Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(rutcik @ 2010 11 03, 17:48)
ji auksta ir pritvirtintos 5 gelytes ant medinio( sidabrinio)  pagaliuko, ten nesiaudelis biggrin.gif . bet ji vistiek virsta doh.gif . o kur gaunate tu mediniu pagaliuku?nes as dejau is puoksciu papuosimu isimtu .sumasciau padaryti vyro seserei jubiliejaus proga puokste, bet turbut nekokia mintis verysad.gif . bijau kad neisvirstu. ir dar norejau paklausti- kur nusipirkti kliju pistoleta ir kliju i ji?, nes kol priklijavau gelytes visi pirstai sulipo.

Pistoletų yra "Senukuose", "Maximoje bazėje" mačiau.
Atsakyti
aisku dekui,o miestas tai prienai-kaunas-alytus-mariampole (ten daugiausiai lankausi).
maximos bazeje - tai cia garlevoje ar kur? g.gif
siaip dekui uz pagalba notworthy.gif
o gal kuri bandete deti saldainiukus i gelytes is nailono padarytas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcik @ 2010 11 04, 12:30)
aisku dekui,o miestas tai prienai-kaunas-alytus-mariampole (ten daugiausiai lankausi).
maximos bazeje - tai cia garlevoje ar kur? g.gif
siaip dekui uz pagalba notworthy.gif
o gal kuri bandete deti saldainiukus i gelytes is nailono padarytas? g.gif

Maxima baze, tikrai ne Garliavoje, ji aleksote, bet ten tikrai nei pistoleto, nei kliju jam nerasi schmoll.gif
Gali pabandyt uzsukt i ta maximyte Garliavoj (ta kur, pacioj Garliavoj, tokia mazyte) ten yra geliu skytelis, paklausk pas merginas, jos anksciau turedavo ir pistoletu nebrangiai ir kliju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Benderiute: 04 lapkričio 2010 - 11:44
dekui labai, susimaisiai mes kai vaziuojame pro garleva tai man vis garleva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2010 11 04, 12:44)
Maxima baze, tikrai ne Garliavoje, ji aleksote, bet ten tikrai nei pistoleto, nei kliju jam nerasi  schmoll.gif
Gali pabandyt uzsukt i ta maximyte Garliavoj (ta kur, pacioj Garliavoj, tokia mazyte) ten yra geliu skytelis, paklausk pas merginas, jos anksciau turedavo ir pistoletu nebrangiai ir kliju  mirksiukas.gif

Praeitą savaitę pirkau klijus Aleksoto "Maxima bazėje" ir mačiau pistoletus, gal jau šiandien nėra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 05 lapkričio 2010 - 13:52
plepam plepam. o nieks nieko nerodo. Įdedu aš seniau jau padarytus dvinukus žaliukus. Foto nelabai, nes pirmas apvalus kaip pagrandukas gavosi, o panašu, kad pailgas verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 11 05, 15:14)
plepam plepam. o nieks nieko nerodo. Įdedu aš seniau jau padarytus dvinukus žaliukus. Foto nelabai, nes pirmas apvalus kaip pagrandukas gavosi, o panašu, kad pailgas verysad.gif

Labai faini žaliūkai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O aš vėl prie vynuogės grįžtu... Radau šiandien tuos žalius saldainukus, fruty ar kaip jie ten vadinasi, bet jie plokšti doh.gif , ne burbuliukai kaip įsivaizdavau, ir suskti abu galiukai. Tai juos reikia vyniot į maistinę plėvelę ir prie vielos tada ar tik viršutinį užlenkt kraštą, o prie apatinio vielą prisukt? Čia kuris variantas logiškesnis g.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
labukas mergaites,gal kas naudojote toki dalyka medeliams sodinti?As pati darau medelius,bet visada naudojau gipsa,bet sitas man iseitu pigiau ir daugiau

http://www.corkartsu.....Mache)-.45kg/
Atsakyti
rodo rodo, tik laiko nera cia mest nuotraukeliu smile.gif

Zmirzlina - ranku darbas yra ne masininis - niekad neiseis visiskai vienodai smile.gif

Va, kad ir mano medeliai daryti: atrodytu visiskai vienodus burbulus padariau, bet vis vien kazkuris pora milimetru buvo didesnis ir atrodo vienas medelis platesnis, nors gyvai atrodo tikrai darniai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 11 05, 19:09)
rodo rodo, tik laiko nera cia mest nuotraukeliu  smile.gif

Zmirzlina - ranku darbas yra ne masininis - niekad neiseis visiskai vienodai  smile.gif

Va, kad ir mano medeliai daryti: atrodytu visiskai vienodus burbulus padariau, bet vis vien kazkuris pora milimetru buvo didesnis ir atrodo vienas medelis platesnis, nors gyvai atrodo tikrai darniai  smile.gif 

jei ne paslaptis iš kur imate tokius vazonėlius, man jie labai gražūs blush2.gif ar jūs čia pati juos kažkuo dekoruojate? g.gif tokie paprasti, bet žvilgūs ir puošniai atrodo
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 11 05, 20:28)
jei ne paslaptis iš kur imate tokius vazonėlius, man jie labai gražūs  blush2.gif ar jūs čia pati juos kažkuo dekoruojate? g.gif  tokie paprasti, bet žvilgūs ir puošniai atrodo

vezoneliai aptraukti dovanu popieriumi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 11 06, 11:48)
vezoneliai aptraukti dovanu popieriumi  smile.gif

wow niekad nepagalvočiau bigsmile.gif tikrai gera idėja rolleyes.gif
Atsakyti