[quote=Landrita,2010 11 08, 14:17]
Rodausi ir as savo vestuvini laiveli
Labai grazus laivelis o kas ten aplink, baltos juosteles, ar popieriukai saldainiu?
[quote=Kristalina5,2010 11 08, 18:49]
Labai grazus laivelis o kas ten aplink, baltos juosteles, ar popieriukai saldainiu?
[/quote]
Ten Ferrero Roche saldainiukai
[/quote]
Ten Ferrero Roche saldainiukai
Landrita - grazus laivelis
zuzutis ir zmirzlina - nuotraukos nerodo
QUOTE(Landrita @ 2010 11 08, 14:17)
Landrita, medžiaga - organza? Laivelyje
Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2010 11 08, 18:01)
Tai kad rodo
QUOTE(barbarux @ 2010 11 08, 20:04)
o man nerodo landritos rodo o kitu dvieju ne
Taip, barbarux , tai mano pirmas darbelis su ja Visai idomu buvo
wow,kaip grazu
reiks kada pabandyti
reiks kada pabandyti
QUOTE(zuzutis @ 2010 11 08, 11:54)
tad bandau parodyti ir savaji labai stiprei neispeikit juk tai tik antras bandymas
Puikus medelis, bet iš savo patirties galiu pasakyti, kad reikia šiek tiek daugiau saldainių, tada juos tankiau suklijuoji ir gaunasi gražus kamuolys, o saldainiai proporcingai išsidėsto, dabar pas tave nusvirę matosi saldainiai.
Paversk kelis lapus atgal ir pažiūrėk į zmirzlinos, Reveros medelius, kaip statmenai jų saldainiai medeliuose sustatyti.
O kodėl profės nepasakote savo pastabų ir komentarų? "Osinkoje" rusės vienos kitoms labai daug pasako pastabų: kas blogai ir kaip tą pataisyti
QUOTE(Landrita @ 2010 11 08, 14:17)
Gražus laivelis
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 11 09, 09:57)
O kodėl profės nepasakote savo pastabų ir komentarų? "Osinkoje" rusės vienos kitoms labai daug pasako pastabų: kas blogai ir kaip tą pataisyti
dėl tų komentarų laaaaabai sudėtinga, kas vienam gražu ir dar labai, kitam gali būti nepriimtina. be to iš nuotraukų nelabai ką tiksliai ir nusakysi. Vienam užtenka vienos spalvos, o kitam ir 4 mažoka būna aš tik žinau, kad pagirti, ypač pradedantį yra labai labai svarbu (kad tik po to ant laurų neužmigtų ), gal ne tiek pagirti, kiek paskatinti. Bet jei nepagyrė, tai dar nereiškia, kad darbas yra ne koks.
O dėl rusiškų tinklalapių, tai mano nuomonė tokia: žinant rusų tautos iškalbumą, nuoširdumą manau, kad jie visur ir visada taip šiltai bendrauja
P.S. čia mano subjektyvi nuomonė.
Ui, kiek daug prišnekėjau Kad nebūtų sausai, paspalvinsiu į kompaniją Landritai su roše, ne vestuvėms, bet jubiliejui iš 45 roše:
QUOTE(zmirzlina @ 2010 11 09, 10:32)
dėl tų komentarų laaaaabai sudėtinga, kas vienam gražu ir dar labai, kitam gali būti nepriimtina. be to iš nuotraukų nelabai ką tiksliai ir nusakysi. Vienam užtenka vienos spalvos, o kitam ir 4 mažoka būna aš tik žinau, kad pagirti, ypač pradedantį yra labai labai svarbu (kad tik po to ant laurų neužmigtų ), gal ne tiek pagirti, kiek paskatinti. Bet jei nepagyrė, tai dar nereiškia, kad darbas yra ne koks.
O dėl rusiškų tinklalapių, tai mano nuomonė tokia: žinant rusų tautos iškalbumą, nuoširdumą manau, kad jie visur ir visada taip šiltai bendrauja
Ui, kiek daug prišnekėjau Kad nebūtų sausai, paspalvinsiu į kompaniją Landritai su roše, ne vestuvėms, bet jubiliejui iš 45 roše:
Labai labai kaip aš norėčiau tokios puokštės, būtų gaila valgyti, bet neatsilaikyčiau
Papildyta:
Jei nepaslaptis kaip jie pritvirtinti?
QUOTE(genovaite @ 2010 11 10, 00:01)
seniai besirodžiau - pasirodau ir aš, nors daryti medelius jau aptingau
Papildyta:
Papildyta:
Darbeliai kaip visada puikūs, niu bet tas milijonas , neįsivaizdavau, kaip tai atrodo, dabar jau žinau