sveikute- as persikeliau i fotkes(pasidariau albumeli) nuotraukas, issasaugau nuotraukos adresa ir per IMG i cia.tikiuosi aiskiai paaiskinau ( nelabai moku aiskinti)
Labutis
Reikia patarimo: prieš purškiant ant butelio dažus ar reikia nuvalyti etiketes ar ne? Koks butelis geriau šampano ar vyno, ar nesvarbu? Labai laukiu ats.
Turiu kelis darbelius nufotkinus, bet niekaip kompas nepriima nuotraukų iš fotiko nu nežinau ką daryt
Reikia patarimo: prieš purškiant ant butelio dažus ar reikia nuvalyti etiketes ar ne? Koks butelis geriau šampano ar vyno, ar nesvarbu? Labai laukiu ats.
Turiu kelis darbelius nufotkinus, bet niekaip kompas nepriima nuotraukų iš fotiko nu nežinau ką daryt
QUOTE(**sea** @ 2010 11 17, 19:09)
nu va dabaigiau ir duodu jusu teismui
labai gražus medelis, o dar tas kotas priduoda lengvumo
QUOTE(Revera @ 2010 11 17, 20:00)
Rodausi su savo puokste
Nuostabu, labai gražiai viską sukomponavai
QUOTE(krkade @ 2010 11 17, 20:39)
Ir dar man labai juokinga saldainius pirkt. Sukiojuosi aplink saldainius, imu i sauja, bandau sudet viena prie kito, atitraukiu nuo akiu toliau ir ziuret kaip dera.O jei dar su savim panoseje pasitariu
Tai čia savitarnoje,gali kilnoti, dėlioti, o aš Rūtos firminėje pirkau, kur neprieisi ir nepačiupinėsi kadangi aš trumparegė, o ir akiniai nelabai padeda, nematau saldainių pavadinimų, tai atėjus prašau pagal popierėlių spalvą ir saldainių formą, tik jau išsirinkusi man tinkamus, klausiu kainos Pirmą kartą pardavėjai pasirodžiau keista pirkėja ne pagal skonį, bet pagal išvaizdą perkanti saldainius, bet antrą kartą visai mes gerai pabendravom ir ji man padėjo išsirinkti saldainius, dar patarė skanesnius su panašios spalvos popierėliais
QUOTE(barbarux @ 2010 11 18, 17:23)
Pagaliau iškepiau savo pirmąjį tortą
Labai gražus tortukas O iš ko pagrindą darei?
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 11 18, 17:36)
Labai gražus tortukas O iš ko pagrindą darei?
Šitam darytas iš kartono, viduje dovanėlė ir užpildyta kiek įmanoma bambonkėm.
Dar trys ruošiniai yra, bet ten jau polistirolas apklijuotas kitokiais ilgais saldainukais, nes į vidų nieko nenorėjau dėt , tik kažkaip rankos dar nekyla pabaigt juos puošti
Dekui dar karteli mergaites uz komplimentus mano puokstytei
Barbarux - saunus tortukas
Barbarux - saunus tortukas
QUOTE(barbarux @ 2010 11 18, 17:38)
Šitam darytas iš kartono, viduje dovanėlė ir užpildyta kiek įmanoma bambonkėm.
Dar trys ruošiniai yra, bet ten jau polistirolas apklijuotas kitokiais ilgais saldainukais, nes į vidų nieko nenorėjau dėt , tik kažkaip rankos dar nekyla pabaigt juos puošti
O dėžutę apvalią turėjai, ar pati darei? Aš irgi sugalvojau tokį tortuką su dovanėle daryti, bet nelabai sumąstau kaip tą dėžutę padaryti..
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 11 18, 18:16)
O dėžutę apvalią turėjai, ar pati darei? Aš irgi sugalvojau tokį tortuką su dovanėle daryti, bet nelabai sumąstau kaip tą dėžutę padaryti..
Pati padariau, pirma iškirpau blyną, į kurį tilptų dovanėlė. paskui šonai, paskui viršus. Manau galima ir dėžutę apklijuot, jei turite
QUOTE(Landrita @ 2010 11 12, 16:27)
pavasarinė puikus medelis Kodel nori mesti saldainiu medeliu daryma?
Is kokio miesto esi?
Is kokio miesto esi?
Ačiū Nemesiu saldainių medelių darymo, tiesiog per daug prikaupiau visko ju gamybai. Laikas nuo laiko kazka sumeistrauju, nes viską norisi išbandyt
Tikiuosi nesupyks tie į kurių namus iškeliavo šis medelis Pasirodau savo "Prabangujį"
gamintas su tikrom kavos pupelėm ir tikrom cinamono lazdelem, jubiliejaus proga
QUOTE(barbarux @ 2010 11 18, 18:23)
SUUUPERRR
Papildyta:
O šitas tikiuosi irgi kažką pradžiugino
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2010 11 18, 19:16)
As pati vakar Maximoj pirkau apvalia dezute, ji nera didele, manau tokio pacio dydzio kaip si padaryta, tai kainavo 1,99 Lt
As taip pat ketinu pabandyti padaryti tortuka...
QUOTE(barbarux @ 2010 11 18, 18:18)
Pati padariau, pirma iškirpau blyną, į kurį tilptų dovanėlė. paskui šonai, paskui viršus. Manau galima ir dėžutę apklijuot, jei turite
Na, dėkui, reiks ir man pamėginti. Kolkas nemėginau, tik mintyse brandinau idėją. Be to kaip bebūtų - tai bus mano pirmas darbelis Dėl to ir klaussinėjuosi kas kur ir kaip Dėkui už pagalbą
QUOTE(pavasarinė @ 2010 11 18, 21:08)
Ačiū Nemesiu saldainių medelių darymo, tiesiog per daug prikaupiau visko ju gamybai. Laikas nuo laiko kazka sumeistrauju, nes viską norisi išbandyt
Tikiuosi nesupyks tie į kurių namus iškeliavo šis medelis Pasirodau savo "Prabangujį"
Na, jei labai jau daug ko prikaupus turi - parašyk man į AŽ, gal padėsiu pamažinti Tik ar į kitus miestus siunti?
Tiesa, tas Prabangusis medelis - nerealus Turėtų jis dar ir kvepėti kava ir cinamonu