Revera vynuogytės
Gaites gražus pirmasis medelis
O Norfje Ferero saldainiai (berods 16vnt) tik 7,99
Nuostabūs nauji darbeliai
Ir aš pasirodau su ką tik baigtu kamuoliu. Bandydama nufotografuoti, supratau, kad to dar reikia pasimokyti, nes negalėjau rasti taško, iš kurio matytųsi darbelis, parodysiu tą nuotrauką, kuri geriausiai pavyko
Gėlytės viduriukas su kaspinėliu, tai, suvynioti kaip saldainis, pinigai.
Ir aš pasirodau su ką tik baigtu kamuoliu. Bandydama nufotografuoti, supratau, kad to dar reikia pasimokyti, nes negalėjau rasti taško, iš kurio matytųsi darbelis, parodysiu tą nuotrauką, kuri geriausiai pavyko
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 30, 11:55)
orginalus darbas
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 30, 11:55)
labai patiko
Ailad - taip smaigsciau i pagrinda
mergaites kurios puosete butelius ,sakykit kaip jus pritvirtinate porie butelio medziaga ,t y medziaga kaip tinklelis ,nemoku papasakort ,bet tikrai maciau pas daugeli taip padaryta
sveikos na ka ir as susidomejau medeliu gamyba, mastau padaryti kaledoms visiems po mdeli todel noreciau paklausti kaip atrodo tas misinys cemento, kur reik deti i vazona??? gal kuri galit foto idet? arba internete gal yra nuoroda kokia? bijau ne ta nusipirkti
QUOTE(azalija170 @ 2010 10 30, 16:40)
mergaites kurios puosete butelius ,sakykit kaip jus pritvirtinate porie butelio medziaga ,t y medziaga kaip tinklelis ,nemoku papasakort ,bet tikrai maciau pas daugeli taip padaryta
Aš klijuoju lašeliu karštų klijų, bet gal kas gudriau tvirtina tinklelį, mielai ir aš pasitobulinčiau
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 31, 19:59)
Aš klijuoju lašeliu karštų klijų, bet gal kas gudriau tvirtina tinklelį, mielai ir aš pasitobulinčiau
As taip pat su klijais
QUOTE(Raun'a @ 2010 10 30, 17:14)
sveikos na ka ir as susidomejau medeliu gamyba, mastau padaryti kaledoms visiems po mdeli todel noreciau paklausti kaip atrodo tas misinys cemento, kur reik deti i vazona??? gal kuri galit foto idet? arba internete gal yra nuoroda kokia? bijau ne ta nusipirkti
nzn ar kas fotkina cemento maisa bet tiesiog eini i senukus, aisku ne viena, o pasiemi koki vyruka kartu, nes abejoju ar i masina ikelsi 25kg, nu ir sakai konsultantui, man cemento prasau ir parodys tau kur jis. Imi ta kur apie 15lt kainuoja
Sveikos
LABAI reikia jūsų patarimo
pirmąkart darysiu medelį, turiu 15 cm skersmens burbulą (iš putplasčio)
kokių saldainių - įprastų ar triufelinių - geriau nusipirkti, kad kaip pirmąkart darančiai būtų lengviau ir didesnė tikimybė, kad gražiau išeis..
ir kiek saldainių gali prireikti tokiam burbului apklijuoti?
AČIŪ
LABAI reikia jūsų patarimo
pirmąkart darysiu medelį, turiu 15 cm skersmens burbulą (iš putplasčio)
kokių saldainių - įprastų ar triufelinių - geriau nusipirkti, kad kaip pirmąkart darančiai būtų lengviau ir didesnė tikimybė, kad gražiau išeis..
ir kiek saldainių gali prireikti tokiam burbului apklijuoti?
AČIŪ
Oho, pas jus tiesiog burbulas gigantas . Aš darau ant 7 cm burbulo, išeina ~800 g saldainių, bet čia jei burbulas toks didelis, tai nežinau, gal saldainukus tada mažiukus imti, pvz.minitriufelį, nebent norite didelio medžio, tada jokio skirtumo
QUOTE(karalyste @ 2010 10 20, 16:27)
na niekaip nesupratau kaip graziai uztvirtinti,medziaga butelio apacioja ,sukau sukau bet nedasyla kad butu grazu ir tvirta ,padekit