Merginos kodėl man ant vazono turinio(cementas, smėlis ir vanduo) nelimpa plaušas?
Ieškau kas Vilniuje pagamintų 2 medelius nebrangiai Vienam galime skirti ~30lt.
QUOTE(juodukeee @ 2010 10 24, 09:06)
Ieškau kas Vilniuje pagamintų 2 medelius nebrangiai Vienam galime skirti ~30lt.
parasiau Jums az
super paukstukas
dar pora mano medeliu
saldainiu kompozicija, bandymas
dar pora mano medeliu
saldainiu kompozicija, bandymas
QUOTE(ailad @ 2010 10 24, 17:10)
Niu super , ir bandymas, ir medelis
Revera flamingas nuostabus
QUOTE(barbarux @ 2010 10 24, 18:17)
aciu P.S. flamingas
rodau kriksto medeli beveik 90cm aukscio palygintas su beveik 5metu vaikiuku jusu teismui medeliukas kazkodel tik fotkej atrodo daug mazesnis nei realybeje
QUOTE(karalyste @ 2010 10 24, 21:40)
rodau kriksto medeli beveik 90cm aukscio palygintas su beveik 5metu vaikiuku jusu teismui medeliukas kazkodel tik fotkej atrodo daug mazesnis nei realybeje
gražuolis gigantas Neįsivaizduoju tokio, nius gal kada padarysiu . Kiek saldainių čia suklijuota? Svoris įtariu nemažas irgi
QUOTE(karalyste @ 2010 10 24, 21:40)
ohoho koks grozis
3kg plius minus simtas gramu i virs 3 kg 170saldainiu apytiksliai plius minus keli kazkaip fotkiai tas kupolas nedydelis atrodo na realiai tai be komentaru kol suklijavau tai vos apglebt galejau
o man tas papuosimas rudai medelio labai grazu kur judas vazonelis su ploksciais saldainiais tai tas kotuko papuosimas nerealiai atrodo ir tie trys burbuliukai na taip idealiai kad super
o man tas papuosimas rudai medelio labai grazu kur judas vazonelis su ploksciais saldainiais tai tas kotuko papuosimas nerealiai atrodo ir tie trys burbuliukai na taip idealiai kad super