Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(krvaida @ 2010 11 20, 01:02)
zmirzlina, o kuom galima dar pagrinda uzpildyti jei sakot, kad su gipsu sunkiai sekasi, gal cementas rimciau? O nezinot ar nebuna taip, kad jis atsoka pastovejes nuo vazono krastu?

su montazine puta idejau pamokele 4u.gif
Atsakyti
zaliaake25, o is kur toki kota emet? ax.gif
Atsakyti
Esu ir as darius su putom, bet man stabiliau gaunas su gipsu vis del to mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2010 11 20, 12:32)
zaliaake25, o is kur toki kota emet?  ax.gif

kotas is lazdyno blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Oksana76 @ 2010 11 20, 12:46)
Esu ir as darius su putom, bet man stabiliau gaunas su gipsu vis del to  mirksiukas.gif .

labai stabilu ir siuntimui ir neskyla ir netrupa, man su puta geriau, kiekvienai savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės priimkit ir mane į savo būrį 4u.gif Medelius jau darau senokai, bet nesiverčiu tuo. Na kartais paprašo kas nors, tai padarau, bet dažniausiai tai būna dovanos. Pasidalinsiu ir aš savo technika: į vazonėlį dedu "rotbandtą", kurį nusiperku senukuose. Jis yra paprastas ir kitas greit stingstantis. Tai miltai kaip cementas, susimaišo su vandeniu. Greitai užmaišau tokį kietoką(tikrai greit kietėja), įdedu į vazonėlį maišelį ir sudėjus įkišu medžio šaką. Mišinio dedu 0,5 vazonėlio, kad nebūtų labai sunkus. Iškart galima dėti šakos viršuje pagrindą ir klijuoti saldainius. Pagrindui naudoju eglės žaisliuką (burbulą) plastikinį. Nupjaunu tą dalį, kur susiaurėjimas ir aplink dar su mažu peiliuku išgremžiu iki reikiamo dydžio, užmaunu ant šakos ir aplink skylę dar paklijuoju karštais klijais. Toliau klijuoju saldainius nuo apačios. Medelio vainikas priklauso nuo eglutės žaisliuko dydžio. Toliau - kūryba.

Ir dar : esu socialinė pedagogė, dirbu mokykloje. Su vaikais dalyvaujame konkurse "Puošiu Kalėdas", sumanėme padaryti stilizuotą medelį (aišku saldainių). Nuostatuose yra vienas iš vertinimo kriterijų: lietuviškos gamtinės medžiagos panaudojimas. Gal galite mestelti idėjų? mirksiukas.gif . Na kankorėžiai, samana savaime suprantama, bet gal kas nors gali būti įdomiau? Sugalvojome, kad darysime mišką. , kurio viduryje bus saldainių kalėdinis medis. Elniai traukia karietą, o joje kas nors sėdi. Šalia medelio tupi kiškučiai (va bėda nežinom iš ko juos padaryti). Labai didelis dėkui iš anksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2010 11 20, 16:52)
Ir dar : esu socialinė pedagogė, dirbu mokykloje. Su vaikais dalyvaujame konkurse "Puošiu Kalėdas", sumanėme padaryti stilizuotą medelį (aišku saldainių). Nuostatuose yra vienas iš vertinimo kriterijų: lietuviškos gamtinės medžiagos panaudojimas. Gal galite mestelti idėjų?  mirksiukas.gif  . Na kankorėžiai, samana savaime suprantama, bet gal kas nors gali būti įdomiau? Sugalvojome, kad darysime mišką. , kurio viduryje bus saldainių kalėdinis medis. Elniai traukia karietą, o joje kas nors sėdi. Šalia medelio tupi kiškučiai (va bėda nežinom iš ko juos padaryti). Labai didelis dėkui iš anksto.  4u.gif

Gal galima, kaip nors ismastyti kiskucius padaryti is siulu kamuoliuku ar tokiu burbulu, kur ant kepures buna arba is vatos (sniego seniai puikiai gaunasi) smile.gif
Atsakyti
OOOO gal ir gera mintis iš vatos, esu dariusi avytes . Ačiū už idėją 4u.gif
Atsakyti
labas vakarelis.. 4u.gif noreciau ir as parodyti savo medeli, studijuoju floristika tai ji darem pamokose, bet pastebejau kad daugelis cia juos klijuoja karstais klijais, o as dariau su dantu krapstukais 4u.gif
user posted image
dar noriu pagirti VYNUOGIU KEKES, lb grazios wub.gif gal kada ir as jas ismeginsiu, bet dar manau truksta ziniu smile.gif

QUOTE(ailad @ 2010 10 18, 18:06)
mano puokste is krepinio su saldainiais
user posted image

norejau pas tave paklaust kaip darei sitas rozes? tiesiog sukai ir viskas, va esu dariusi bet cia daugiau gaunasi kaip gvazdikai. man jos lb grazios mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
4u.gif labai gražu
Atsakyti
[quote=Oksana76,2010 11 20, 09:59]
user posted image

O kaip kažin nuvalgomi tie saldainiai nuo eglutės (arba nuo tortuko) kiek suprantu abi saldainio uodegėlės yra priklijuotos karštais klijais. Norisi saldainių, bet gaila tokį grožį sugadinti, ne taip kaip medeliai, suvalgius saldainius vistiek lieka gražus pasipūtęs burbulas.
Papildyta:
labai nuostabūs darbeliai
Atsakyti
Siek tiek tegul pakvimpa Kaledomis smile.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Bangelia.. @ 2010 11 20, 18:23)
labas vakarelis..  4u.gif  noreciau ir as parodyti savo medeli, studijuoju floristika tai ji darem pamokose, bet pastebejau kad daugelis cia juos klijuoja karstais klijais, o as dariau su dantu krapstukais  4u.gif

Super medelis thumbup.gif Man labai patiko, ta saka nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif ir saldainiu burbulai super thumbup.gif thumbup.gif
O su dantu krapstukais esu ir as darius, sau namie super var. bet jei nesant patvariau juos tiesiog priklijuoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolagra @ 2010 11 20, 15:52)
Ir dar : esu socialinė pedagogė, dirbu mokykloje. Su vaikais dalyvaujame konkurse "Puošiu Kalėdas", sumanėme padaryti stilizuotą medelį (aišku saldainių). Nuostatuose yra vienas iš vertinimo kriterijų: lietuviškos gamtinės medžiagos panaudojimas. Gal galite mestelti idėjų?  mirksiukas.gif  . Na kankorėžiai, samana savaime suprantama, bet gal kas nors gali būti įdomiau? Sugalvojome, kad darysime mišką. , kurio viduryje bus saldainių kalėdinis medis. Elniai traukia karietą, o joje kas nors sėdi. Šalia medelio tupi kiškučiai (va bėda nežinom iš ko juos padaryti). Labai didelis dėkui iš anksto.  4u.gif

Kiskucius galima padaryti is tu paciu konkoreziu, vatos kaip jau kazkas rase, is makaronu, is giliu ar kastonu. Tik zinoma jau juos reiktu nupurksti sidabru mirksiukas.gif Siaip jei tema is gamtos tai reikia versti tai ka galima rasti gamtoj. Uogos kad ir putino, sermukscio, saltalankiu, samanos, kastonai, giles, konkoreziai, lapai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 20 lapkričio 2010 - 19:26
4u.gif ačiū už idėjas.
Atsakyti