Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

sveikute- as persikeliau i fotkes(pasidariau albumeli) nuotraukas, issasaugau nuotraukos adresa ir per IMG i cia.tikiuosi aiskiai paaiskinau g.gif ( nelabai moku aiskinti)
Atsakyti
Labutis
Reikia patarimo: prieš purškiant ant butelio dažus ar reikia nuvalyti etiketes ar ne? Koks butelis geriau šampano ar vyno, ar nesvarbu? Labai laukiu ats.

Turiu kelis darbelius nufotkinus, bet niekaip kompas nepriima nuotraukų iš fotiko g.gif nu nežinau ką daryt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2010 11 17, 19:09)
nu va dabaigiau ir duodu jusu teismui

thumbup.gif labai gražus medelis, o dar tas kotas priduoda lengvumo 4u.gif

QUOTE(Revera @ 2010 11 17, 20:00)
Rodausi su savo puokste  smile.gif

wub.gif Nuostabu, labai gražiai viską sukomponavai thumbup.gif

QUOTE(krkade @ 2010 11 17, 20:39)
Ir dar man labai juokinga saldainius pirkt. Sukiojuosi aplink saldainius, imu i sauja, bandau sudet viena prie kito, atitraukiu nuo akiu toliau ir ziuret kaip dera.O jei dar su savim panoseje pasitariu  lotuliukas.gif

Tai čia savitarnoje,gali kilnoti, dėlioti, o aš Rūtos firminėje pirkau, kur neprieisi ir nepačiupinėsi doh.gif kadangi aš trumparegė, o ir akiniai nelabai padeda, nematau saldainių pavadinimų, tai atėjus prašau pagal popierėlių spalvą ir saldainių formą, ax.gif tik jau išsirinkusi man tinkamus, klausiu kainos g.gif Pirmą kartą pardavėjai pasirodžiau keista pirkėja ne pagal skonį, bet pagal išvaizdą perkanti saldainius, bet antrą kartą visai mes gerai pabendravom ir ji man padėjo išsirinkti saldainius, dar patarė skanesnius su panašios spalvos popierėliais thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau iškepiau savo pirmąjį tortą biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 11 18, 17:23)
Pagaliau iškepiau savo pirmąjį tortą  biggrin.gif 

Labai gražus tortukas smile.gif thumbup.gif O iš ko pagrindą darei? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J-u-r-a-t-e: 18 lapkričio 2010 - 16:38
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 11 18, 17:36)
Labai gražus tortukas smile.gif O iš ko pagrindą darei?  blush2.gif

Šitam darytas iš kartono, viduje dovanėlė ir užpildyta kiek įmanoma bambonkėm.
Dar trys ruošiniai yra, bet ten jau polistirolas apklijuotas kitokiais ilgais saldainukais, nes į vidų nieko nenorėjau dėt biggrin.gif , tik kažkaip rankos dar nekyla pabaigt juos puošti blush2.gif
Atsakyti
Dekui dar karteli mergaites uz komplimentus mano puokstytei blush2.gif

Barbarux - saunus tortukas clap.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 11 18, 17:38)
Šitam darytas iš kartono, viduje dovanėlė ir užpildyta kiek įmanoma bambonkėm.
Dar trys ruošiniai yra, bet ten jau polistirolas apklijuotas kitokiais ilgais saldainukais, nes į vidų nieko nenorėjau dėt  biggrin.gif , tik kažkaip rankos dar nekyla pabaigt juos puošti  blush2.gif

O dėžutę apvalią turėjai, ar pati darei? Aš irgi sugalvojau tokį tortuką su dovanėle daryti, bet nelabai sumąstau kaip tą dėžutę padaryti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 11 18, 18:16)
O dėžutę apvalią turėjai, ar pati darei? Aš irgi sugalvojau tokį tortuką su dovanėle daryti, bet nelabai sumąstau kaip tą dėžutę padaryti..  g.gif

Pati padariau, pirma iškirpau blyną, į kurį tilptų dovanėlė. paskui šonai, paskui viršus. Manau galima ir dėžutę apklijuot, jei turite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2010 11 12, 16:27)
pavasarinė puikus medelis  thumbup.gif  Kodel nori mesti saldainiu medeliu daryma?
Is kokio miesto esi?

Ačiū 4u.gif Nemesiu saldainių medelių darymo, tiesiog per daug prikaupiau visko ju gamybai. Laikas nuo laiko kazka sumeistrauju, nes viską norisi išbandyt ax.gif

Tikiuosi nesupyks tie į kurių namus iškeliavo šis medelis ax.gif Pasirodau savo "Prabangujį" biggrin.gif

gamintas su tikrom kavos pupelėm ir tikrom cinamono lazdelem, jubiliejaus proga

user posted image

QUOTE(barbarux @ 2010 11 18, 18:23)
Pagaliau iškepiau savo pirmąjį tortą  biggrin.gif 
user posted image
user posted image

SUUUPERRR thumbup.gif 4u.gif

Papildyta:
O šitas tikiuosi irgi kažką pradžiugino ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 11 18, 19:16)
O dėžutę apvalią turėjai, ar pati darei? Aš irgi sugalvojau tokį tortuką su dovanėle daryti, bet nelabai sumąstau kaip tą dėžutę padaryti..  g.gif

As pati vakar Maximoj pirkau apvalia dezute, ji nera didele, manau tokio pacio dydzio kaip si padaryta, tai kainavo 1,99 Lt
As taip pat ketinu pabandyti padaryti tortuka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 11 18, 18:18)
Pati padariau, pirma iškirpau blyną, į kurį tilptų dovanėlė. paskui šonai, paskui viršus. Manau galima ir dėžutę apklijuot, jei turite  4u.gif

Na, dėkui, reiks ir man pamėginti. Kolkas nemėginau, tik mintyse brandinau idėją. Be to kaip bebūtų - tai bus mano pirmas darbelis g.gif Dėl to ir klaussinėjuosi kas kur ir kaip smile.gif Dėkui už pagalbą smile.gif

QUOTE(pavasarinė @ 2010 11 18, 21:08)
Ačiū 4u.gif Nemesiu saldainių medelių darymo, tiesiog per daug prikaupiau visko ju gamybai. Laikas nuo laiko kazka sumeistrauju, nes viską norisi išbandyt  ax.gif

Tikiuosi nesupyks tie į kurių namus iškeliavo šis medelis ax.gif Pasirodau savo "Prabangujį" biggrin.gif

gamintas su tikrom kavos pupelėm ir tikrom cinamono lazdelem, jubiliejaus proga

Na, jei labai jau daug ko prikaupus turi - parašyk man į AŽ, gal padėsiu pamažinti blush2.gif Tik ar į kitus miestus siunti? g.gif
Tiesa, tas Prabangusis medelis - nerealus thumbup.gif Turėtų jis dar ir kvepėti kava ir cinamonu smile.gif
Atsakyti