Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(**sea** @ 2010 11 17, 14:12)

Pernai metais dariau Kaledom kelias eglutes , apie medzius net bijojau pagalvoti  g.gif , bet siemet nesprendziau , kad reikia bandyti

Is tiesu zavios eglutes smile.gif jei ne paslaptis, kokie cia saldainiai? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 11 17, 15:28)

Gal kam bus naudinga, Siaures miestelyje radau parduotuve "Dekoravimo idejos", daug visokiu juosteliu. flyzelino, organzos ir kt. Tik cia "urmininkems", man kaip megejai per dideli kiekiai blush2.gif  Del kainu nezinau ar pigu  g.gif , pvz. organza 0.4x9 m - 14 Lt

kurioj cia vietoj tiksliau?
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2010 11 17, 15:56)
aciukas  uz grazius zodzius  blush2.gif  blush2.gif
sekasi neblogai netgi lengviau negu tikejausi , jau ipusejau , dariau foto nuo pirmo zingsnio , bet dabar pasiziuriu , kad as pyskinau be korteles  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Stebuklinga  - klijavau tiesiai ant butelio su lipnia juosta .

čia tai bent, su lipnia juosta... ir neblogai gaunasi? Labai laukiu rezultato, kažkodėl nesitiki, kad tai įmanoma ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu va dabaigiau ir duodu jusu teismui
user posted image
Papildyta:
Revera - jau neatsimenu , nes cia praitu metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 17 lapkričio 2010 - 18:10
QUOTE(**sea** @ 2010 11 17, 19:09)
nu va dabaigiau ir duodu jusu teismui

Ir čia saldainiai klijuoti lipnia juostele?
Labai gražus kotas wub.gif . Gal žvakidė kokia? g.gif ax.gif
Ups, kotą pagyriau, medelis irgi nuostabus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 17 lapkričio 2010 - 18:20
barbarux - kotas ir man labai patiko , maciau merginos zvakides naudoja , o cia kalediniam zaisliukui pakabinti .
klijavau su lipne permatoma juosta , bet daugiau turbut nedarysiu bandysiu ieskoti kliju sautuvo .
Pabandziau kaip darosi dabar turiu bent jau supratima. daug labai minusu , bet is ju mokinames .
tikiuosi sekantis bus grazesnis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Rodausi su savo puokste smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 11 17, 20:00)
Rodausi su savo puokste  smile.gif

puikiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
nagi, smulkiai papasakokite, kaip vėduoklę padaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 11 17, 20:15)
puikiai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
nagi, smulkiai papasakokite, kaip vėduoklę padaryt 4u.gif

Dekui blush2.gif

Emiau labai smulku tiuli, atsimatavau kiek man reikia, emiau iesmukus, klijavau su klijais smulkia srovele prie tiulio, papuosiau juostele, visus iesmukus suvedziau i viena kampa ir pritvirtinau prie kartono smile.gif
Atsakyti
Revera, jau tu tavo "puoksciu" grazumas ir kruopstumas! notworthy.gif Saunuole thumbup.gif

Pasiskaitinejau , apsiziurejau ir pamaniau, kad lengva.Cha!O vat ir ne. g.gif Baigineju pirmaji savo blyna ir jau matau, kad su "broku". Sugalvojau padaryti maza medeli puodelyje.Tai mano brangusis mane subalamutino, kad reik didesnio, nes apvirs.Paklausiau, o dabar mano medelis kaip piene kibire lotuliukas.gif
Gal kam pravers mano patirtis.Pasidalinu... panaudojau savo leliaus misinuko skarbonke.Apklijavau storoku gofruotu kartonu tais paciais klijais is pistoleto.Pirkau Pinokyje (kanceliarines prekes).Cementa sekmingai apklijavau plausu su tuo paciu.Kazkuri guodesi, kad nelimpa.Man lipo... g.gif Ant plauso uzdejau dziovintu geliu.Buna pirkti tokie sausi geliu ne geliu misiniai .Na tie, ant kuriu uzlasinus kelis lasus eterinio aliejaus namus kvepinami.Turejau namuose, tai atradau idomiu sudziuvusiu augalu. Kai pabaigsiu, galesiu pasirodyt.Mano 1.9m. smalyzius aplink sukiojasi, turiu laukt kada uzmigs, tada dirbu smile.gif

Ir dar man labai juokinga saldainius pirkt. Sukiojuosi aplink saldainius, imu i sauja, bandau sudet viena prie kito, atitraukiu nuo akiu toliau ir ziuret kaip dera.O jei dar su savim panoseje pasitariu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krkade: 17 lapkričio 2010 - 19:45
QUOTE(Revera @ 2010 11 17, 18:39)
Is tiesu zavios eglutes  smile.gif jei ne paslaptis, kokie cia saldainiai?  smile.gif
Papildyta:
kurioj cia vietoj tiksliau?

Prie Parko PC yra Seimos aikste, ten Lietuvos spaudos kioskelis uz jo nugaros kaip tik tos parduotuves pastatas (1 auksto). Arba einant i naujai atridaryta ukininku turgu visai salia, arba einant i Assorti, tai po desine pstatas. Tikiuosi aiskiai parasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2010 11 17, 20:51)
Prie Parko PC yra Seimos aikste, ten Lietuvos spaudos kioskelis uz jo nugaros kaip tik tos parduotuves pastatas (1 auksto). Arba einant i naujai atridaryta ukininku turgu visai salia, arba einant i Assorti, tai po desine pstatas. Tikiuosi aiskiai parasiau  ax.gif

taip labai aiskiai smile.gif dekui smile.gif siandien kaip tik sukiojausi ten bet nekrito i aki g.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios,
neseniai prisiregistravau, apžiūrėjau jūsų darbelius - tiesiog nuostabu! Beveik prieš du mėnesius ir aš padariau pirmąjį savo saldainių medelį. Norėčiau jį atiduoti jūsų teismui smile.gif bet net nežinau, kaip čia nuotraukytę patalpinti. Ar pagelbėsit man? blush2.gif
Atsakyti