Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

[quote=Landrita,2010 11 08, 14:17]
Rodausi ir as savo vestuvini laiveli

Labai grazus laivelis thumbup.gif o kas ten aplink, baltos juosteles, ar popieriukai saldainiu? g.gif
Atsakyti
[quote=Kristalina5,2010 11 08, 18:49]
[quote=Landrita,2010 11 08, 14:17]
Labai grazus laivelis thumbup.gif o kas ten aplink, baltos juosteles, ar popieriukai saldainiu? g.gif
[/quote]
Ten Ferrero Roche saldainiukai ax.gif
Atsakyti
Landrita - grazus laivelis smile.gif

zuzutis ir zmirzlina - nuotraukos nerodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 08 lapkričio 2010 - 17:03
QUOTE(Landrita @ 2010 11 08, 14:17)

Landrita, medžiaga - organza? 4u.gif Laivelyje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2010 11 08, 18:01)
zuzutis ir zmirzlina - nuotraukos nerodo  g.gif

Tai kad rodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 11 08, 20:04)

Tai kad rodo  mirksiukas.gif

o man nerodo schmoll.gif landritos rodo o kitu dvieju ne g.gif
Atsakyti
Taip, barbarux , tai mano pirmas darbelis su ja biggrin.gif Visai idomu buvo
Atsakyti
wow,kaip grazu wub.gif
reiks kada pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzutis @ 2010 11 08, 11:54)
tad bandau parodyti ir savaji labai stiprei neispeikit juk tai tik antras bandymas  blush2.gif

Puikus medelis, 4u.gif bet iš savo patirties galiu pasakyti, kad reikia šiek tiek daugiau saldainių, tada juos tankiau suklijuoji ir gaunasi gražus kamuolys, o saldainiai proporcingai išsidėsto, dabar pas tave nusvirę matosi saldainiai.
Paversk kelis lapus atgal ir pažiūrėk į zmirzlinos, Reveros medelius, kaip statmenai jų saldainiai medeliuose sustatyti.

O kodėl profės nepasakote savo pastabų ir komentarų? "Osinkoje" rusės vienos kitoms labai daug pasako pastabų: kas blogai ir kaip tą pataisyti ax.gif

QUOTE(Landrita @ 2010 11 08, 14:17)

4u.gif Gražus laivelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 11 09, 09:57)
O kodėl profės nepasakote savo pastabų ir komentarų? "Osinkoje" rusės vienos kitoms labai daug pasako pastabų: kas blogai ir kaip tą pataisyti  ax.gif

dėl tų komentarų laaaaabai sudėtinga, kas vienam gražu ir dar labai, kitam gali būti nepriimtina. be to iš nuotraukų nelabai ką tiksliai ir nusakysi. Vienam užtenka vienos spalvos, o kitam ir 4 mažoka būna lotuliukas.gif aš tik žinau, kad pagirti, ypač pradedantį yra labai labai svarbu (kad tik po to ant laurų neužmigtų lotuliukas.gif ), gal ne tiek pagirti, kiek paskatinti. Bet jei nepagyrė, tai dar nereiškia, kad darbas yra ne koks. 4u.gif
O dėl rusiškų tinklalapių, tai mano nuomonė tokia: žinant rusų tautos iškalbumą, nuoširdumą manau, kad jie visur ir visada taip šiltai bendrauja thumbup.gif
P.S. čia mano subjektyvi nuomonė.
Ui, kiek daug prišnekėjau karsta.gif Kad nebūtų sausai, paspalvinsiu į kompaniją Landritai su roše, ne vestuvėms, bet jubiliejui iš 45 roše:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 09 lapkričio 2010 - 09:36
QUOTE(zmirzlina @ 2010 11 09, 10:32)
dėl tų komentarų laaaaabai sudėtinga, kas vienam gražu ir dar labai, kitam gali būti nepriimtina. be to iš nuotraukų nelabai ką tiksliai ir nusakysi. Vienam užtenka vienos spalvos, o kitam ir 4 mažoka būna lotuliukas.gif aš tik žinau, kad pagirti, ypač pradedantį yra labai labai svarbu (kad tik po to ant laurų neužmigtų lotuliukas.gif ), gal ne tiek pagirti, kiek paskatinti. Bet jei nepagyrė, tai dar nereiškia, kad darbas yra ne koks. 4u.gif
O dėl rusiškų tinklalapių, tai mano nuomonė tokia: žinant rusų tautos iškalbumą, nuoširdumą manau, kad jie visur ir visada taip šiltai bendrauja thumbup.gif
P.S. čia mano subjektyvi nuomonė.
Ui, kiek daug prišnekėjau karsta.gif Kad nebūtų sausai, paspalvinsiu į kompaniją Landritai su roše, ne vestuvėms, bet jubiliejui iš 45 roše:

user posted image

Labai labai wub.gif wub.gif wub.gif kaip aš norėčiau tokios puokštės, būtų gaila valgyti, bet neatsilaikyčiau
Papildyta:
Jei nepaslaptis kaip jie pritvirtinti?
Atsakyti
seniai besirodžiau - pasirodau ir aš, nors daryti medelius jau aptingau blush2.gif

user posted image user posted image
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 11 10, 00:01)
seniai besirodžiau - pasirodau ir aš, nors daryti medelius jau aptingau  blush2.gif
Papildyta:

Darbeliai kaip visada puikūs, niu bet tas milijonas wub.gif , neįsivaizdavau, kaip tai atrodo, dabar jau žinau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti