Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

Revera vynuogytės thumbup.gif

Gaites gražus pirmasis medelis

O Norfje Ferero saldainiai (berods 16vnt) tik 7,99 thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
4u.gif 4u.gif Nuostabūs nauji darbeliai
Ir aš pasirodau su ką tik baigtu kamuoliu. Bandydama nufotografuoti, supratau, kad to dar reikia pasimokyti, nes negalėjau rasti taško, iš kurio matytųsi darbelis, parodysiu tą nuotrauką, kuri geriausiai pavyko blush2.gif
user posted image
Gėlytės viduriukas su kaspinėliu, tai, suvynioti kaip saldainis, pinigai.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 30, 11:55)
4u.gif  4u.gif Nuostabūs nauji darbeliai
Ir aš pasirodau su ką tik baigtu kamuoliu. Bandydama nufotografuoti, supratau, kad to dar reikia pasimokyti, nes negalėjau rasti taško, iš kurio matytųsi darbelis, parodysiu tą nuotrauką, kuri geriausiai pavyko blush2.gif

orginalus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 30, 11:55)
4u.gif  4u.gif Nuostabūs nauji darbeliai

labai patiko thumbup.gif

Ailad - taip smaigsciau i pagrinda smile.gif
Atsakyti
mergaites kurios puosete butelius ,sakykit kaip jus pritvirtinate porie butelio medziaga ,t y medziaga kaip tinklelis ,nemoku papasakort blush2.gif ,bet tikrai maciau pas daugeli taip padaryta
Atsakyti
sveikos na ka ir as susidomejau medeliu gamyba, mastau padaryti kaledoms visiems po mdeli g.gif todel noreciau paklausti kaip atrodo tas misinys cemento, kur reik deti i vazona??? gal kuri galit foto idet? arba internete gal yra nuoroda kokia? bijau ne ta nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 10 30, 16:40)
mergaites kurios puosete butelius ,sakykit kaip jus pritvirtinate porie butelio medziaga ,t y  medziaga kaip tinklelis ,nemoku papasakort blush2.gif ,bet tikrai maciau pas daugeli taip padaryta

Aš klijuoju lašeliu karštų klijų, bet gal kas gudriau tvirtina tinklelį, mielai ir aš pasitobulinčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 31, 19:59)
Aš klijuoju lašeliu karštų klijų, bet gal kas gudriau tvirtina tinklelį, mielai ir aš pasitobulinčiau  bigsmile.gif

As taip pat su klijais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2010 10 30, 17:14)
sveikos na ka ir as susidomejau medeliu gamyba, mastau padaryti kaledoms visiems po mdeli  g.gif todel noreciau paklausti kaip atrodo tas misinys cemento, kur reik deti i vazona??? gal kuri galit foto idet? arba internete gal yra nuoroda kokia? bijau ne ta nusipirkti  blush2.gif

nzn ar kas fotkina cemento maisa biggrin.gif bet tiesiog eini i senukus, aisku ne viena, o pasiemi koki vyruka kartu, nes abejoju ar i masina ikelsi 25kg, nu ir sakai konsultantui, man cemento prasau ir parodys tau kur jis. Imi ta kur apie 15lt kainuoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
LABAI reikia jūsų patarimo blush2.gif
pirmąkart darysiu medelį, turiu 15 cm skersmens burbulą (iš putplasčio)
kokių saldainių - įprastų ar triufelinių - geriau nusipirkti, kad kaip pirmąkart darančiai būtų lengviau ir didesnė tikimybė, kad gražiau išeis.. doh.gif biggrin.gif
ir kiek saldainių gali prireikti tokiam burbului apklijuoti?
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspire: 02 lapkričio 2010 - 12:17
Oho, pas jus tiesiog burbulas gigantas biggrin.gif . Aš darau ant 7 cm burbulo, išeina ~800 g saldainių, bet čia jei burbulas toks didelis, tai nežinau, gal saldainukus tada mažiukus imti, pvz.minitriufelį, nebent norite didelio medžio, tada jokio skirtumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 02 lapkričio 2010 - 12:34
QUOTE(karalyste @ 2010 10 20, 16:27)
user posted image

dar viena spalva idedu i puslapiuka ir darbli jusu teismui:)

na niekaip nesupratau kaip graziai uztvirtinti,medziaga butelio apacioja ,sukau sukau bet nedasyla kad butu grazu ir tvirta ,padekit g.gif
Atsakyti