Temuke klesti kiek graziu darbeliu
QUOTE(genovaite @ 2010 10 06, 21:48)
Turbūt perkaitini klijus, man taip būna kai užmirštu išjungti pistoletą. Kai klijuoju saldainius tai kartas nuo karto išjungiu pistoletą kad perdaug neperkaistų
ir aš taip darau, bet tie griljažinių saldainių popierėliai tikrai laaaaaaaaaaaaaaabai svilantys, tirpstantys
Papildyta:
QUOTE(karalyste @ 2010 10 06, 21:47)
noriu kažko panašasu darbe ant stalo padaryti, bet vis nepribręstu parašyk man karalyste, tapukų kainą, ir ar išvinguriuotum natas ant jų
QUOTE(Agnutytea @ 2010 10 07, 09:06)
šaunuolė, kuo toliau, tuo geriau gausis būk tikra
QUOTE(Landrita @ 2010 10 06, 22:08)
Imetu ir as savo paskutini darbeli
Gražus medelis, tik man atrodo kotas per ilgas , jei taip sumanyta buvo tada sorry
Ir labai lygus tas kotas, turbūt ne šaka?
visai grazus tik tu pailgu saldainiu tai galejo ir nebuti ,cia mano nuomone
kažkada žadėjau parodyti pagrindus, kuriuose darau puokštytes. prisiminiau rodau
jų būna įvairiausių formų, dydžių, spalvų, kaina nuo 1,5 iki..........................
jų būna įvairiausių formų, dydžių, spalvų, kaina nuo 1,5 iki..........................
kiek daug gražių medelių pridarėte, aš irgi norėčiau kokį padaryti, bet nėra jokių progų Pasirodau su "pereinamuoju" buteliu, o "pereinamasis" dėl to, kad mama paprašė papuošti butelį draugės gimtadieniui, o draugei pasirodė, kad butelis labai gražus ir paklausė ar mama nesupyks, jei ji tą butelį savo broliui jubiliejaus proga padovanos dabar laukiam, kada pas mamą grįš butelys
Ir dar vienas bandymas padaryti tulpių puokštelę
Ir dar vienas bandymas padaryti tulpių puokštelę
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 07, 10:52)
kažkada žadėjau parodyti pagrindus, kuriuose darau puokštytes. prisiminiau rodau
nu faini, o kur jų ieškot?
QUOTE(barbarux @ 2010 10 07, 11:17)
Gražus medelis, tik man atrodo kotas per ilgas , jei taip sumanyta buvo tada sorry
Gal siek tiek ir per ilgas tas kotas...
O ten saka - gluosnio Pavasary labai lengvai nusiima zieve, tada pastatau kur nors siltai paziuti.O kamienas gaunasi sviesus ir lygus.
QUOTE(barbarux @ 2010 10 07, 11:21)
nu faini, o kur jų ieškot?
gėlių-floristikos prekių. paprastam gėlių salone irgi turi, bet ten antkainį užsideda Kauno urmo bazėse nebrangu...............daugiau nežinau kur