Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

ačiū, mergaitės, už pagyrimus 4u.gif
pirmaargenta, kai padariau pagalvojau irgi, kad gal reikejo visą iš gėlių daryt, bet buvo pageidavimas su gelėm ir daugiau saldainių smile.gif Na, kas dėl popierinių gėlių, man jos gražiai žiūrisi, o ir kitiems patiko kiek dariau. Čia gal skonio reikalas, na kitos gėles iš organzos daro, man irgi labai patinka, tik aš jos dar niekada nenaudojau, dar nedaug patirties turiu medelių daryme, darau tik saviem dovanom smile.gif
Stebuklinga, čia mano pirmas bandymas dekupažu pažaist, oi kiek vargo turėjau kol visą staliuką išdekupažavau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Ne į temą blush2.gif gal kam reikia saldainių medelių gamybai plaušo, vazonėlių ir pan.pigiau? Išsiparduodu 4u.gif rašykit į až 4u.gif

O į temą smile.gif Parodysiu vieną iš savo darytų medelių ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarinė: 12 lapkričio 2010 - 13:14
pavasarinė puikus medelis thumbup.gif Kodel nori mesti saldainiu medeliu daryma?
Is kokio miesto esi?
Atsakyti
Jūs tokių šedevrų čia pridėjusios... thumbup.gif net akys raibsta... o aš savamokslė - pagalvojau, kad berniukui vietoj gėlės padarysiu saldaininę gėlę... na labai nesijuokite, pirmas blynas... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romap: 12 lapkričio 2010 - 21:28
QUOTE(Romap @ 2010 11 12, 22:18)
Jūs tokių šedevrų čia pridėjusios...  thumbup.gif net akys raibsta... o aš savamokslė - pagalvojau, kad berniukui vietoj gėlės padarysiu saldaininę gėlę... na labai nesijuokite, pirmas blynas... blush2.gif

user posted image

Man labai grazu, o kai dar taip suderinti ivairus saldainiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 11 11, 19:03)
Man patiko  smile.gif  jau kazkas idomiau su taurem smile.gif

Tik as esu labai pretenzinga paciam pateikimui darbeliu: ta prasme fonas ir nuotraukos  smile.gif

Megstu, kad viskas butu iki galo, kaip sakant  ax.gif

sutinku kad kaikur fonas nekoks blush2.gif blush2.gif blush2.gif
pasitaisysiu dar jauna mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif
man medeliai kazkoks uzburtas ratas doh.gif , net nezinau nuoko pradeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 11 05, 07:09)

Va, kad ir mano medeliai daryti: 

user posted image

user posted image

Labai labai grazus thumbup.gif matosi,kad i juos ideta daug darbo ,kruopstumo bei saldainiu biggrin.gif
Pasiziurejus jusu "pirmus blynus"man net geda butu rodyti savo pirmaji saldainiu medi... blush2.gif tokie grazus Jusu visi,ko nepasakyciau apie savaji... ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Amberr*: 13 lapkričio 2010 - 13:55
QUOTE(*Amberr* @ 2010 11 13, 14:54)
Labai labai grazus  thumbup.gif matosi,kad  i juos ideta daug darbo ,kruopstumo bei saldainiu  biggrin.gif
Pasiziurejus jusu "pirmus blynus"man net geda butu rodyti savo pirmaji saldainiu medi... blush2.gif tokie grazus Jusu visi,ko nepasakyciau apie savaji... ax.gif  rolleyes.gif

Dekui blush2.gif is tiesu labai stengiuosi darydama kiekviena, ir kol nepadarau taip kaip noriu, nenusiraminu. Buna, kad padarau, po to vis vien kazkas kliuna ir perdarau, kol nebuna tobula biggrin.gif

O kodel gedijates? Visu darbeliai cia laukiami 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
norejau jusu paklausti, kaip jums taip graziai gaunasi padaryti toki apvalu medeli??? man visada virsugalvyje ( smile.gif ) gaunasi tokia tuscia vieta,kuria visada reikia uzpildyti kazkokia dekoracija.
beje o kai su kliju sautuvu klijuojat reikia saldainius kazkaip apruosti ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Revera- gal gali smulkiau parašyti kaip taip gražiai aptaisai vazonėlius
Atsakyti
Sukurpiau dar du medelius smile.gif
Dar vienas žaliasis medelis, padarytas visiskai ekspromtu, per valandą nuo pageidavimo smile.gif

user posted image
Ir mano bandymas su triufeliais, nes buvo norėta būtent jų. Jau galvojau nieko doro neišeis, bet kažką pavyko išsisukti g.gif

user posted image

loreta72 - kaip ir sakiau puošiu dovanų popierium, o kaip apsuksi tai čia jau kiekvieno fantazija, neįsivaizduoju kaip dar galima paaiškinti detaliau g.gif
millagra yra pirkti jau pagamintų rutulių iš oazės, jei pačiai neišeina lygaus padaryt, o klijuojų aš nuo apačios smile.gif
Atsakyti
Revera, kokie nuostabūs medeliai thumbup.gif thumbup.gif Ir idealiai papuošti vazonai 4u.gif
o aš pabandžiau padaryti širdelę ax.gif
user posted image
Atsakyti