Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(pirmaargenta @ 2010 11 14, 18:21)
Revera, kokie nuostabūs medeliai  thumbup.gif  thumbup.gif   Ir idealiai papuošti vazonai  4u.gif
o aš pabandžiau padaryti širdelę  ax.gif

Aciu smile.gif tavo irgi sirdute grazi 4u.gif jauciu tas, kas ja gaus bus pamalonintas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 14 lapkričio 2010 - 17:38
Seikutes visos merginos 4u.gif , gal kas galetu paresyti ir paaiskinti kas ta oaze? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2010 11 14, 19:13)
Seikutes visos merginos 4u.gif , gal kas galetu paresyti ir paaiskinti kas ta oaze? ax.gif

tai tokia medziaga i kuria komponuojamos puokstes, tik reikia pirkti ne gyvoms, o sausoms gelems smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu labai uz atsakima tik dabar reiks issiaiskinti koki nusupirkau lotuliukas.gif ar sausoms gelems , ar gyvoms. O ko jie skiriasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2010 11 14, 20:47)
Aciu labai uz atsakima tik dabar reiks issiaiskinti koki nusupirkau lotuliukas.gif ar sausoms gelems , ar gyvoms. O ko jie skiriasi? 4u.gif

jei zalias kaip idejau nuotrauka ir lengvai spaudziasi, tai cia gyvoms, o jei tokia sviesiai ruda ir ne taip lengvai spaudziasi ir galima pjaustyt, tai sausoms smile.gif
Atsakyti
Na jis labai trupa ir yra zalias, tai gyvu geliu netinka taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2010 11 14, 21:10)
Na jis labai trupa ir yra zalias, tai gyvu geliu netinka taip g.gif

gal kaip nors pabandykit ji apvyniot is pradziu folija, bet vis vien kai tvirtinsit saldainius, reiks truputi paspaust ir gali sulinkt g.gif manyciau reiktu geriau isigyt ta sausoms gelems, kad po to nereiktu perdarinet wink.gif
Atsakyti
Revera aciu labai uz informacija 4u.gif . Tai ir nedarysiu su tuo zaliu, reiks isigyti kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2010 11 14, 21:38)
Revera aciu labai uz informacija 4u.gif . Tai ir nedarysiu su tuo zaliu, reiks isigyti kita smile.gif

visada prasom smile.gif laukiam pasirodymo su medeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 11 13, 04:52)
O kodel gedijates? Visu darbeliai cia laukiami  4u.gif

Gedijuosi,nes mano pirmasis blynas nelabai graziai gavosi ir atrodo ne kaip... doh.gif ax.gif Bet ikelsiu Jusu teismui kokia dienele 4u.gif biggrin.gif
QUOTE(Revera @ 2010 11 14, 00:55)
Sukurpiau dar du medelius  smile.gif
user posted image
Ir mano bandymas su triufeliais, nes buvo norėta būtent jų. Jau galvojau nieko doro neišeis, bet kažką pavyko išsisukti   g.gif

user posted image

Na labai grazus ir dar padaryti per toki trumpa laika thumbup.gif Na Jus tikra saldainiu medziu profe mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amberr*: 15 lapkričio 2010 - 01:08
QUOTE(*Amberr* @ 2010 11 15, 02:06)
Gedijuosi,nes mano pirmasis blynas nelabai graziai gavosi ir atrodo ne kaip... doh.gif  ax.gif Bet ikelsiu Jusu teismui kokia dienele 4u.gif  biggrin.gif

Na labai grazus ir dar padaryti per toki trumpa laika  thumbup.gif Na Jus tikra saldainiu medziu profe  mirksiukas.gif  biggrin.gif  4u.gif

*Amberr*, necituok nuotraukų nono.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės,
Vis skaitau ir grožiuosi jūsų darbais wub.gif Pabandysiu ir aš pasidodyti savo koklius darbelius. Labai laukiu kritikos ir patarimų 4u.gif
Ir dar klausimukas: kaip jus klijuojat tuos tipinius saldainius, kurių abu galai užsukami (na ne triufelinius), kad jums jie taip gražiai stovi?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti