Siek tiek tegul pakvimpa Kaledomis
Papildyta:
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 11 20, 18:23)
labas vakarelis..
noreciau ir as parodyti savo medeli, studijuoju floristika tai ji darem pamokose, bet pastebejau kad daugelis cia juos klijuoja karstais klijais, o as dariau su dantu krapstukais
Super medelis
Man labai patiko, ta saka nuostabi
ir saldainiu burbulai super
O su dantu krapstukais esu ir as darius, sau namie super var. bet jei nesant patvariau juos tiesiog priklijuoti
Papildyta:
QUOTE(Jolagra @ 2010 11 20, 15:52)
Ir dar : esu socialinė pedagogė, dirbu mokykloje. Su vaikais dalyvaujame konkurse "Puošiu Kalėdas", sumanėme padaryti stilizuotą medelį (aišku saldainių). Nuostatuose yra vienas iš vertinimo kriterijų: lietuviškos gamtinės medžiagos panaudojimas. Gal galite mestelti idėjų?
. Na kankorėžiai, samana savaime suprantama, bet gal kas nors gali būti įdomiau? Sugalvojome, kad darysime mišką. , kurio viduryje bus saldainių kalėdinis medis. Elniai traukia karietą, o joje kas nors sėdi. Šalia medelio tupi kiškučiai (va bėda nežinom iš ko juos padaryti). Labai didelis dėkui iš anksto.
Kiskucius galima padaryti is tu paciu konkoreziu, vatos kaip jau kazkas rase, is makaronu, is giliu ar kastonu. Tik zinoma jau juos reiktu nupurksti sidabru
Siaip jei tema is gamtos tai reikia versti tai ka galima rasti gamtoj. Uogos kad ir putino, sermukscio, saltalankiu, samanos, kastonai, giles, konkoreziai, lapai