Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

dar du mano bandymai smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2010 11 25, 11:55)

pirmasis superinis wub.gif
Atsakyti
Sveikos! as dar syki su klausimais 4u.gif medzio kota imurijau i vazona, kadangi putplascio negavau, naudojau oaze, klijavau karstais klijais. Mano burbulas buvo apie 6-7cm skersmens. Oaze prie pagalio tvirtinau susmeigdama apie puse jos skersmens, bet dabar iskilo problema: priklijavus saldainius (ju gavos truputi virs kg) nuo per didelio svorio, mano oaze slenka zemyn kotu. Bijau kad kiaurai perciuos. Pripyliau ir apacioj kliju kad tvirciau laikytu.
Tai va, norejau paklausti, kaip jus tuos burbulus pritvirtinat, kad laikytus?
o dar nzn ar saldainius teisingai tvirtinau, pirma suklijavau saldainio popieriuko ta ausele, kad krastas kvardatinis gautus, o tada jau klijuoju prie bumbulo. Ar ir jus taip pat?
Oi kiek as cia isipleciau, bet tikiuos kasnors supratot ka norejau paklausti 4u.gif
Atsakyti
sveikos, nepamenu ar rodziau savo laiva, tai parodysiu blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2010 11 25, 12:55)

Man irgi pirmas labai wub.gif
Antras kažkoks neįprastas rolleyes.gif , bet atliktas dailiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(volia* @ 2010 11 25, 14:03)
Sveikos! as dar syki su klausimais  4u.gif  medzio kota imurijau i vazona, kadangi putplascio negavau, naudojau oaze, klijavau karstais klijais. Mano burbulas buvo apie 6-7cm skersmens. Oaze prie pagalio tvirtinau susmeigdama apie puse jos skersmens, bet dabar iskilo problema: priklijavus saldainius (ju gavos truputi virs kg) nuo per didelio svorio, mano oaze slenka zemyn kotu. Bijau kad kiaurai perciuos. Pripyliau ir apacioj kliju kad tvirciau laikytu.
Tai va, norejau paklausti, kaip jus tuos burbulus pritvirtinat, kad laikytus?
o dar nzn ar saldainius teisingai tvirtinau, pirma suklijavau saldainio popieriuko ta ausele, kad krastas kvardatinis gautus, o tada jau klijuoju prie bumbulo. Ar ir jus taip pat?
Oi kiek as cia isipleciau, bet tikiuos kasnors supratot ka norejau paklausti  4u.gif

Kiaurai gal neperčiuoš, nes viršuje ji atsidurs į suklijuotus saldainius, be to rašėte, kad priklijavote karštais klijais g.gif . Gal atsilieps kas su oaze dirbę yra, gal ji nečiuožia o jau byra? g.gif
Atsakyti
Oaze tvirtinu karstais klijai ax.gif pries maudama ja ant koto pripilu i padaryta duobute karstu kliju ir tuomet dedu ant koto biggrin.gif

Gal nepersciuos kiaurai g.gif

O laivu grozis wub.gif nesuprantu nuo katro galo pradet anuos daryt blush2.gif g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo timi: 25 lapkričio 2010 - 18:21
pich, knielita, timi aciu 4u.gif
Idomu ar 1.2 kg Aguonos saldainiu uztektu normalaus dydzio medeliui? g.gif
Atsakyti
Volia,niu nežinau kaip su ta oaze, man dar nei karto nebuvo nuslinkusi. O gal oazę, naudoji ne rudą, o žalią? Aš ją paimu padarau skylę, užmaudama ant to pagalio, bet net ne iki puses burbulo, o mažiau ir tada nuėmusi pripilu klijų daug ir vėl užmaunu, bet tada jau truputį daugiau pastumiu, kad priliptų. Tada dar oazę su folija apvynioju ir priklijuoju prie koto. Laikosi gerai. 4u.gif aš dar neesu labai didelė asė, tai nežinau ar mano pamokėlė teisinga, parašiau tai ką darau pati. Gal kuri iš mūsų senbuvių žino kokią kitą paslaptį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 11 25, 18:39)
pich, knielita, timi aciu  4u.gif
Idomu ar 1.2 kg Aguonos saldainiu uztektu normalaus dydzio medeliui?  g.gif

