Revera, jau tu tavo "puoksciu" grazumas ir kruopstumas!
Saunuole
Pasiskaitinejau , apsiziurejau ir pamaniau, kad lengva.Cha!O vat ir ne.
Baigineju pirmaji savo blyna ir jau matau, kad su "broku". Sugalvojau padaryti maza medeli puodelyje.Tai mano brangusis mane subalamutino, kad reik didesnio, nes apvirs.Paklausiau, o dabar mano medelis kaip piene kibire
Gal kam pravers mano patirtis.Pasidalinu... panaudojau savo leliaus misinuko skarbonke.Apklijavau storoku gofruotu kartonu tais paciais klijais is pistoleto.Pirkau Pinokyje (kanceliarines prekes).Cementa sekmingai apklijavau plausu su tuo paciu.Kazkuri guodesi, kad nelimpa.Man lipo...
Ant plauso uzdejau dziovintu geliu.Buna pirkti tokie sausi geliu ne geliu misiniai .Na tie, ant kuriu uzlasinus kelis lasus eterinio aliejaus namus kvepinami.Turejau namuose, tai atradau idomiu sudziuvusiu augalu. Kai pabaigsiu, galesiu pasirodyt.Mano 1.9m. smalyzius aplink sukiojasi, turiu laukt kada uzmigs, tada dirbu
Ir dar man labai juokinga saldainius pirkt. Sukiojuosi aplink saldainius, imu i sauja, bandau sudet viena prie kito, atitraukiu nuo akiu toliau ir ziuret kaip dera.O jei dar su savim panoseje pasitariu