Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

Temuke klesti thumbup.gif kiek graziu darbeliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 10 06, 21:48)
Turbūt perkaitini klijus, man taip būna kai užmirštu išjungti pistoletą. Kai klijuoju saldainius tai kartas nuo karto išjungiu pistoletą kad perdaug neperkaistų  ax.gif

ir aš taip darau, bet tie griljažinių saldainių popierėliai tikrai laaaaaaaaaaaaaaabai svilantys, tirpstantys schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(karalyste @ 2010 10 06, 21:47)

Beje tai nemanau kad negali pasidaryti nagi laukiu vaisinio is taves smile.gif

noriu kažko panašasu darbe ant stalo padaryti, bet vis nepribręstu doh.gif parašyk man karalyste, tapukų kainą, ir ar išvinguriuotum natas ant jų biggrin.gif
Atsakyti

Čia mano pirmas blynukas smile.gif tik foto labai jau neryški gavosi sad.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Agnutytea @ 2010 10 07, 09:06)
Čia mano pirmas blynukas smile.gif tik foto labai jau neryški gavosi sad.gif

My Webpage

šaunuolė, kuo toliau, tuo geriau gausis 4u.gif būk tikra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2010 10 06, 22:08)
Imetu ir as savo paskutini darbeli  bigsmile.gif

Gražus medelis, tik man atrodo kotas per ilgas blush2.gif , jei taip sumanyta buvo tada sorry 4u.gif
Ir labai lygus tas kotas, turbūt ne šaka? 4u.gif
Atsakyti
visai grazus tik tu pailgu saldainiu tai galejo ir nebuti ,cia mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
kažkada žadėjau parodyti pagrindus, kuriuose darau puokštytes. prisiminiau doh.gif rodau biggrin.gif

user posted image

jų būna įvairiausių formų, dydžių, spalvų, kaina nuo 1,5 iki..........................
Atsakyti
wub.gif wub.gif kiek daug gražių medelių pridarėte, aš irgi norėčiau kokį padaryti, bet nėra jokių progų ax.gif Pasirodau su "pereinamuoju" buteliu, o "pereinamasis" dėl to, kad mama paprašė papuošti butelį draugės gimtadieniui, o draugei pasirodė, kad butelis labai gražus ir paklausė ar mama nesupyks, jei ji tą butelį savo broliui jubiliejaus proga padovanos lotuliukas.gif dabar laukiam, kada pas mamą grįš butelys

user posted image user posted image
Ir dar vienas bandymas padaryti tulpių puokštelę
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 07, 10:52)
kažkada žadėjau parodyti pagrindus, kuriuose darau puokštytes. prisiminiau doh.gif rodau biggrin.gif

jų būna įvairiausių formų, dydžių, spalvų, kaina nuo 1,5 iki..........................

nu faini, o kur jų ieškot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 10 07, 11:17)
Gražus medelis, tik man atrodo kotas per ilgas  blush2.gif , jei taip sumanyta buvo tada sorry  4u.gif
Ir labai lygus tas kotas, turbūt ne šaka? 4u.gif

Gal siek tiek ir per ilgas tas kotas... g.gif blush2.gif
O ten saka - gluosnio mirksiukas.gif Pavasary labai lengvai nusiima zieve, tada pastatau kur nors siltai paziuti.O kamienas gaunasi sviesus ir lygus.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 07, 11:21)
Ir dar vienas bandymas padaryti tulpių puokštelę
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš tuo pačiu būdu pavasarį dariau krokų puokštę mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 10 07, 11:21)
nu faini, o kur jų ieškot?  ax.gif

gėlių-floristikos prekių. paprastam gėlių salone irgi turi, bet ten antkainį užsideda blush2.gif Kauno urmo bazėse nebrangu...............daugiau nežinau kur
Atsakyti