Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(ailad @ 2010 10 28, 16:14)

Saldainius pirkau norfoj, pavadinimo nezinau, rusiskai raso, bet is sveriamu jie buvo brangiausi, virs 20 lt berods, senai pirkau blush2.gif

fruit story po 22 lt rolleyes.gif grazi vyguoge, mano planuose seniai jau ji, tik niekaip jai laiko neturiu nors medziagas turiu biggrin.gif tik kitaip ja darysiu smile.gif

wavin - labai idomi kompozicija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ailad @ 2010 10 28, 16:14)
imetu foto pagal ka dariau, manau taip aiskiau bus mirksiukas.gif
neturejau vielos storos, tai sukau ant pagaliuku, o tada ju negalejau suimti, luzinejo doh.gif tai privargau kol viska surisau biggrin.gif
Saldainius pirkau norfoj, pavadinimo nezinau, rusiskai raso, bet is sveriamu jie buvo brangiausi, virs 20 lt berods, senai pirkau blush2.gif

Kiek tokiai vynuogei saldainių reikia? Sunkūs tie saldainiukai? Fainiai atrodo, vielą turint atrodo paprasta padaryt... čia teoriškai biggrin.gif , praktiškai teks išbandyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 28 spalio 2010 - 16:07
QUOTE(barbarux @ 2010 10 28, 17:05)
O sunkūs saldainiai?  blush2.gif

isiterpsiu jei nesupyksit blush2.gif jie kaip irisiniai, bet ne visai, lengvuciai, be to labai skanus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 10 28, 17:06)
isiterpsiu jei nesupyksit  blush2.gif  jie kaip irisiniai, bet ne visai, lengvuciai, be to labai skanus  biggrin.gif

nea, nesupyksiu, kada jūs darysit? parodykit kaip gausis, įdomu 4u.gif
O lapai viršuj turbūt jau dirbtiniai? Prie dirbt.gėlių jų ieškot ar nuo kažkokio klevelio nuplėšt kelis? g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus blush2.gif

Man tai vynuogių kekė labai labai patiko wub.gif

Ir dar klausymėlis, kažkuri jau klausė apie ananasą , aš taip pat apie jį tongue.gif : o ant butelio jį darot...?
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 10 28, 17:08)
nea, nesupyksiu, kada jūs darysit? parodykit kaip gausis, įdomu 4u.gif
O lapai viršuj turbūt jau dirbtiniai? Prie dirbt.gėlių jų ieškot ar nuo kažkokio klevelio nuplėšt kelis?  g.gif

artimiausiu metu, gal kitai savaitei smile.gif jo prie dirbtiniu lapukai, yra vynuogiu vijokliai
Atsakyti
Na vynuoge tai nereali kaip senai as lanuoju pasidaryti toki medi is ju ..eina sau kai nerealiai grazu
Atsakyti
aciu visoms 4u.gif

Saldainiai nera sunkus, jie tokie ploni, ragavau tik viena biggrin.gif , tai ar skanus nepaskysiu, neatsimenu biggrin.gif . o viduj atrodo sokoladukas idarytas g.gif pirkau 120 vnt, keli liko mirksiukas.gif

del ananao, tai as ir klausiau ax.gif nezinau kiek saldainiu pirkti, siaip man jie neskanus, tai nenoriu ju perdaug uzsipirkti ax.gif

Mano laisvalaikis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailad: 28 spalio 2010 - 17:54
QUOTE(barbarux @ 2010 10 28, 15:10)
Dabar galvoju... o nereikia, kad ne tik sustingtų, bet ir svoris vazonėlyje būtų, kad neapvirstų visas medis? Makrofleksas juk lengvas? Gal kas iš patirties atsakys? 4u.gif
Papildyta:
Niu gražuuuuu
Kokie saldainukai? 4u.gif

taigi i vazoneli dar ir akmenuku reikia prideti, tada uzpurksti thumbup.gif ir viskas puikiausiai laikosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 28, 20:28)
taigi i vazoneli dar ir akmenuku reikia prideti, tada uzpurksti  thumbup.gif ir viskas puikiausiai laikosi  ax.gif

taip aiškiau thumbup.gif
Atsakyti
sia savaitele netycia gal uzmatet rafaelo saldainiuku su akcija kurnors ? g.gif
Atsakyti
Vynuogė pasaka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gal kada ir aš ryšiuos padaryti
Atsakyti