Tai ačiū, mergaitės labai, už informaciją
Varysiu į senukus, su Landritos nuoroda
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 27, 11:29)
aš vakar vėl vargaus su gipsu - nesustingo, reikėjo perdarinėti 3 vazonus + dar vienas liko kažkoks įtartinas. Buvau vakar pikta , kai reikia skubiai, tai vis kažkaip nesigauna. Greičiau baigt tą gipsą ir pereit į kažką kitą :
Vakar as ir taip pat vargau dariau skiedini net du kartus. paslikau stingt per nakti, bet ziuriu dar nevisai sustingo. bandziau klijuot, bet kai paimiau uz koto tai ispjoviau gabala gipso is vidaus ir dejau rotbando. tai sustingo gerai. o cia irgi buvo uzsakymas siai dienai. kosmaras kazkoks kaip nesiseke si karta. niekad dar taip nebuvo. veliau ikelsiu foto savo nenusisekusio/nusisekusio medzio
As po pirmo vszono skilimo padariau isvada, kad su gipsu neprasidesiu, be to jis brangus. Cemento nusiperki maisa uz 15 lt ir ramu ilgam laikui
QUOTE(jo-vita7 @ 2010 10 27, 17:11)
neatrodo, kad isvargtas viskas puiku
Isvargtas todel, kad gipsas nestingo ir dejau tris kartus is naujo
QUOTE(jo-vita7 @ 2010 10 27, 17:20)
Isvargtas todel, kad gipsas nestingo ir dejau tris kartus is naujo
tai ir sakau, kad neatrodo, paprasta akim neiziuretum
Uzmaskuotu brokai
QUOTE(Landrita @ 2010 10 27, 13:55)
Perku geltona maisa, uzrasyta ZM (nezinau ka tai reiskia), dar parasyta 10M (taip pat nezinau ka reiskia ) Cemento skiedinys - tikslus pavadinimas. Pirkau dar pries vasara tai kainos tiksliai neatsimenu, bet manau tikrai nebrangiau nei 20 Lt. O uztenka tikrai ilgam, juk 25 kg.
QUOTE(Revera @ 2010 10 27, 17:01)
As po pirmo vszono skilimo padariau isvada, kad su gipsu neprasidesiu, be to jis brangus. Cemento nusiperki maisa uz 15 lt ir ramu ilgam laikui
as ir gipsa ismeciau,kai suskilo pirmas vazonas
jo-vita7 grazu
Aciu. Tikiuosi ir uzsakovams patiks
hmmm o vat vazoneliai is pardes ''viskas uz viena eura'' deja skyla ir su cementu nevisi bet beveik nebegaliu is pyktumo
QUOTE(Landrita @ 2010 10 27, 13:55)
Perku geltona maisa, uzrasyta ZM (nezinau ka tai reiskia), dar parasyta 10M (taip pat nezinau ka reiskia ) Cemento skiedinys - tikslus pavadinimas. Pirkau dar pries vasara tai kainos tiksliai neatsimenu, bet manau tikrai nebrangiau nei 20 Lt. O uztenka tikrai ilgam, juk 25 kg.
aš ir tokį pirkau, labai patogu, tik sumaišai su vandenuku ir viskas nes ten kaip suprantu mišinys jau su smėliu iškart