Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(Rucelie @ 2010 11 21, 15:41)
aš dar visiškai pradedančioji, bet irgi norėčiau savo darbelį parodyti  blush2.gif gaminom šiandien su vaikais Advento vainiką. viduje pastatėm Advnto žvakę, prasidėjus Adventui kasdien deginsim po padalėlę ir gardžiuosimės saldainiais  wub.gif

FANTASTIKA GROŽIS NEREALUS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Dar viena iskepta nauja eglute, iki pavyzdelio dar toli toli, bet bent pabandziau ir zinau ka tobulint reikia smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Mano eglute ax.gif Sioje foto dar truksta papuosimo, anksciau buvo fotografuota.
user posted image
Dar viena vynuoge
user posted image
ir ananasas
user posted image
pagaliau radau truputi laiko prie kompo prisesti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailad: 23 lapkričio 2010 - 20:48
knielita labai grazi eglute thumbup.gif

O jau ananasas,sakes,koks gerulis wub.gif
As siandien prisipirkau ivairiu medziagu medeliu ir laivo puosimui,bet nepatikesite,Mrj nera,jokios parduotuves,kur butu galima nusipirkti,bent oaze doh.gif ,teko eiti i geliu parduotuves ir kaulinti,kad parduotu,pasiseke,dar yra geru zmoniu,aisku ne uz dyka,reikes organizuotis kelionei i Kauna.
Atsakyti
QUOTE(ailad @ 2010 11 23, 20:47)
ir ananasas

o prie ko cia klijavai tas saldaines? koks pagrindas?oaze? bigsmile.gif
Atsakyti
Mano eglute ax.gif Sioje foto dar truksta papuosimo, anksciau buvo fotografuota.
user posted image

Kazkur dingo eglute is auksciau esancios zinutes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailad: 23 lapkričio 2010 - 22:42
QUOTE(ailad @ 2010 11 23, 22:41)
user posted image

Grazi tikra eglute. O kokie saldainiukai jai naudoti, tokia zalia grazi spalva bigsmile.gif
Ananasas labai grazus thumbup.gif

Vaidosee, man tavo patiko labai paskutinis medelis, tokie saldainiukai, sodrios spalvos, noreciau as toki gaut wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ailad @ 2010 11 23, 23:41)
user posted image

o ši eglutė tikrai atrodo tokia tikroviškai skarota, nagi pasakok iš kokių saldainių ir ant kokio pagrindo klijavai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ailad @ 2010 11 23, 21:47)

Na jau ananasas - thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
<!--QuoteBegin-ailad+2010 11 23, 20:4
ir ananasas
[img--><div class='quotetop'>QUOTE(ailad @ 2010 11 23, 20:4
ir ananasas
[img)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->http://images107.fotki.com/v70/photos/5/1667365/8801804/ananasas-vi.jpg[/img]
pagaliau radau truputi laiko prie kompo prisesti blush2.gif
[/quote]
gal galima suzinoti ant ko ananasiniai saldainukai suklijuoti taip dailiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azalija170: 24 lapkričio 2010 - 10:23
Aha, ir man idomu,kaip?Kazkas rase, kad su lipnia juosta.Cia su paprasta?ar kokia dvipuse?O jei su klijais? g.gif .Ir kaip padaryti, kad "eglute" smailetu i virsu? Juk saldainiai tie patys.Tiesa, butelys siek tiek smaileja, bet at pakankamai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krkade @ 2010 11 24, 10:27)
Aha, ir man idomu,kaip?Kazkas rase, kad su lipnia juosta.Cia su paprasta?ar kokia dvipuse?O jei su klijais?  g.gif .Ir kaip padaryti, kad "eglute" smailetu i virsu? Juk saldainiai tie patys.Tiesa, butelys siek tiek smaileja, bet at pakankamai? g.gif

siaip galima is oazes pasidaryt eglutes forma ar is putoplasto ax.gif tuomet ir butelio nereikes mirksiukas.gif
Atsakyti