Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

Merginos kodėl man ant vazono turinio(cementas, smėlis ir vanduo) nelimpa plaušas?
Atsakyti
Ieškau kas Vilniuje pagamintų 2 medelius nebrangiai 4u.gif Vienam galime skirti ~30lt.
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2010 10 24, 09:06)
Ieškau kas Vilniuje pagamintų 2 medelius nebrangiai 4u.gif Vienam galime skirti ~30lt.

parasiau Jums az smile.gif
Atsakyti
Rodausi su savu paukstuku ax.gif

user posted image
Atsakyti
super paukstukas thumbup.gif thumbup.gif

dar pora mano medeliu ax.gif

user posted image
user posted image

saldainiu kompozicija, bandymas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ailad @ 2010 10 24, 17:10)
dar pora mano medeliu ax.gif
saldainiu kompozicija, bandymas ax.gif

Niu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , ir bandymas, ir medelis

Revera flamingas nuostabus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 24 spalio 2010 - 17:30
QUOTE(barbarux @ 2010 10 24, 18:17)
Niu super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , ir bandymas, ir medelis
Revera povas nuostabus  wub.gif

aciu smile.gif P.S. flamingas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 10 24, 18:23)
aciu smile.gif P.S. flamingas  rolleyes.gif

pasitaisiau blush2.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
rodau kriksto medeli beveik 90cm aukscio palygintas su beveik 5metu vaikiuku smile.gif jusu teismui medeliukas blush2.gif kazkodel tik fotkej atrodo daug mazesnis nei realybeje g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 10 24, 21:40)
rodau kriksto medeli beveik 90cm aukscio palygintas su beveik 5metu vaikiuku smile.gif jusu teismui medeliukas  blush2.gif  kazkodel tik fotkej atrodo daug mazesnis nei realybeje  g.gif

bigsmile.gif gražuolis gigantas 4u.gif Neįsivaizduoju tokio, nius gal kada padarysiu unsure.gif . Kiek saldainių čia suklijuota? Svoris įtariu nemažas irgi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 10 24, 21:40)
rodau kriksto medeli beveik 90cm aukscio palygintas su beveik 5metu vaikiuku smile.gif jusu teismui medeliukas  blush2.gif  kazkodel tik fotkej atrodo daug mazesnis nei realybeje  g.gif

user posted image
user posted image

ohoho koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
3kg plius minus simtas gramu i virs 3 kg smile.gif 170saldainiu apytiksliai plius minus keli kazkaip fotkiai tas kupolas nedydelis atrodo na realiai tai be komentaru kol suklijavau tai vos apglebt galejau doh.gif

o man tas papuosimas rudai medelio labai grazu kur judas vazonelis su ploksciais saldainiais tai tas kotuko papuosimas nerealiai atrodo ir tie trys burbuliukai na taip idealiai kad super thumbup.gif
Atsakyti