Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(vilmaaa @ 2010 11 15, 12:46)
Sveikos auksarankės,
Vis skaitau ir grožiuosi jūsų darbais  wub.gif Pabandysiu ir aš pasidodyti savo koklius darbelius. Labai laukiu kritikos ir patarimų 4u.gif
Ir dar klausimukas: kaip jus klijuojat tuos tipinius saldainius, kurių abu galai užsukami (na ne triufelinius), kad jums jie taip gražiai stovi?

Tai kad pas jus viskas gražu thumbup.gif .
O užsukamus saldainius bent jau aš klijuoju per užsukimą - kaip čia paaiškinti... uodegą per užsukimą prilenkiu prie saldainio, ant to užsukimo (jis gaunasi jau kaip kraštas) lašas klijų ir ant bumbulo. Tie užlenkti galiukai/uodegėlės man burbulą paslepia šiek tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 15 lapkričio 2010 - 13:07
esu megeja, bet tik pradedanti stai keli mano medeliai albumelyje
Atsakyti
Na ikeliu pasirodyti paskutini savo darbeli ax.gif Gal kas kokios kritikos turesit, mielai isklausysiu mirksiukas.gif Skirtas panelei 18 gimtadienio proga ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 15 lapkričio 2010 - 16:46
Visu darbeliai nuostabus thumbup.gif ner ka ir kritikuoti smile.gif
Atsakyti

sveikutes
o man nesiseka doh.gif
bandziau daryti nedideli medeli( radau parodyta , kad ant pagalio podarytas burbulas, o nat jo klijuojami saldainiai) tai jis man nukeipes gavosi doh.gif . kaip uzdejau po saldainiais kompakta tai susikele- tada dar galima ziureti.
kaip juos padaryti kad jie priklijuoti butu statos? ir kaip paslepti ta virsugalvi?
nepykite jai klausimai kartuojasi blush2.gif
puokstes man geriau sekasi, bet labai noriu ismokti daryti medelius ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcik @ 2010 11 15, 18:27)
sveikutes
o man nesiseka doh.gif
bandziau daryti nedideli medeli( radau parodyta , kad ant pagalio podarytas burbulas, o nat jo klijuojami saldainiai) tai jis man nukeipes gavosi doh.gif . kaip uzdejau po saldainiais kompakta tai susikele- tada dar galima ziureti.
kaip juos padaryti kad jie priklijuoti butu statos? ir kaip paslepti ta virsugalvi?
nepykite jai klausimai kartuojasi blush2.gif
puokstes man geriau sekasi, bet labai noriu ismokti daryti medelius ax.gif  ax.gif

kaip suprantu, pradėjote klijuoti nuo apačios?
Jei taip - pabandykite nuo viršaus, gal kitaip bus. Gal klijų pamažinate, šiaip, saldainis kai prisiklijuoja, tai jis prisiklijuoja tikrąja to žodžio prasme biggrin.gif . Kai klijuojate vieną šalia kito, stenkitės klijuoti kuo arčiau, kad jie vienas į kitą remtųsi, bet remtųsi statmenai pagrindui. Ką dar... sunku kažką pasakyt, kai nematai kaip daroma.
O kaip jūs tą kompaktą prakišate? g.gif ar klijuojate ant pagalio su burbulu, dar neįtvirtinto į vazonėlį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcik @ 2010 11 15, 18:27)
kaip juos padaryti kad jie priklijuoti butu statos?

tam reikia laaaaaaaaaabai nemažai saldainių. kai daug klijuoji, tuomet vienas kitą kelia ir prilaiko formą. Burbulo dydis priklauso ne tik nuo to kokio dydžio norėsis medelio, bet ir KOKIUS saldainius ant jo klijuosi. Viskas ateis su praktika: bandysi bandysi ir pagausi sistemą, nors ir darančioms jų daug visko pasitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

o jau darbeliu grazumas wub.gif
na, prisiskaiciau cia daug jusu patarimu ax.gif ir taaaip mane uzkabino, kad negaliu doh.gif nekantrauju pradet bandyt daryt tuos medelius, mazdaug jau viska susipirkau ko reik tai galvoju, kad jai aisku gausis kas man, tai butu puikios dovanos kaledom blush2.gif
tik norejau tokio klausimuko paklausti, visvien jau kaip suprantu kai kurios is jusu daro ne pirmus metus tuos medelius, ar ne per anksti butu pradeti daryti medelius kaledom, nesusens tie saldainukai? g.gif
ir dar vienas klausimukas, ka kaip pradedanciai patartumet pirma isbandyt ar buteli klijuoti saldainiais, ar medeli daryti? g.gif
Atsakyti
Nepatikesit doh.gif vaiksciojau siandiena lauke ir pamaciau nama apsiltineja lotuliukas.gif tai as namo visa viena plokste parsivilkaum man ta medziaga labai patiko hihihi.gif geriau sakant putoplastas tikrai netrupes lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi susidomejau saldainiu medziais. Priziurejau tiek nuostabiu darbu, cia besilankancios tikros auksarankes. Noriu pabandyti, bet nedrasu. Dabar renkuosi visa informacija ir kai subrandinsiu ideja imsiuos jos igyvendinimo ax.gif

QUOTE(Militukas @ 2010 11 15, 23:13)
Nepatikesit  doh.gif vaiksciojau siandiena lauke ir pamaciau nama apsiltineja lotuliukas.gif  tai as namo visa viena plokste parsivilkaum man ta medziaga labai patiko hihihi.gif geriau sakant putoplastas tikrai netrupes lotuliukas.gif

Kokia ten plokste? Kazin ar nenuodinga ar kitaip kenksminga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirziliukas: 15 lapkričio 2010 - 21:45
Ji tikrai neturetu buti nuodinga nes naudojama namu apsiltinimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 11 15, 17:26)
Na ikeliu pasirodyti paskutini savo darbeli  ax.gif Gal kas kokios kritikos turesit, mielai isklausysiu  mirksiukas.gif Skirtas panelei 18 gimtadienio proga  ax.gif

thumbup.gif labai gražu ir jaunatviška, nors aš 18-gimtadienio proga nedovanočiau šampano butelio, schmoll.gif geriau saldainių medelį, bet čia tik mano nuomonė.

QUOTE(Militukas @ 2010 11 15, 22:13)
Nepatikesit  doh.gif vaiksciojau siandiena lauke ir pamaciau nama apsiltineja lotuliukas.gif  tai as namo visa viena plokste parsivilkaum man ta medziaga labai patiko hihihi.gif geriau sakant putoplastas tikrai netrupes lotuliukas.gif

g.gif Šiaip tai vadinasi vagystė, jei ne tavo namą šiltina ir ne pati moki už tą plokštę. Senukuose tokių plokščių yra visokių storių ir visai nebrangiai kainuoja.
Atsakyti