Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(Landrita @ 2010 10 07, 11:22)
Gal siek tiek ir per ilgas tas kotas...  g.gif  blush2.gif
O ten saka - gluosnio  mirksiukas.gif  Pavasary labai lengvai nusiima zieve, tada pastatau kur nors siltai paziuti.O kamienas gaunasi sviesus ir lygus.

Gluosnio šaka... nu kad aš juos atpažinčiau, bet žinosiu ko ieškot, maniau gal koks bambukas ar net pakuotė kokia panaudota 4u.gif tikrai labai lygus ir gražiai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Del kotu ilgumu ...tai vat cia kai kas as megstu vienokius Landrita ir pamenu pas Rciuka budavo tokie poauksti kotai cia skonio reikalas del ju .

kad jau uzvedziau vaisiniais tai dar viena metu i jusu teisma vat su ilgoku koteliu , bet jau taip noejo....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 10 07, 13:10)
kad jau uzvedziau vaisiniais tai dar viena metu i jusu teisma vat su ilgoku koteliu , bet jau taip noejo....

thumbup.gif labai labai gražu, rudeniška smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medlink: 07 spalio 2010 - 11:29
mergaites sakykit kur jus perkate organza? man medeliai su ja labai gazu,tiesiog noreciau pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 07, 10:52)
kažkada žadėjau parodyti pagrindus, kuriuose darau puokštytes. prisiminiau doh.gif rodau biggrin.gif

user posted image

jų būna įvairiausių formų, dydžių, spalvų, kaina nuo 1,5 iki..........................

Labutis
Na visos šaunuolės thumbup.gif labai puikūs darbeliai
o kaip tuos pagrindus pritvirtini prie koto?
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 10 07, 13:44)
mergaites sakykit kur jus perkate organza? man medeliai su ja labai gazu,tiesiog noreciau pabandyti ax.gif

Žiūrint iš kokio jūs miesto 4u.gif
Atsakyti
m
QUOTE(azalija170 @ 2010 10 07, 13:44)

Jei Šiauliuose-tai yra "Daržininke" (parduotuvė yra prekybos namuose, nuo foto parduotuvės pusės) arba prie Elnio, Kaina ir ten ir ten panaši 9m apie 18 Lt
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 07, 07:42)
ir aš taip darau, bet tie griljažinių saldainių popierėliai tikrai laaaaaaaaaaaaaaabai svilantys, tirpstantys schmoll.gif
Papildyta:

noriu kažko panašasu darbe ant stalo padaryti, bet vis nepribręstu doh.gif parašyk man karalyste, tapukų kainą, ir ar išvinguriuotum natas ant jų biggrin.gif

Tada pasistenk nedaug dėti klijų - tik mažą žirniuką ( mano pistoletas su metaliniu antgaliu tai kartais nuo antgalio prakiūra, nes jis karštas) neturėtų susilydyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(azalija170 @ 2010 10 07, 12:44)

dažniausiai perku kaune urmo bazėje floristikos skyriuje ( beros 11 ar 12 praėjimas) ten yra labai įvairių spalvų - 9m kaina 12,50 Lt smile.gif
Atsakyti
Noriu pasirodyti pagaliau pabaigtą laivelį smile.gif Daugiau nuotraukų mano puslapyje smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 10 07, 18:04)

o kaip tuos pagrindus pritvirtini prie koto?

Aš tą skylę užpildau tokiu pat popieriniu burbulu kaip ir medeliui, ir ant jo dėlioju saldainius ir gėlytes, kotą irgi užpildau popieriumi ir apvynioju plaušu...........Gal paaiškinau blush2.gif bet gal kuri mergaitė ir kitaip daro..........
taip gaunasi:

user posted image

P.S. Na , Revera, gražiai tu plaukioji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 10 07, 23:24)
Noriu pasirodyti pagaliau pabaigtą laivelį smile.gif Daugiau nuotraukų mano puslapyje smile.gif

Kaip fainiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dekui mergaites blush2.gif
Atsakyti