulo dydžio priklauso

Vaidose, o man tavo laivas patinka thumbup.gif (bent jau nuotraukoj tai gerai atrodo) - nes atrodo, kad valgomas mirksiukas.gif ir tas paskutinis - kalėdiškas toks suderintas thumbup.gif o antrasis - su baltu vazonėliu - mano galva kažkas ten su spalvom nedera g.gif t.y. ne taip gerai žiūrisi, kaip trečioj nuotraukoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 26 lapkričio 2010 - 09:10
QUOTE(knielita @ 2010 11 25, 20:06)

Bamba, super laivelis, o gal isduosi paslapti ant ko darei? Laivo sonai labai grazus, nejau irgi i pinta krepseli?

nea, cia is fanieros sukaliau 4u.gif papluset prie jo turejau nemazai..

QUOTE(barbarux @ 2010 11 25, 21:43)
Norėjau aš laivą pabandyti, pas rusaites toookių gražuolių prisižiūrėjau, maniau, kad labai paprasta, bet kiek mačiau mūsų forume laivų, burės man nepatinka nė vienų  blush2.gif  Turbūt tikrai sudėtinga gražias jas padaryt  ax.gif arba medžiagos kažkokios ypatingos turi būt

zinok, esi teisi.. 4u.gif man bures buvo didziausias galvos skausmas. as vis ieskau kokios medziagos specialios, bet niekur nerandu tinkamos. reikia kad butu kieta bet lanksti ir butinai medziagine. norejau pabandyt is medziagos issikirpt bures ir issikrakmolyt, bet taip ir nepabandziau ax.gif
Atsakyti
na merginos jus su tais laivais doh.gif jau nebegaliu ir as NORIU ,dabar ar gerai supratau imate pinta krepseli pagrindui g.gif i ta krepseli dar be saldainiu kaip pagrinda dedate ka nors ar ne blush2.gif juk pagaliukai reikia prie kazko pritvirtinti , g.gif gal galite smulkiau aprasyti laivo gamyba blush2.gif
Atsakyti
na pagrinda susikalu is fanieros, tada tuos pagaliukus medinius varztukais prisuku (tiksliau pagaliukus jau man MB tvirtina) ax.gif o toliau jau tik puosimas ir saldainiu klijavimas.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `bamba: 26 lapkričio 2010 - 10:50
Kiek graziu darbeliu pridygo!

Pastaruoju metu labai jau tie laivai populiarus.Bet man tai jau labai grazi ideja...
Rodausi su savo treciuoju laivu:
user posted image

ir dar medelis jubiliejaus proga:
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Noreciau patarimo blush2.gif del buteliu su saldainias ,jei neturiu karstu kliju ir to "pistoleto " tai ar galima man tai galiminti dvipuses lipnuios juostos pagalba ar siap gal yra kokiu budu ? mastau.gif
Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
armanlila, medelis labai gražus thumbup.gif Vaidosee, niu medeliukai liuks, labai labai šauniai atrodo 4u.gif
Karmenta, praeitais metais gaminau ant butelio su lipnia juosta, privargau oi oi ir sunkiai, man jie klijavosi, na bet laikėsi, tiesiog pabandyk ir pamatysi.
Azalija170, aš į krepšelį, dedu putų polistirolo pagrindą, jį apsuku folija ir su karštais klijais priklijuoju, prie krepšelio dugno. Na, o tada eina puošyba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pich @ 2010 11 26, 13:18)
Karmenta, praeitais metais gaminau ant butelio su lipnia juosta, privargau oi oi ir sunkiai, man jie klijavosi, na bet laikėsi, tiesiog pabandyk ir pamatysi.

dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Dar keli medeliai Kaledoms smile.gif
user posted image
Sis mazuciukas mazuciukas medeliukas
user posted image
Papildyta:
Ziuriu visos laiveliais susizavejusios biggrin.gif Zavus visu wub.gif wub.gif
O gal dar turit kokiu nauju ideju? Norisi kazka nauja pabandyt biggrin.gif

Karmenta, galima ir su paprasta lipnia juosta klijuoti, net nebutina dvipuses mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2010 11 26, 12:48)
Sveikos   4u.gif

Noreciau patarimo  blush2.gif del buteliu su saldainias ,jei neturiu karstu kliju ir to "pistoleto " tai ar galima man tai galiminti dvipuses lipnuios juostos pagalba ar siap gal yra kokiu budu ?  mastau.gif
Is anksto aciu  4u.gif

ant butelio esu dariusi saldainių eglutę - klijavau eiline kanceliarine juostele ir puikiai prilipo ir nuklijuot, norint suvalgyt, ne taip sunku. Vežėm tada ir į kitus miestus (sveikinom filialus) puikiai atlaikė keliones, niekas nenukrito. Tik aš klaidą padariau - vyniojau juostelę aplink butelį, o tereikėjo prisiplėšyt kokių 3-4 cm gabaliukų, ta prasme, atskirai kiekvienam saldainiui ir klijuot atskirai.
Ir dar viena gudrybė, norint, kad butelio eglutė būtų panaši į eglutę, o ne į pagalį - apatinius saldainius kuo statmeniau reikia priklijuot prie butelio, na kaip čia aiškiau parašyt nežinau, pačią pirmą eilutę klijuoju taip, kad saldainis būna pusiau gulintis, toliau klijuoju per susukimą, kuo labiau prispaudžiant prie butelio, o viršutines eiles, jei šampės butelis, tai daugmaž ties siaurėjimu, jau už ausikės "pavėpusius", tada gaunama labai graži forma. 4u.gif
Nėra kaip parašyt, tiesiog paimkite saldainį ir padėliokite prie butelio - pati pamatysite, kad klijuojant už ausytės jis prigludęs daugiau prie butelio nei klijuojant per susukimą ir dar patempiant 4u.gif Taip žaidžiant gausite gražią eglutės formą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 26 lapkričio 2010 - 14:39