na saldainius drejau sokoladinius"kapucino", o dariau pagal sius nuotraukeles.
kompakta prakisau pro pagaliuka( man pralindo pro skylute).
buteli lengviau apklijuoti
kaimyne praso kad padaryciau vaiko gimtadieniu saldainiu eglute ant vaikisko sompano, bet beda nezinau kiek jie kainuoja padarytas. o saldainiukai mini( neispygiuju)
gal ka netaip supratau ziuredama i nuotrauka
QUOTE(rutcik @ 2010 11 16, 11:11)
kaimyne praso kad padaryciau vaiko gimtadieniu saldainiu eglute ant vaikisko sompano, bet beda nezinau kiek jie kainuoja padarytas. o saldainiukai mini( neispygiuju)
Aš klijuoju nuo viršaus, man geriau matosi, kaip sustatyti saldainukus, kad jie nevirstų , šiaip, metodas tas pats, čia turbūt norėjo parodyti kaip klijuoja, antra eilė turėtų eiti šachmatų tvarka į tarpelius tarp pirmos eilės saldainių, bet burbulas yra apvalus, tai nelabai kitur gaunasi ta tvarka, bet esmė, kad saldainiai būtų taip vienas šalia kito suspausti, kad stovėtų statmenai burbului, neišvirtę ir burbulas būtų pilnai suklijuotas.
O dėl kainos - tai skaičiuojate saldainių kainą, gėrimo, jei pati perkate, + visokios smulkmenos (klijai, papuošimai, etc.) ir darbas
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 11 16, 09:24)
labai gražu ir jaunatviška, nors aš 18-gimtadienio proga nedovanočiau šampano butelio, geriau saldainių medelį, bet čia tik mano nuomonė.
Šiaip tai vadinasi vagystė, jei ne tavo namą šiltina ir ne pati moki už tą plokštę. Senukuose tokių plokščių yra visokių storių ir visai nebrangiai kainuoja.
Šiaip tai vadinasi vagystė, jei ne tavo namą šiltina ir ne pati moki už tą plokštę. Senukuose tokių plokščių yra visokių storių ir visai nebrangiai kainuoja.
Na buvo rinktasi is keliu var. bet labiausiai matyt patiko butent toks O as jau pasistengiau igyvendinti mintis, gavosi kas gavosi
Dar maciau plokste kazkas atrado, man irgi kilo tokia mintis ar nebus kenksminga Nes va su vata reikia buti itin atsargiems, nes namus su ja siltina, o kenksminga pasirodo ji gali buti, aisku tik tiek, kad izoliuojama ji ir atseit kenksmingumo nebelieka . Skaiciau kad atsargiau su statybinem reikia. Nes bet kuriuo atveju jos tam neskirtos. Nors siaip mano asmenine nuomone, tik as atsargiai i tai ziuriu, nes bet kuriuo atveju daromi medziai su valgomais dalykais
QUOTE(rutcik @ 2010 11 16, 10:11)
Saldainiu medeliui nereikia CD, siaip klijuojami jie vienas ankt kito gula ir gaunasi grazus kamuoliukas is saldainiu
Siaip manau tik praktikos daugiau reikia ir gausis tobulai
O kaina saldainiu medzio tik jus pati galite nustatyti Ivertinkit medziagas, laika ir darba ir nustatykit Cia siuo atveju niekas geriau uz jus nepatars kiek prasyti
QUOTE(rutcik @ 2010 11 16, 11:11)
koks mazas pagrindas
Papildyta:
QUOTE(barbarux @ 2010 11 16, 11:56)
Aš klijuoju nuo viršaus, man geriau matosi, kaip sustatyti saldainukus, kad jie nevirstų
o as atvirksciai - nuo apacios
Zodziu isvada viena: is karto niekas tobulai neiseina, reikia bandyti bandyti ir dar karta bandyti, kol atrasi savo buda
aciu merginos labai uz patarimus .
