dar du mano bandymai
Sveikos! as dar syki su klausimais medzio kota imurijau i vazona, kadangi putplascio negavau, naudojau oaze, klijavau karstais klijais. Mano burbulas buvo apie 6-7cm skersmens. Oaze prie pagalio tvirtinau susmeigdama apie puse jos skersmens, bet dabar iskilo problema: priklijavus saldainius (ju gavos truputi virs kg) nuo per didelio svorio, mano oaze slenka zemyn kotu. Bijau kad kiaurai perciuos. Pripyliau ir apacioj kliju kad tvirciau laikytu.
Tai va, norejau paklausti, kaip jus tuos burbulus pritvirtinat, kad laikytus?
o dar nzn ar saldainius teisingai tvirtinau, pirma suklijavau saldainio popieriuko ta ausele, kad krastas kvardatinis gautus, o tada jau klijuoju prie bumbulo. Ar ir jus taip pat?
Oi kiek as cia isipleciau, bet tikiuos kasnors supratot ka norejau paklausti
o dar nzn ar saldainius teisingai tvirtinau, pirma suklijavau saldainio popieriuko ta ausele, kad krastas kvardatinis gautus, o tada jau klijuoju prie bumbulo. Ar ir jus taip pat?
QUOTE(Lindra @ 2010 11 25, 12:55)
dar du mano bandymai
Man irgi pirmas labai
Antras kažkoks neįprastas , bet atliktas dailiai
Papildyta:
QUOTE(volia* @ 2010 11 25, 14:03)
Sveikos! as dar syki su klausimais medzio kota imurijau i vazona, kadangi putplascio negavau, naudojau oaze, klijavau karstais klijais. Mano burbulas buvo apie 6-7cm skersmens. Oaze prie pagalio tvirtinau susmeigdama apie puse jos skersmens, bet dabar iskilo problema: priklijavus saldainius (ju gavos truputi virs kg) nuo per didelio svorio, mano oaze slenka zemyn kotu. Bijau kad kiaurai perciuos. Pripyliau ir apacioj kliju kad tvirciau laikytu.
Kiaurai gal neperčiuoš, nes viršuje ji atsidurs į suklijuotus saldainius, be to rašėte, kad priklijavote karštais klijais . Gal atsilieps kas su oaze dirbę yra, gal ji nečiuožia o jau byra?
Oaze tvirtinu karstais klijai pries maudama ja ant koto pripilu i padaryta duobute karstu kliju ir tuomet dedu ant koto
Gal nepersciuos kiaurai
O laivu grozis nesuprantu nuo katro galo pradet anuos daryt
Gal nepersciuos kiaurai
O laivu grozis nesuprantu nuo katro galo pradet anuos daryt
pich, knielita, timi aciu
Idomu ar 1.2 kg Aguonos saldainiu uztektu normalaus dydzio medeliui?
Volia,niu nežinau kaip su ta oaze, man dar nei karto nebuvo nuslinkusi. O gal oazę, naudoji ne rudą, o žalią? Aš ją paimu padarau skylę, užmaudama ant to pagalio, bet net ne iki puses burbulo, o mažiau ir tada nuėmusi pripilu klijų daug ir vėl užmaunu, bet tada jau truputį daugiau pastumiu, kad priliptų. Tada dar oazę su folija apvynioju ir priklijuoju prie koto. Laikosi gerai. aš dar neesu labai didelė asė, tai nežinau ar mano pamokėlė teisinga, parašiau tai ką darau pati. Gal kuri iš mūsų senbuvių žino kokią kitą paslaptį
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 11 25, 18:39)
pich, knielita, timi aciu
Manau kad tikrai vidutinis medeliui uzteks. As vidutiniu vadinu apie 40 cm. medeli
Bamba, super laivelis, o gal isduosi paslapti ant ko darei? Laivo sonai labai grazus, nejau irgi i pinta krepseli?
Papildyta:
Lindra, Pirmas medelis labai grazus, o antrasis idealiai tiktu velykoms
Del klausimo su oaze niekuom nepadesiu Pati labiau megstu putoplasta, su oaze nemegstu as dirbti
QUOTE(knielita @ 2010 11 25, 20:06)
Manau kad tikrai vidutinis medeliui uzteks. As vidutiniu vadinu apie 40 cm. medeli
Naaaa, 40 cm man jau didelis
Idomu, kaip graziau saldainiai susiklijuoja ar tepant klijais ausele, ar ja uzlenkus, klijus tepant ant auseles susukimo?
