Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

na saldainius drejau sokoladinius"kapucino", o dariau pagal sius nuotraukeles.
kompakta prakisau pro pagaliuka( man pralindo pro skylute).
buteli lengviau apklijuoti ax.gif
kaimyne praso kad padaryciau vaiko gimtadieniu saldainiu eglute ant vaikisko sompano, bet beda nezinau kiek jie kainuoja padarytas. o saldainiukai mini( neispygiuju)
user posted image
user posted image
gal ka netaip supratau ziuredama i nuotrauka g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcik @ 2010 11 16, 11:11)
kaimyne praso kad padaryciau vaiko gimtadieniu saldainiu eglute ant vaikisko sompano, bet beda nezinau kiek jie kainuoja padarytas. o saldainiukai mini( neispygiuju)

Aš klijuoju nuo viršaus, man geriau matosi, kaip sustatyti saldainukus, kad jie nevirstų 4u.gif , šiaip, metodas tas pats, čia turbūt norėjo parodyti kaip klijuoja, antra eilė turėtų eiti šachmatų tvarka į tarpelius tarp pirmos eilės saldainių, bet burbulas yra apvalus, tai nelabai kitur gaunasi ta tvarka, bet esmė, kad saldainiai būtų taip vienas šalia kito suspausti, kad stovėtų statmenai burbului, neišvirtę ir burbulas būtų pilnai suklijuotas.
O dėl kainos - tai skaičiuojate saldainių kainą, gėrimo, jei pati perkate, + visokios smulkmenos (klijai, papuošimai, etc.) ir darbas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 11 16, 09:24)
thumbup.gif labai gražu ir jaunatviška, nors aš 18-gimtadienio proga nedovanočiau šampano butelio,  schmoll.gif geriau saldainių medelį, bet čia tik mano nuomonė.
g.gif Šiaip tai vadinasi vagystė, jei ne tavo namą šiltina ir ne pati moki už tą plokštę.  Senukuose tokių plokščių yra visokių storių ir visai nebrangiai kainuoja.

Na buvo rinktasi is keliu var. bet labiausiai matyt patiko butent toks ax.gif O as jau pasistengiau igyvendinti mintis, gavosi kas gavosi smile.gif

Dar maciau plokste kazkas atrado, man irgi kilo tokia mintis ar nebus kenksminga blush2.gif Nes va su vata reikia buti itin atsargiems, nes namus su ja siltina, o kenksminga pasirodo ji gali buti, aisku tik tiek, kad izoliuojama ji ir atseit kenksmingumo nebelieka ax.gif . Skaiciau kad atsargiau su statybinem reikia. Nes bet kuriuo atveju jos tam neskirtos. Nors siaip mano asmenine nuomone, tik as atsargiai i tai ziuriu, nes bet kuriuo atveju daromi medziai su valgomais dalykais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 16 lapkričio 2010 - 13:06
O as vaikinuko graziai paprasiau kuris su jom dirbo ir man dave, be leidimo neimiau mirksiukas:
Atsakyti
QUOTE(rutcik @ 2010 11 16, 10:11)

Saldainiu medeliui nereikia CD, siaip klijuojami jie vienas ankt kito gula ir gaunasi grazus kamuoliukas is saldainiu g.gif
Siaip manau tik praktikos daugiau reikia ir gausis tobulai mirksiukas.gif
O kaina saldainiu medzio tik jus pati galite nustatyti ax.gif Ivertinkit medziagas, laika ir darba ir nustatykit biggrin.gif Cia siuo atveju niekas geriau uz jus nepatars kiek prasyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 lapkričio 2010 - 14:00
QUOTE(rutcik @ 2010 11 16, 11:11)

koks mazas pagrindas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(barbarux @ 2010 11 16, 11:56)
Aš klijuoju nuo viršaus, man geriau matosi, kaip sustatyti saldainukus, kad jie nevirstų  4u.gif

o as atvirksciai - nuo apacios ax.gif

Zodziu isvada viena: is karto niekas tobulai neiseina, reikia bandyti bandyti ir dar karta bandyti, kol atrasi savo buda mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu merginos labai uz patarimus ax.gif ax.gif ax.gif .
nu bandysim dar- kol popieriuko nebeliks biggrin.gif , o tada as juos suvalgysiu bigsmile.gif
kiek kas kainuoja tai sita as moku paskaiciuoti, bet kiek savo darba ivertinti g.gif - tai sunkiausia. o svarbiausia kad net nemaciau kazko panasaus pirkti.
Atsakyti
sveikutes !!!!!
pries kelias dienas radau jusu tema , negaliu atsiziureti jusu grozybiu 4u.gif 4u.gif , jusu ikvepta vakar laksciau po parduotuves susipirkinejau visokias smulkmenas , nes nesu is tu kuri turi pasaukima rankdarbiams ,taip kad pradedu nuo 0 , bet manau kazkas gausis blush2.gif blush2.gif . Perskaiciau kelias jusu temas , kad neklausineti kvailu klausimu .
Pernai metais dariau Kaledom kelias eglutes , apie medzius net bijojau pagalvoti g.gif , bet siemet nesprendziau , kad reikia bandyti
user posted image
user posted image
cia mano pirmi bandymai pernai metais blush2.gif blush2.gif
siandiena pradesiu medi , bet neturiu kliju sautuvo , kaip manot gal gausis su permatoma juosta daryti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 17 lapkričio 2010 - 13:12
**sea** labai grazus pirmi bandymai. Su lipnia juosta nebandziau medelio daryti g.gif tad labai laukiu pasipasakojimu kaip sekesi rolleyes.gif
Atsakyti
Sea, puikios eglutes, man antroji labai patiko wub.gif
Su lipnia juostele nebanzdius ir as, va su dantu krapstukais esu bandzius ir neblogi var. gaudavosi, o su lipnia schmoll.gif Papasakok kaip sekesi dirbti.

Dar vienas medelis kvepiantis medumi wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sea, labai grazios eglutes thumbup.gif O saldainius klijavote tiesiai ant butelio stiklo, ar darete "pagrinda"? Ir aciu uz ideja, vis galvodavau, kaip isgauti eglutes forma? smile.gif
Gal kam bus naudinga, Siaures miestelyje radau parduotuve "Dekoravimo idejos", daug visokiu juosteliu. flyzelino, organzos ir kt. Tik cia "urmininkems", man kaip megejai per dideli kiekiai blush2.gif Del kainu nezinau ar pigu g.gif , pvz. organza 0.4x9 m - 14 Lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebuklinga: 17 lapkričio 2010 - 14:32
aciukas uz grazius zodzius blush2.gif blush2.gif
sekasi neblogai netgi lengviau negu tikejausi , jau ipusejau , dariau foto nuo pirmo zingsnio , bet dabar pasiziuriu , kad as pyskinau be korteles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Stebuklinga - klijavau tiesiai ant butelio su lipnia juosta .
Atsakyti