Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

Mano darbelis blush2.gif
Realybej man jis grazesnis kazkotais blush2.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 22, 14:48)
aha, man irgi kotas kliuvo, tai apvyniojau truputi su tuo paciu plausu, dabar atrodo  thumbup.gif

Graziai darbuojies mirksiukas.gif
Pagyros visoms mergaitems, labai grazus darbeliai 4u.gif
O sitie medeliai kokiam tikslui labiau? Del grozio ar valgymo? g.gif Man kazkaip nesiderina klijai ir saldainiai g.gif
Atsakyti

Timi, labai grazus medelis thumbup.gif good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte111: 23 spalio 2010 - 09:37
QUOTE(saulyte111 @ 2010 10 23, 10:36)
Timi, labai grazus medelis  thumbup.gif  good.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
Man ir nerealiai atrodo graziai vazonelis grazus ir saldainiu ne per mazai ir kotukas toks dvigybas tai ne per lonas man grazu ir spalva nereali man:)

MEGINOS VIS DAR PRASAU GAL KURI IS DIDMIESCIO KURIAM YRA FLORISTINIU PREKIU BAZE LEKSIT I JA LABAI REIKIA PASLAUGELES blush2.gif
\ZMIRZLINA KUKU KUR TU KAI MAN TAVES REIKIA lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2010 10 22, 18:07)
O man atrodo kad cia medelio "galva"per maza tokiems saldainiams, reikejo kokius nors mazesnius klijuot, butu buve tikrai graziau, arba tada det dar kokios nors medziagos ar gelyciu i tarpus, aisku ir pabaigt puost apacia  mirksiukas.gif

tai gal foto taip atrodo, nes galva tikrai nemaza doh.gif dabar va begau vel pasiziureti, man atrodo kad nemaza, bijojau kad nebutu per didele lotuliukas.gif bet aciu uz nuomone mirksiukas.gif eisiu pazesiu, gal dar ka pakoreguosiu blush2.gif
Atsakyti
user posted image
pastorinau ta kota, daugiau nieko ir nebedarysiu, kaip pirmam kartui manau nebus labai blogai, ir sekanti karteli kai darysiu pabandysiu galva padaryti didesne, gerai kad yra is ko mokytis ax.gif

pabandziau ir su sampano buteliu, bet gavosi visiskas fiasko doh.gif visu pirma daziau daziau as ta bonke, bet niekaip nejo graziai nudazyti, vis bego dazai ir matesi pats butelys, ir niekaip nedziuvo man, tai va, apvyniojau plausu. aiosku kai vyrui apie tai pasakiau, tai jis tiik nusijuoke, kad pirma reikia susiausti ar ka ten o tik po to dazyti (bet is kur man tai zinoti doh.gif gyvenime tokiais dalykais neuzsiiminejus). tai va, sake dabar kai darysiu vyras nudazys graziai, nors jau buvau pasiryzus, kad daugiau jokiu buteliu dazymo lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
Nesusipratele niekada netaisyk n kartu zinok kiekvienam vis kitaip atrodo daryk taip kaip tau graziausia:)
o man butelio foto nerodo:( beje as kai dazau butelius tai nieko nesiausiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 23 spalio 2010 - 13:17
QUOTE(karalyste @ 2010 10 23, 13:17)
Nesusipratele  niekada netaisyk n kartu zinok kiekvienam vis kitaip atrodo daryk taip kaip tau graziausiasmile.gif
o man butelio foto nerodo:(  beje as kai dazau butelius tai nieko nesiausiu  g.gif

dekui, taip ir darysiu 4u.gif
nzn, gal cia tik man sitaip doh.gif bet gavosi tragiskai, dazai nubeginejo, buvo tusciu vietu kur matesi butelis, nors purskiau kelis kartus g.gif
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 23, 14:25)
dekui, taip ir darysiu  4u.gif
nzn, gal cia tik man sitaip  doh.gif bet gavosi tragiskai, dazai nubeginejo, buvo tusciu vietu kur matesi butelis, nors purskiau kelis kartus  g.gif

o su kokiais dažais dažėte?
Atsakyti
QUOTE(Antira @ 2010 10 23, 09:32)
Graziai darbuojies  mirksiukas.gif

dekui Antira mirksiukas.gif

QUOTE(barbarux @ 2010 10 23, 14:32)
o su kokiais dažais dažėte?

hm, nzn net g.gif su purskiamais aukso spalvos lotuliukas.gif o su kokiais reikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 23, 16:32)
hm, nzn net  g.gif su purskiamais aukso spalvos  lotuliukas.gif o su kokiais reikia?  ax.gif

tai gal iš karto per daug purškėte g.gif dažai bėga, kai jų per daug
Atsakyti