Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(genovaite @ 2010 11 10, 00:01)
seniai besirodžiau - pasirodau ir aš, nors daryti medelius jau aptingau  blush2.gif

patiko milijonas, dar maciau kaip po 10 lt buna padaryta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 11 10, 00:01)
seniai besirodžiau - pasirodau ir aš, nors daryti medelius jau aptingau  blush2.gif

Kaip visada gražu thumbup.gif O tingėti manau tuoj nebus laiko, nes Kalėdos artėja ir prasidės kalėdinės dovanėlės, kalėdinės-saldaininės eglutės. Aš jau dairausi pamokėlių blush2.gif
Atsakyti
mergaites ,man iskilo klausimas g.gif
ar matet nu nemoku pasakyti norfoje yra pirkti saldainiu su nelygiu krasteliu,ne triufeliniai ,bet ir ne tokie paprasti kaip sakykim 'PUPA',gal kuri esate su jais dare medelius g.gif kazi kaip gaunasi , g.gif
beje yra pirkti su tokiais zalsvais popieriukais ,labai graziai ziurisi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azalija170: 10 lapkričio 2010 - 14:46
Genovaite darbeliai nuostabūs, ypač su ferero saldainiukais. O ant ko klijavai dekoracijas, juk tiesiai ant rėmelio ar skrynelės turbūt neklijavai, gal kokį pagrindą dėjai. Nusimato daug progų todėl labai įdomu.
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 11 09, 23:18)
Jei nepaslaptis kaip jie pritvirtinti?

kiekvienas saldainis susuktas į skaidrų celofaną ir ant bambukinio iešmuko pritvirtinta skaidria izoliacija. manyčiau galima būtų ir ant dirbtinės gėlės kotelio, bet aš dar nebandžiau.......
Papildyta:
QUOTE(azalija170 @ 2010 11 10, 15:34)
mergaites ,man iskilo klausimas g.gif
ar matet nu nemoku pasakyti  norfoje yra pirkti saldainiu su nelygiu krasteliu,ne triufeliniai ,bet ir ne tokie paprasti kaip sakykim 'PUPA',gal kuri esate su jais dare medelius g.gif kazi kaip gaunasi , g.gif
beje yra pirkti su tokiais zalsvais popieriukais ,labai graziai ziurisi wub.gif

tu gal kalbi apie tokius saldainius.

user posted image

jei taip, tai jų reikia daug, arba daryti burmulą mažutėlį, o popierėliai tįžta kaip griljažinių, man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 11 10, 14:49)
kiekvienas saldainis susuktas į skaidrų celofaną ir ant bambukinio iešmuko pritvirtinta skaidria izoliacija. manyčiau galima būtų ir ant dirbtinės gėlės kotelio, bet aš dar nebandžiau.......
Papildyta:

tu gal kalbi apie tokius saldainius.

user posted image

jei taip, tai jų reikia daug, arba daryti burmulą mažutėlį, o popierėliai tįžta kaip griljažinių, man nepatiko schmoll.gif

beros tokie g.gif neiziuriu jie lig ir nupjautu krasteliu g.gif ,ir nemazi g.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 11 10, 15:55)
beros tokie  g.gif neiziuriu jie lig ir nupjautu krasteliu g.gif ,ir nemazi g.gif

jo, jie nei tokie, nei šiokie, didesni ir popierėliai niekam tikę, nors kai dėžėje gulėjo saldainiai atrodė superiniai. bet tu bandyk, gal tau tiks ir patiks. aš nežinau, ar dar kartą su jais dirbsiu
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 11 10, 15:01)
nors kai dėžėje gulėjo saldainiai atrodė superiniai.

Va va as apie tai ir kalbu man pasirode labai super popiereliai,ju buna keliu spalvu
Atsakyti
Seikos auksarankes.
Prisipazystu, kad temutes neskaiciau, tik permeciau akymis darbelius... Jie nuostabus tiesiog...
Noriu paklausti, kiek kainuoja toks medelis? Ir ar galeciau is kurios is jusu uzsakyti.
Palieku savo emaila renatukxx@gmail.com , parasykite kas galetu an juos pagaminti... Esu is Vilniaus.
Atsakyti
stai atkeliauja ir mano medelis http://public.fotki....-103.html#media
Papildyta:
http://public.fotki....medeliai/#media
Atsakyti
QUOTE(Alinacka1980 @ 2010 11 10, 16:51)
stai atkeliauja ir mano medelis

et, gražūs tavo medeliai, tik tu jų foto dėk tiesiai į temutę, o ne nuorodą, neslėpk grožio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatukx @ 2010 11 10, 16:37)
Seikos auksarankes.
Prisipazystu, kad temutes neskaiciau, tik permeciau akymis darbelius...  Jie nuostabus tiesiog...
Noriu paklausti, kiek kainuoja toks medelis? Ir ar galeciau is kurios is jusu uzsakyti.
Palieku savo emaila renatukxx@gmail.com , parasykite kas galetu an juos pagaminti... Esu is Vilniaus.

Atsakiau smile.gif
Atsakyti