Manau kad tikrai vidutinis medeliui uzteks. As vidutiniu vadinu apie 40 cm. medeli ax.gif

Bamba, super laivelis, o gal isduosi paslapti ant ko darei? Laivo sonai labai grazus, nejau irgi i pinta krepseli?
Papildyta:
Lindra, Pirmas medelis labai grazus, o antrasis idealiai tiktu velykoms smile.gif thumbup.gif

Del klausimo su oaze niekuom nepadesiu ax.gif Pati labiau megstu putoplasta, su oaze nemegstu as dirbti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 11 25, 20:06)
Manau kad tikrai vidutinis medeliui uzteks. As vidutiniu vadinu apie 40 cm. medeli  ax.gif

Naaaa, 40 cm man jau didelis bigsmile.gif
Idomu, kaip graziau saldainiai susiklijuoja ar tepant klijais ausele, ar ja uzlenkus, klijus tepant ant auseles susukimo? g.gif
Atsakyti
Labas vakarelis smile.gif
QUOTE(ailad @ 2010 11 24, 14:10)
Sveikos,
Ikeliu truputi saules  biggrin.gif

Labai patiko tavo saulyte thumbup.gif

QUOTE(Stebuklinga @ 2010 11 24, 20:32)
Rodausi savo zaisliuka eglutei  smile.gif

Tikrai grazus papuosimas wub.gif
Lindra - pirmas grazus,o antras,net nezinau...ne mano skonio,bet tikrai labai idomus,toks stiliovas thumbup.gif
QUOTE(`bamba @ 2010 11 25, 14:09)
sveikos, nepamenu ar rodziau savo laiva, tai parodysiu  blush2.gif

Va,cia tai laivas thumbup.gif ,saunuole,as idesiu savo nevykeli,dariau,tik pabandymui,naudojau plasmasini indeli nuo persiku,va cia ir buvo didziausia klaida,netinkama forma laivui doh.gif ,bures aisku irgi nepavyko,man nelipo ta juostele pirmiausia,kazkaip klijai per greitai atsaldavo,o antra pradejau jas lipdyti ir ta juostele pradejo atsokineti nuo medziagos,zodziu,visiskas pravalas,bet dedu,kad butu is ko matyti,kokiu klaidu nedaryti doh.gif
user posted image

na ir pora medeliu :
user posted image

user posted image

Del oazes,as ja naudojau pirma karta,pilka,nepatiko man blush2.gif ,as visada darydavau is zurnalu "zmones",kazkaip tikrai tvirciau laikydavosi,o oaze,nors pripyliau daug kliju,ji vistiek,tokia nestabili,o dar klijai nelabai prie jos limpa,tik pajudini ir atsoka,tai apvyniojau visa oaze izoliacija,tuo paciu ir prie koto,dar prilipinau tvirciau.
Galvoju,kiek sunaudojau aguonos saldainiu paskutiniam medeliu,turbut truputi daugiau ,nei viena kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 25 lapkričio 2010 - 20:13
QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 25, 21:11)
Labas vakarelis  smile.gif
dariau,tik pabandymui,naudojau plasmasini indeli nuo persiku,va cia ir buvo didziausia klaida,netinkama forma laivui  doh.gif ,bures aisku irgi nepavyko,man nelipo ta juostele pirmiausia,kazkaip klijai per greitai atsaldavo,o antra pradejau jas lipdyti ir ta juostele pradejo atsokineti nuo medziagos,zodziu,visiskas pravalas,bet dedu,kad butu is ko matyti,kokiu klaidu nedaryti  doh.gif

Norėjau aš laivą pabandyti, pas rusaites toookių gražuolių prisižiūrėjau, maniau, kad labai paprasta, bet kiek mačiau mūsų forume laivų, burės man nepatinka nė vienų blush2.gif Turbūt tikrai sudėtinga gražias jas padaryt ax.gif arba medžiagos kažkokios ypatingos turi būt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 25 lapkričio 2010 - 20:44