Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

Pich, aciu wub.gif
Man atrodo kalba eina apie italiska krepini popieriu, jis storesnis yra uz mums iprastus plonucius

QUOTE(azalija170 @ 2010 10 06, 11:30)
knielita o kaip sujungete pagaliukus ? g.gif

Surisau tiesiog ax.gif Laikesi tvirtai, dar esu darius tokiu kompoziciju viskas ok smile.gif
Atsakyti
Pasirodau dar vieną darbelį :
user posted image
Atsakyti
du kuklučiai mažučiukai. labai mėgiami saldainiai paskutiniu laiku

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 06, 15:11)
du kuklučiai mažučiukai. labai mėgiami saldainiai paskutiniu laiku

O kokie čia saldainiai? labai gražiai žiūrisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 06 spalio 2010 - 14:32
QUOTE(barbarux @ 2010 10 06, 15:31)
O kokie čia saldainiai? labai gražiai žiūrisi  4u.gif

čia jogurtiniai-braškiniai, aplieti šokoladu. kaina apie 14 lt, pardavime būna ir pakuotėje. Ružavos ir melsvos spalvų, ir kiškutis nupieštas, bet gamintojo, tai nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 06, 15:46)
čia jogurtiniai-braškiniai, aplieti šokoladu. kaina apie 14 lt, pardavime būna ir pakuotėje. Ružavos ir melsvos spalvų, ir kiškutis nupieštas, bet gamintojo, tai nežinau blush2.gif

g.gif kažkaip nepakliuvo dar jie man... Jie didesni už bambonkes turbūt?
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 10 06, 16:35)
g.gif kažkaip nepakliuvo dar jie man... Jie didesni už bambonkes turbūt?

ar teko matyti tokius saldainius, tai beveik tas pats. Didžiuosiuose prekybos tinkluose jų nebūna schmoll.gif reikia ieškot kitur verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Oi kokia atgyjus musu temuke kokiu medeliu graziu prideta .SAUNUOLES
Rodau ir as savaji jusu teismui vaisini medeliuka

user posted image
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 10 06, 18:10)
mmm, tada pas mus nebus...  verysad.gif

o kuriam krašte gyveni, gal yra galimybė padėti g.gif
Papildyta:
QUOTE(karalyste @ 2010 10 06, 18:42)

Rodau ir as savaji jusu teismui vaisini medeliuka

kaip aš tokio noriu doh.gif
sveika gyva, Karalyste, jau buvau pasigędusi tavęs blink.gif
Atsakyti
zmirzlina , kad uzsiverciau darbeliai smile.gif orai atsalo tai tapukai is vilnos konvejeriu pas man eina tik sirdziai atgaivt medeliuka padarau smile.gif
vis dar i botus paziuriu pavarvinu seile bet dar nepribrendo mintis tokia nesamoninga:) jiem

Beje tai nemanau kad negali pasidaryti nagi laukiu vaisinio is taves smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalyste: 06 spalio 2010 - 20:49
QUOTE(pich @ 2010 10 06, 09:18)
Sveikos, mergaitės darbštuolės 4u.gif
Ačiū už pagyrimus, labai malonu juos skaityti smile.gif knielita, pagrindas pintas padekliukas su kietu pagrindu, iš fanieros turbūt, į vidų dėjau putų polistirolo, bet jis toks kietas, statybininkų vadinamas "stiroduras", čia kad būtų lengviau sukaišioti gėlytes ir būtų kur buteliui atsiremti. Šitas polistirolas ne taip trupa, kaip paprastas. Aš jį apvyniojau aliuminio folija, kad jei kartais koks tarpelis tai nesimatytų "vidurių" negražių. biggrin.gif
Aš irgi turiu klausimuką, bandau klijuoti saldainių medelį, dirbu su karštais klijais. Nežinau, aš matyt per daug klijų dedu, nes saldainių popierėlis susvyla, blink.gif  o kaip jums pavyksta taip graziai priklijuot? Žiūriu į jūsų darbelius ir negaliu atsigrožėti.
p.s. čia tikrai mano pirmasis darbelis blush2.gif

Turbūt perkaitini klijus, man taip būna kai užmirštu išjungti pistoletą. Kai klijuoju saldainius tai kartas nuo karto išjungiu pistoletą kad perdaug neperkaistų ax.gif
Atsakyti
Imetu ir as savo paskutini darbeli bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti