Mano darbelis
Realybej man jis grazesnis kazkotais
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 22, 14:48)
aha, man irgi kotas kliuvo, tai apvyniojau truputi su tuo paciu plausu, dabar atrodo
Graziai darbuojies
Pagyros visoms mergaitems, labai grazus darbeliai
O sitie medeliai kokiam tikslui labiau? Del grozio ar valgymo? Man kazkaip nesiderina klijai ir saldainiai
Timi, labai grazus medelis
Man ir nerealiai atrodo graziai vazonelis grazus ir saldainiu ne per mazai ir kotukas toks dvigybas tai ne per lonas man grazu ir spalva nereali man:)
MEGINOS VIS DAR PRASAU GAL KURI IS DIDMIESCIO KURIAM YRA FLORISTINIU PREKIU BAZE LEKSIT I JA LABAI REIKIA PASLAUGELES
\ZMIRZLINA KUKU KUR TU KAI MAN TAVES REIKIA
MEGINOS VIS DAR PRASAU GAL KURI IS DIDMIESCIO KURIAM YRA FLORISTINIU PREKIU BAZE LEKSIT I JA LABAI REIKIA PASLAUGELES
\ZMIRZLINA KUKU KUR TU KAI MAN TAVES REIKIA
QUOTE(Benderiute @ 2010 10 22, 18:07)
O man atrodo kad cia medelio "galva"per maza tokiems saldainiams, reikejo kokius nors mazesnius klijuot, butu buve tikrai graziau, arba tada det dar kokios nors medziagos ar gelyciu i tarpus, aisku ir pabaigt puost apacia
tai gal foto taip atrodo, nes galva tikrai nemaza dabar va begau vel pasiziureti, man atrodo kad nemaza, bijojau kad nebutu per didele bet aciu uz nuomone eisiu pazesiu, gal dar ka pakoreguosiu
pastorinau ta kota, daugiau nieko ir nebedarysiu, kaip pirmam kartui manau nebus labai blogai, ir sekanti karteli kai darysiu pabandysiu galva padaryti didesne, gerai kad yra is ko mokytis
pabandziau ir su sampano buteliu, bet gavosi visiskas fiasko visu pirma daziau daziau as ta bonke, bet niekaip nejo graziai nudazyti, vis bego dazai ir matesi pats butelys, ir niekaip nedziuvo man, tai va, apvyniojau plausu. aiosku kai vyrui apie tai pasakiau, tai jis tiik nusijuoke, kad pirma reikia susiausti ar ka ten o tik po to dazyti (bet is kur man tai zinoti gyvenime tokiais dalykais neuzsiiminejus). tai va, sake dabar kai darysiu vyras nudazys graziai, nors jau buvau pasiryzus, kad daugiau jokiu buteliu dazymo
Nesusipratele niekada netaisyk n kartu zinok kiekvienam vis kitaip atrodo daryk taip kaip tau graziausia:)
o man butelio foto nerodo:( beje as kai dazau butelius tai nieko nesiausiu
QUOTE(karalyste @ 2010 10 23, 13:17)
Nesusipratele niekada netaisyk n kartu zinok kiekvienam vis kitaip atrodo daryk taip kaip tau graziausia
dekui, taip ir darysiu
nzn, gal cia tik man sitaip bet gavosi tragiskai, dazai nubeginejo, buvo tusciu vietu kur matesi butelis, nors purskiau kelis kartus
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 23, 14:25)
dekui, taip ir darysiu
nzn, gal cia tik man sitaip bet gavosi tragiskai, dazai nubeginejo, buvo tusciu vietu kur matesi butelis, nors purskiau kelis kartus
o su kokiais dažais dažėte?
QUOTE(Antira @ 2010 10 23, 09:32)
Graziai darbuojies
dekui Antira
QUOTE(barbarux @ 2010 10 23, 14:32)
o su kokiais dažais dažėte?
hm, nzn net su purskiamais aukso spalvos o su kokiais reikia?
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 23, 16:32)
hm, nzn net su purskiamais aukso spalvos o su kokiais reikia?
tai gal iš karto per daug purškėte dažai bėga, kai jų per daug