nu bandysim dar- kol popieriuko nebeliks , o tada as juos suvalgysiu
kiek kas kainuoja tai sita as moku paskaiciuoti, bet kiek savo darba ivertinti - tai sunkiausia. o svarbiausia kad net nemaciau kazko panasaus pirkti.
nu bandysim dar- kol popieriuko nebeliks , o tada as juos suvalgysiu
kiek kas kainuoja tai sita as moku paskaiciuoti, bet kiek savo darba ivertinti - tai sunkiausia. o svarbiausia kad net nemaciau kazko panasaus pirkti.
sveikutes !!!!!
pries kelias dienas radau jusu tema , negaliu atsiziureti jusu grozybiu , jusu ikvepta vakar laksciau po parduotuves susipirkinejau visokias smulkmenas , nes nesu is tu kuri turi pasaukima rankdarbiams ,taip kad pradedu nuo 0 , bet manau kazkas gausis . Perskaiciau kelias jusu temas , kad neklausineti kvailu klausimu .
Pernai metais dariau Kaledom kelias eglutes , apie medzius net bijojau pagalvoti , bet siemet nesprendziau , kad reikia bandyti
cia mano pirmi bandymai pernai metais
siandiena pradesiu medi , bet neturiu kliju sautuvo , kaip manot gal gausis su permatoma juosta daryti ?
pries kelias dienas radau jusu tema , negaliu atsiziureti jusu grozybiu , jusu ikvepta vakar laksciau po parduotuves susipirkinejau visokias smulkmenas , nes nesu is tu kuri turi pasaukima rankdarbiams ,taip kad pradedu nuo 0 , bet manau kazkas gausis . Perskaiciau kelias jusu temas , kad neklausineti kvailu klausimu .
Pernai metais dariau Kaledom kelias eglutes , apie medzius net bijojau pagalvoti , bet siemet nesprendziau , kad reikia bandyti
cia mano pirmi bandymai pernai metais
siandiena pradesiu medi , bet neturiu kliju sautuvo , kaip manot gal gausis su permatoma juosta daryti ?
**sea** labai grazus pirmi bandymai. Su lipnia juosta nebandziau medelio daryti tad labai laukiu pasipasakojimu kaip sekesi
Sea, puikios eglutes, man antroji labai patiko
Su lipnia juostele nebanzdius ir as, va su dantu krapstukais esu bandzius ir neblogi var. gaudavosi, o su lipnia Papasakok kaip sekesi dirbti.
Dar vienas medelis kvepiantis medumi
Su lipnia juostele nebanzdius ir as, va su dantu krapstukais esu bandzius ir neblogi var. gaudavosi, o su lipnia Papasakok kaip sekesi dirbti.
Dar vienas medelis kvepiantis medumi
Sea, labai grazios eglutes O saldainius klijavote tiesiai ant butelio stiklo, ar darete "pagrinda"? Ir aciu uz ideja, vis galvodavau, kaip isgauti eglutes forma?
Gal kam bus naudinga, Siaures miestelyje radau parduotuve "Dekoravimo idejos", daug visokiu juosteliu. flyzelino, organzos ir kt. Tik cia "urmininkems", man kaip megejai per dideli kiekiai Del kainu nezinau ar pigu , pvz. organza 0.4x9 m - 14 Lt
Gal kam bus naudinga, Siaures miestelyje radau parduotuve "Dekoravimo idejos", daug visokiu juosteliu. flyzelino, organzos ir kt. Tik cia "urmininkems", man kaip megejai per dideli kiekiai Del kainu nezinau ar pigu , pvz. organza 0.4x9 m - 14 Lt
aciukas uz grazius zodzius
sekasi neblogai netgi lengviau negu tikejausi , jau ipusejau , dariau foto nuo pirmo zingsnio , bet dabar pasiziuriu , kad as pyskinau be korteles
Stebuklinga - klijavau tiesiai ant butelio su lipnia juosta .
sekasi neblogai netgi lengviau negu tikejausi , jau ipusejau , dariau foto nuo pirmo zingsnio , bet dabar pasiziuriu , kad as pyskinau be korteles
Stebuklinga - klijavau tiesiai ant butelio su lipnia juosta .