Labas vakarelis
Labai patiko tavo saulyte
Tikrai grazus papuosimas
Lindra - pirmas grazus,o antras,net nezinau...ne mano skonio,bet tikrai labai idomus,toks stiliovas
Va,cia tai laivas ,saunuole,as idesiu savo nevykeli,dariau,tik pabandymui,naudojau plasmasini indeli nuo persiku,va cia ir buvo didziausia klaida,netinkama forma laivui ,bures aisku irgi nepavyko,man nelipo ta juostele pirmiausia,kazkaip klijai per greitai atsaldavo,o antra pradejau jas lipdyti ir ta juostele pradejo atsokineti nuo medziagos,zodziu,visiskas pravalas,bet dedu,kad butu is ko matyti,kokiu klaidu nedaryti
na ir pora medeliu :
Del oazes,as ja naudojau pirma karta,pilka,nepatiko man ,as visada darydavau is zurnalu "zmones",kazkaip tikrai tvirciau laikydavosi,o oaze,nors pripyliau daug kliju,ji vistiek,tokia nestabili,o dar klijai nelabai prie jos limpa,tik pajudini ir atsoka,tai apvyniojau visa oaze izoliacija,tuo paciu ir prie koto,dar prilipinau tvirciau.
Galvoju,kiek sunaudojau aguonos saldainiu paskutiniam medeliu,turbut truputi daugiau ,nei viena kg.
QUOTE(ailad @ 2010 11 24, 14:10)
Labai patiko tavo saulyte
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 11 24, 20:32)
Rodausi savo zaisliuka eglutei
Tikrai grazus papuosimas
Lindra - pirmas grazus,o antras,net nezinau...ne mano skonio,bet tikrai labai idomus,toks stiliovas
QUOTE(`bamba @ 2010 11 25, 14:09)
sveikos, nepamenu ar rodziau savo laiva, tai parodysiu
Va,cia tai laivas ,saunuole,as idesiu savo nevykeli,dariau,tik pabandymui,naudojau plasmasini indeli nuo persiku,va cia ir buvo didziausia klaida,netinkama forma laivui ,bures aisku irgi nepavyko,man nelipo ta juostele pirmiausia,kazkaip klijai per greitai atsaldavo,o antra pradejau jas lipdyti ir ta juostele pradejo atsokineti nuo medziagos,zodziu,visiskas pravalas,bet dedu,kad butu is ko matyti,kokiu klaidu nedaryti
na ir pora medeliu :
Del oazes,as ja naudojau pirma karta,pilka,nepatiko man ,as visada darydavau is zurnalu "zmones",kazkaip tikrai tvirciau laikydavosi,o oaze,nors pripyliau daug kliju,ji vistiek,tokia nestabili,o dar klijai nelabai prie jos limpa,tik pajudini ir atsoka,tai apvyniojau visa oaze izoliacija,tuo paciu ir prie koto,dar prilipinau tvirciau.
Galvoju,kiek sunaudojau aguonos saldainiu paskutiniam medeliu,turbut truputi daugiau ,nei viena kg.
QUOTE(Vaidosee @ 2010 11 25, 21:11)
Labas vakarelis
dariau,tik pabandymui,naudojau plasmasini indeli nuo persiku,va cia ir buvo didziausia klaida,netinkama forma laivui ,bures aisku irgi nepavyko,man nelipo ta juostele pirmiausia,kazkaip klijai per greitai atsaldavo,o antra pradejau jas lipdyti ir ta juostele pradejo atsokineti nuo medziagos,zodziu,visiskas pravalas,bet dedu,kad butu is ko matyti,kokiu klaidu nedaryti
dariau,tik pabandymui,naudojau plasmasini indeli nuo persiku,va cia ir buvo didziausia klaida,netinkama forma laivui ,bures aisku irgi nepavyko,man nelipo ta juostele pirmiausia,kazkaip klijai per greitai atsaldavo,o antra pradejau jas lipdyti ir ta juostele pradejo atsokineti nuo medziagos,zodziu,visiskas pravalas,bet dedu,kad butu is ko matyti,kokiu klaidu nedaryti
Norėjau aš laivą pabandyti, pas rusaites toookių gražuolių prisižiūrėjau, maniau, kad labai paprasta, bet kiek mačiau mūsų forume laivų, burės man nepatinka nė vienų Turbūt tikrai sudėtinga gražias jas padaryt arba medžiagos kažkokios ypatingos turi būt