Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(karalyste @ 2010 10 23, 10:57)

\ZMIRZLINA KUKU KUR TU KAI MAN TAVES REIKIA  lotuliukas.gif

sveika, šeštadienį buvau bazėse ax.gif gal nusipirkau to, ko tau reikia g.gif
namie kompas be pelės, tai nuo penktadienio be ryšio buvau, tik dabar darban atėjus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(loreta72 @ 2010 10 23, 22:10)
Merginos kodėl man ant vazono turinio(cementas, smėlis ir vanduo) nelimpa plaušas?

man ant gipso niekas nelimpa, o kam tau tą plaušą klijuoti, prispaudi, apkamšai ir gerai. Aš bandžiau visaip kaip statulėlę, tai niekaip niekaip nelimpa... verysad.gif
Atsakyti
Laidojimo biure gavau:) reikejo krepsiukmam velyniu sio bei to smile.gif mano senelis vien lanko 15kapu tai visada darau krepsiukus nes pirkti tiek seubakas tai vat siemiat kazkaip apsizioplinau ir neapsipirkau
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 10 25, 08:43)
Laidojimo biure gavau:)    reikejo krepsiukmam velyniu sio bei to smile.gif mano senelis vien lanko 15kapu tai visada darau krepsiukus nes pirkti tiek seubakas tai vat siemiat kazkaip apsizioplinau ir neapsipirkau

žmonių floristikos skyriuose doh.gif be proto daug, pirkau nesidairydama, tik to, ko reikia, nes apsisukt nebuvo kur. Ir užbrangę prekės.
Atsakyti
Karalyste, super medelis thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos rodau ur as savo darbeli http://public.fotki....medeliai/#media
Atsakyti
QUOTE(Alinacka1980 @ 2010 10 25, 20:23)
sveikos merginos rodau ur as savo darbeli      http://public.fotki....medeliai/#media

Labai idomiai ir nemaytai atrodo kotukas o saldainiu kupolas is mini saldainiuku man nerealiai atrodo smile.gif

stebuklinga aciukas
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 25, 08:27)
sveika, šeštadienį buvau bazėse ax.gif gal nusipirkau to, ko tau reikia g.gif
namie kompas be pelės, tai nuo penktadienio be ryšio buvau, tik dabar darban atėjus doh.gif
Papildyta:

man ant gipso niekas nelimpa, o kam tau tą plaušą klijuoti, prispaudi, apkamšai ir gerai. Aš bandžiau visaip kaip statulėlę, tai niekaip niekaip nelimpa... verysad.gif

O tai kaip tada prie nepriklijuoto plaušo laikosi dekoracijos, nu ta prasme dekoracijas prie plaušo priklijuojam, o tas plaušas nenukris kaip nors netyčia medelį pavertus ant šono?
Papildyta:
Karajyste medelis nerealiai gražus
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 10 24, 13:39)
Rodausi su savu paukstuku  ax.gif

Revera, labai gražus tavo paukščiukas 4u.gif , tik man norėtųsi šiek tiek tankesnės, storesnės uodegos, bet čia tik mano nuomonė ax.gif

QUOTE(ailad @ 2010 10 24, 17:10)
dar pora mano medeliu ax.gif

thumbup.gif medeliai puikūs, man labai gražus derinys su Rafaelo saldainiukais 4u.gif

QUOTE(karalyste @ 2010 10 24, 21:40)
rodau kriksto medeli beveik 90cm aukscio palygintas su beveik 5metu vaikiuku smile.gif

thumbup.gif Medelis gigantas thumbup.gif Fantastiškas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 26 spalio 2010 - 07:04
QUOTE(loreta72 @ 2010 10 25, 22:57)
O tai kaip tada prie nepriklijuoto plaušo laikosi dekoracijos, nu ta prasme dekoracijas prie plaušo priklijuojam, o tas plaušas nenukris kaip nors netyčia medelį pavertus ant šono?

aš priklijuoti nemoku, tada žaidžiu: kažkaip pritaikau pririšti, priklijuoti prie koto, pakabinti, o jei nesigauna, ieškau kažko kito. verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Alinacka1980 @ 2010 10 25, 19:23)
sveikos merginos rodau ur as savo darbeli      http://public.fotki....medeliai/#media

nu jau paskutinio medelio idėja thumbup.gif SUPERINĖ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 26, 08:03)
Revera, labai gražus tavo paukščiukas  4u.gif , tik man norėtųsi šiek tiek tankesnės, storesnės uodegos, bet čia tik mano nuomonė ax.gif

dekui smile.gif ilgis viso 70 cm, masinoj vaziavo ant sedynes, tik dirzu nesegiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 10 26, 09:37)
dekui smile.gif ilgis viso  70 cm, masinoj vaziavo ant sedynes, tik dirzu nesegiau  biggrin.gif

Gerulis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 10 24, 21:40)
rodau kriksto medeli beveik 90cm aukscio palygintas su beveik 5metu vaikiuku smile.gif jusu teismui medeliukas  blush2.gif  kazkodel tik fotkej atrodo daug mazesnis nei realybeje  g.gif

oj geras bigsmile.gif super thumbup.gif

QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 25, 08:27)

man limpa ir ant gipso ir ant cemento g.gif

Alinacka1980 medeliai thumbup.gif

Atsakyti