Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

Stai mano siandienos darbelis, uzsakove norejo rusvu gelsvu, orandziniu spalvyciu:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 10 27, 17:01)
As po pirmo vszono skilimo padariau isvada, kad su gipsu neprasidesiu, be to jis brangus. Cemento nusiperki maisa uz 15 lt ir ramu ilgam laikui  biggrin.gif

Ar cementą tik su vandeniu maišai ar dar ką nors dedi?
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 10 27, 21:21)
Ar cementą tik su vandeniu maišai ar dar ką nors dedi?

tik su vandeniu smile.gif

Benderiute - taip rudeniska smile.gif
Atsakyti
nu va, atvargau aš su tuo gipsu, iš antro, o kai kurie vazonėliai iš trečio karto lyg ir pavyko. doh.gif tikiuosi, kad sėkmingai pasieks vartotoją. blink.gif Jo-vita7, nesimato aišku to broko, medelis žavus. Benderiute, dailiai sukurtas, tos spalvos dabar ir pas mane einamiausios, visiems reikia rudens, visus priedus rudeninius išnaudojau jau lotuliukas.gif
Reiks jau pradėt ruoštis žiemos sezonui, nes kai tik iškris sniegas, tuoj žieminių medelių užsireiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 27, 12:10)
o kaip savikaina išeina. Kiek iš flakonėlio galima vazonėlių užpildyti g.gif

hm, negaliu tiksliai pasakyti, bet nemazai, juk makrofleksas pleciasi, tai ten nedaug uzpurksti jo reikia. nzn, man patogu ir visai jokio vargo, nes akmenuku rinkti nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo-vita7 thumbup.gif darbelis... ir nepasakytum kad "išvargtas" lotuliukas.gif
Benderiute tikrai toks rudeniškas... laai gražus wub.gif

Man su gipsu irgi yra vieną kartą nepasisekę... nu nestingo nors tu ką doh.gif Ir man reikės pereiti prie cemento

O jums atnešu labai vasarišką ax.gif vasaros prisiminimui
user posted image
Atsakyti
Pamiršau dar vieną vasarišką hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 10 28, 10:55)
Pamiršau dar vieną vasarišką  hihihi.gif
user posted image

wau wub.gif labai ispudinga,ta saka super ,man labai grazu tokie kotukai 10\10
Atsakyti
wavin grazus medelis, ypac saka gerai atrodo thumbup.gif

Gal kuri daret ananasa is ananasiniu saldainiu? kiek mazdaug saldainiu reikia? ax.gif

ilgai vargta vynuogiu keke biggrin.gif
user posted image

Laisvalaikis
Atsakyti
QUOTE(ailad @ 2010 10 28, 14:35)

Gal kuri daret ananasa is ananasiniu saldainiu? kiek mazdaug saldainiu reikia? ax.gif

user posted image

verta dėmesio vynuogės kekė, išklok čia visoms, kaip vargai.
Ir aš turiu ananasinių saldainių nusispirkusi tam reikalaui, bet nepribręstu dar vis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 28, 11:19)
hm, negaliu tiksliai pasakyti, bet nemazai, juk makrofleksas pleciasi, tai ten nedaug uzpurksti jo reikia. nzn, man patogu ir visai jokio vargo, nes akmenuku rinkti nereikia  lotuliukas.gif

Dabar galvoju... o nereikia, kad ne tik sustingtų, bet ir svoris vazonėlyje būtų, kad neapvirstų visas medis? Makrofleksas juk lengvas? Gal kas iš patirties atsakys? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ailad @ 2010 10 28, 14:35)
wavin grazus medelis, ypac saka gerai atrodo thumbup.gif

Laisvalaikis

Niu gražuuuuu
Kokie saldainukai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 28 spalio 2010 - 15:11
imetu foto pagal ka dariau, manau taip aiskiau bus mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
neturejau vielos storos, tai sukau ant pagaliuku, o tada ju negalejau suimti, luzinejo doh.gif tai privargau kol viska surisau biggrin.gif
Saldainius pirkau norfoj, pavadinimo nezinau, rusiskai raso, bet is sveriamu jie buvo brangiausi, virs 20 lt berods, senai pirkau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailad: 28 spalio 2010 - 15:16