Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

user posted image

Eina sau kaip gerai atrodo bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Tikriausia daug ir kainuoja toki medeli padaryti, nes as pati tai tikrai nesugebeciau, vis delto dar ir darbo nemazai ideti reikia... Bet tai GROZIS wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na medeliai visų jau tokio grožio wub.gif

Atnešu saiškį....klijuoti atvirkščiai saldainiai... nesigavo gražiai doh.gif , daugiau taip nebedarysiu... pabandžiau ir užtenka schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 10 26, 16:09)
Na  medeliai visų jau tokio grožio  wub.gif

Atnešu saviškį....klijuoti atvirkščiai saldainiai... nesigavo gražiai doh.gif , daugiau taip nebedarysiu... pabandžiau ir užtenka  schmoll.gif

O kas negerai? Įdomiai atrodo, jei dovana kažkam - tikrai patiks thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos uz gerus zodelius ax.gif

karalyste - tavo "mazasis" medelis first.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš vakar vėl vargaus su gipsu - nesustingo, reikėjo perdarinėti 3 vazonus + dar vienas liko kažkoks įtartinas. Buvau vakar pikta , kai reikia skubiai, tai vis kažkaip nesigauna. Greičiau baigt tą gipsą ir pereit į kažką kitą :
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 27, 11:29)
aš vakar vėl vargaus su gipsu - nesustingo, reikėjo perdarinėti 3 vazonus + dar vienas liko kažkoks įtartinas. Buvau vakar pikta , kai reikia skubiai, tai vis kažkaip nesigauna. Greičiau baigt tą gipsą ir pereit į kažką kitą  :

Nedaryk daugiau sau darbu, pereik prie cemento misinio bigsmile.gif Jau 4 maisa baigiu po 25 kg ir niekada neteko nusivilti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2010 10 27, 11:08)
Nedaryk daugiau sau darbu, pereik prie cemento misinio  bigsmile.gif  Jau 4 maisa baigiu po 25 kg ir niekada neteko nusivilti  thumbup.gif

kaip statybininkė biggrin.gif

aš vis žiūriu žiūriu į jūsų visų medelius, nu, kai daug - gražiai atrodo,.. bet man pačiai kažkodėl "nelimpa" daryt su dirbtinėm gėlėm schmoll.gif na, nebent įdėčiau kokį mažą akcentėlį, neperkraunant. man gražiau žiūrisi su tom medžiagytėm (kaip jos ten vadinasi blush2.gif organza - lygts) bet pati dar nemėginau.
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2010 10 27, 11:08)
Nedaryk daugiau sau darbu, pereik prie cemento misinio  bigsmile.gif  Jau 4 maisa baigiu po 25 kg ir niekada neteko nusivilti  thumbup.gif

sukonkretink, kokį perki ax.gif kad nereikėtų vėl nepataikyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 27, 09:29)
aš vakar vėl vargaus su gipsu - nesustingo, reikėjo perdarinėti 3 vazonus + dar vienas liko kažkoks įtartinas. Buvau vakar pikta , kai reikia skubiai, tai vis kažkaip nesigauna. Greičiau baigt tą gipsą ir pereit į kažką kitą  :

as tai dariau su makrofleksu, ir visai liuks, jokio vargo... ax.gif i vazoneli pridejau akmenuku, uzpurskiau makroflekso ir laukiau kol sis sustings thumbup.gif tik as aisku kaip tikra nesusipratele, pripurskiau iki pat virsaus, tai man kad issipute i virsu doh.gif bet nieko, labai lengvai nusipjove thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 27, 12:33)
as tai dariau su makrofleksu, ir visai liuks, jokio vargo...  ax.gif i vazoneli pridejau akmenuku, uzpurskiau makroflekso ir laukiau kol sis sustings  thumbup.gif  tik as aisku kaip tikra nesusipratele, pripurskiau iki pat virsaus, tai man kad issipute i virsu  doh.gif bet nieko, labai lengvai nusipjove  thumbup.gif

o kaip savikaina išeina. Kiek iš flakonėlio galima vazonėlių užpildyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 27, 14:10)
o kaip savikaina išeina. Kiek iš flakonėlio galima vazonėlių užpildyti g.gif

man cementas paprasciau nusiperki maisa ir ramu aga ana ziema kazka maklinau su akmenukais jo ir nagus nulupt galija kai jie buna prisale doh.gif
Atsakyti
Perku geltona maisa, uzrasyta ZM (nezinau ka tai reiskia), dar parasyta 10M (taip pat nezinau ka reiskia doh.gif ) Cemento skiedinys - tikslus pavadinimas. Pirkau dar pries vasara tai kainos tiksliai neatsimenu, bet manau tikrai nebrangiau nei 20 Lt. O uztenka tikrai ilgam, juk 25 kg. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti