Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(barbarux @ 2010 11 02, 13:33)
Oho, pas jus tiesiog burbulas gigantas  biggrin.gif . Aš darau ant 7 cm burbulo, išeina ~800 g saldainių, bet čia jei burbulas toks didelis, tai nežinau, gal saldainukus tada mažiukus imti, pvz.minitriufelį, nebent norite didelio medžio, tada jokio skirtumo  4u.gif

ne minitriufelį, o mini griliažą doh.gif , ot patarėja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 11 02, 19:23)
na niekaip nesupratau kaip graziai uztvirtinti,medziaga butelio apacioja ,sukau sukau bet  nedasyla kad butu grazu ir tvirta ,padekit g.gif

Cia apacioje medziaga sita mano su vielute supinta:) ir ji standi kaip tinklas tai neslydineja o dar pries viskas visus kampus uzlankstau i vidu ir kampus uzklijuoju:)
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 11 02, 18:25)
ne minitriufelį, o mini griliažą  doh.gif , ot patarėja  doh.gif  lotuliukas.gif

ačiū, barbarux, už nuomonę.. 4u.gif
aš jau norėjau klausti, kas čia per minitriufeliai, kur jų yra biggrin.gif
hmm.. maniau, kad normalus mano burbulas.. g.gif
tiesiog namie nuo žaislo tokį turiu, galvoju, panaudosiu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspire: 02 lapkričio 2010 - 18:19
QUOTE(Inspire @ 2010 11 02, 18:52)
ačiū, barbarux, už nuomonę..  4u.gif
aš jau norėjau klausti, kas čia per minitriufeliai, kur jų yra  biggrin.gif
hmm.. maniau, kad normalus mano burbulas..  g.gif
tiesiog namie nuo žaislo tokį turiu, galvoju, panaudosiu...  unsure.gif

niu joa, normalus, bet į didesniąją pusę mirksiukas.gif 4u.gif
Saldainių įtariu apie 1,5 kg reikės
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 11 02, 17:33)
Cia apacioje medziaga sita mano su vielute supinta:) ir ji standi kaip tinklas tai neslydineja o dar pries viskas visus kampus uzlankstau i vidu ir kampus uzklijuoju:)

ir mano tokia kieta medziaga ,na kaip tinklelis ,bet jauciu reiks kitaip bandyti ,nes sitas man nedasunta kaip apvynioti ,
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 11 03, 09:07)
ir mano tokia kieta medziaga ,na kaip tinklelis ,bet jauciu reiks kitaip bandyti ,nes sitas man nedasunta kaip apvynioti ,

aš tai pirmiausia apsuku kanceliarine gumyte, jei reikia tai ir kelis kart. ir aptaisau dekoratyvine juostele. siuvimo reikmenyse galima gauti tamprios įvairių spalvų. priderinu. dar galima kelis taškelius klijų sutvirtinimui, manau, nepakenks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 03 lapkričio 2010 - 08:27
dar karteli padandysiu ,bet jauciu kad neiseis man ta medziaga susirauksleja ,eh kaip bus taip doh.gif
Atsakyti
PAGALIAU apviniojau ta medziaga ,tik kazkaip reiks uzslepti irstancia medziaga
aciu zmirzlina uz paaiskinima
Atsakyti
sveikutes merginos
reikia jusu kaip profisionaliu patarimo g.gif
pasidariau puokste, bet man ji linksta doh.gif (pirmas blynas ax.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutcik @ 2010 11 03, 14:02)
sveikutes merginos
reikia jusu kaip profisionaliu patarimo g.gif
pasidariau puokste, bet man ji linksta doh.gif (pirmas blynas ax.gif )

rutcik, viską reikia tvirtinti ant medinių iešmelių (medžio šakelių) ar tvirtos vielutės, nes ir aš kai bandžiau "patobulinti" doh.gif ir gėlių kotelius padariau iš kokteilių šiaudelių, tai viskas nulinko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 03 lapkričio 2010 - 14:39
ji auksta ir pritvirtintos 5 gelytes ant medinio( sidabrinio) pagaliuko, ten nesiaudelis biggrin.gif . bet ji vistiek virsta doh.gif . o kur gaunate tu mediniu pagaliuku?nes as dejau is puoksciu papuosimu isimtu .sumasciau padaryti vyro seserei jubiliejaus proga puokste, bet turbut nekokia mintis verysad.gif . bijau kad neisvirstu. ir dar norejau paklausti- kur nusipirkti kliju pistoleta ir kliju i ji?, nes kol priklijavau gelytes visi pirstai sulipo.
Atsakyti
QUOTE(rutcik @ 2010 11 03, 17:48)
ji auksta ir pritvirtintos 5 gelytes ant medinio( sidabrinio)  pagaliuko, ten nesiaudelis biggrin.gif . bet ji vistiek virsta doh.gif . o kur gaunate tu mediniu pagaliuku?nes as dejau is puoksciu papuosimu isimtu .sumasciau padaryti vyro seserei jubiliejaus proga puokste, bet turbut nekokia mintis verysad.gif . bijau kad neisvirstu. ir dar norejau paklausti- kur nusipirkti kliju pistoleta ir kliju i ji?, nes kol priklijavau gelytes visi pirstai sulipo.

Sunku patart, kur nusipirkti, miesto nežinant 4u.gif
O medinių iešmukų būna visuose PC prie vienkartinių indų atrodo g.gif , bet yra tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 03 lapkričio 2010 - 18:13