Eina sau kaip gerai atrodo Tikriausia daug ir kainuoja toki medeli padaryti, nes as pati tai tikrai nesugebeciau, vis delto dar ir darbo nemazai ideti reikia... Bet tai GROZIS
Na medeliai visų jau tokio grožio
Atnešu saiškį....klijuoti atvirkščiai saldainiai... nesigavo gražiai , daugiau taip nebedarysiu... pabandžiau ir užtenka
Atnešu saiškį....klijuoti atvirkščiai saldainiai... nesigavo gražiai , daugiau taip nebedarysiu... pabandžiau ir užtenka
QUOTE(wavin @ 2010 10 26, 16:09)
Na medeliai visų jau tokio grožio
Atnešu saviškį....klijuoti atvirkščiai saldainiai... nesigavo gražiai , daugiau taip nebedarysiu... pabandžiau ir užtenka
Atnešu saviškį....klijuoti atvirkščiai saldainiai... nesigavo gražiai , daugiau taip nebedarysiu... pabandžiau ir užtenka
O kas negerai? Įdomiai atrodo, jei dovana kažkam - tikrai patiks
aciu merginos uz gerus zodelius
karalyste - tavo "mazasis" medelis
karalyste - tavo "mazasis" medelis
aš vakar vėl vargaus su gipsu - nesustingo, reikėjo perdarinėti 3 vazonus + dar vienas liko kažkoks įtartinas. Buvau vakar pikta , kai reikia skubiai, tai vis kažkaip nesigauna. Greičiau baigt tą gipsą ir pereit į kažką kitą :
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 27, 11:29)
aš vakar vėl vargaus su gipsu - nesustingo, reikėjo perdarinėti 3 vazonus + dar vienas liko kažkoks įtartinas. Buvau vakar pikta , kai reikia skubiai, tai vis kažkaip nesigauna. Greičiau baigt tą gipsą ir pereit į kažką kitą :
Nedaryk daugiau sau darbu, pereik prie cemento misinio Jau 4 maisa baigiu po 25 kg ir niekada neteko nusivilti
QUOTE(Landrita @ 2010 10 27, 11:08)
Nedaryk daugiau sau darbu, pereik prie cemento misinio Jau 4 maisa baigiu po 25 kg ir niekada neteko nusivilti
kaip statybininkė
aš vis žiūriu žiūriu į jūsų visų medelius, nu, kai daug - gražiai atrodo,.. bet man pačiai kažkodėl "nelimpa" daryt su dirbtinėm gėlėm na, nebent įdėčiau kokį mažą akcentėlį, neperkraunant. man gražiau žiūrisi su tom medžiagytėm (kaip jos ten vadinasi organza - lygts) bet pati dar nemėginau.
QUOTE(Landrita @ 2010 10 27, 11:08)
sukonkretink, kokį perki kad nereikėtų vėl nepataikyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 27, 09:29)
as tai dariau su makrofleksu, ir visai liuks, jokio vargo... i vazoneli pridejau akmenuku, uzpurskiau makroflekso ir laukiau kol sis sustings tik as aisku kaip tikra nesusipratele, pripurskiau iki pat virsaus, tai man kad issipute i virsu bet nieko, labai lengvai nusipjove
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 27, 12:33)
as tai dariau su makrofleksu, ir visai liuks, jokio vargo... i vazoneli pridejau akmenuku, uzpurskiau makroflekso ir laukiau kol sis sustings tik as aisku kaip tikra nesusipratele, pripurskiau iki pat virsaus, tai man kad issipute i virsu bet nieko, labai lengvai nusipjove
o kaip savikaina išeina. Kiek iš flakonėlio galima vazonėlių užpildyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 27, 14:10)
o kaip savikaina išeina. Kiek iš flakonėlio galima vazonėlių užpildyti
man cementas paprasciau nusiperki maisa ir ramu aga ana ziema kazka maklinau su akmenukais jo ir nagus nulupt galija kai jie buna prisale
Perku geltona maisa, uzrasyta ZM (nezinau ka tai reiskia), dar parasyta 10M (taip pat nezinau ka reiskia ) Cemento skiedinys - tikslus pavadinimas. Pirkau dar pries vasara tai kainos tiksliai neatsimenu, bet manau tikrai nebrangiau nei 20 Lt. O uztenka tikrai ilgam, juk 25 kg.