Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(knielita @ 2010 11 24, 12:12)
siaip galima is oazes pasidaryt eglutes forma ar is putoplasto  ax.gif tuomet ir butelio nereikes  mirksiukas.gif

Man tik atrodo, kad oaze per lengva.Jei bus valgomi saldainiai nesimetriskai, visas grozis nuvirs.O su buteliu-stabilaiu.Be to, ir isgert, ir uzkast ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2010 11 24, 11:43)
Man tik atrodo, kad oaze per lengva.Jei bus valgomi saldainiai nesimetriskai, visas grozis nuvirs.O su buteliu-stabilaiu.Be to, ir isgert, ir uzkast ... lotuliukas.gif

Siuo atveju eglute buvo daryta vazonelyje, tad kugi galima uzmauti ant pagalio, kuris vienaip ar kitap gali buti tvirtintas vazone mirksiukas.gif Arba pagrinda daryti ganetinai platu jei ruosiama egle nebus papildomai kazkur tvirtinta. Nors mano patirtimi tai nevirsta pagrindas, kad ir pats koks lengvas bebutu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 24 lapkričio 2010 - 13:42
o klijuojat vistik su kuo? blink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Dziaugiuosi,kad patiko mano darbeliai.
Pagrinda visada darau is oazes. Zalia eglute daryta medelio principu. knielita parase. Saldainius klijavau klijais.
Ikeliu truputi saules biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ailad @ 2010 11 24, 16:10)
Sveikos,
Dziaugiuosi,kad patiko mano darbeliai.
Pagrinda visada darau is oazes. Zalia eglute daryta medelio principu. knielita parase. Saldainius klijavau klijais.
Ikeliu truputi saules  biggrin.gif

O man cia palme tikru tikriausia, vandenynas, saulelydis ir taip apsviesta palme biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva25: 24 lapkričio 2010 - 14:34
Sveikos, mergaitės,
Niu, nespėju jūsų skaityti kaip greitai papildote temą. thumbup.gif Šaunuolės, puikiai darbuojatės 4u.gif Jaučiasi, kad artėja kalėdos, eglutės nuostabios thumbup.gif O čia mano paskutinis darbelis, sėsiu ir aš bandyti eglute padaryt, labai jau gundo, jūsų pavyzdys.
http://i791.photobuc...icture03110.jpg
http://i791.photobuc...icture03107.jpg
Atsakyti
Rodausi savo zaisliuka eglutei smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 11 24, 20:32)
Rodausi savo zaisliuka eglutei  smile.gif

oho kaip idomiai, pasakok kaip darei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 11 24, 21:52)
oho kaip idomiai, pasakok kaip darei  bigsmile.gif

Ant teniso kamuoliuko su lipnia juosta priklijavau grilianda pakabinimui, po to saldainius smile.gif Baigus i tarpus tarp saldainiu klijavau blizgucio gabaliukus.. Siaip tai burbulas sunkus gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 11 24, 21:01)
Ant teniso kamuoliuko su lipnia juosta priklijavau grilianda pakabinimui, po to saldainius smile.gif  Baigus i tarpus tarp saldainiu klijavau blizgucio gabaliukus..  Siaip tai burbulas sunkus gavosi  ax.gif

turetu buti sunkus biggrin.gif bet labai grazu thumbup.gif reiks ir man pabandyt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pich @ 2010 11 24, 17:44)
Sveikos, mergaitės,
Niu, nespėju jūsų skaityti kaip greitai papildote temą. thumbup.gif  Šaunuolės, puikiai darbuojatės 4u.gif Jaučiasi, kad artėja kalėdos, eglutės nuostabios thumbup.gif  O čia mano paskutinis darbelis, sėsiu ir aš bandyti eglute padaryt, labai jau gundo, jūsų pavyzdys.

Koki pagrinda naudojai? Idomus darbelis thumbup.gif

Stebuklinga, grazus burbulas, tik ant eglutes toki vargu ar uzkabinsi, svoris nemenkas biggrin.gif Bet va kaip akcenta kambaryje thumbup.gif kazkur pritaikyti tikrai galima smile.gif
Atsakyti
knielita, pagrindas- pintas krepšelis, viduj putų polistirolas 4u.gif
Stebuklinga, tavo kalėdinis burbuliukas thumbup.gif Labai liuks atrodo 4u.gif
Atsakyti