Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(wavin @ 2010 10 21, 15:21)
Man saldaininių mašinytė  thumbup.gif Pati dar nedrystu daryti  ax.gif
O kaip daryti laivelius is saldainiu... nerandu rus saituose... radauu vieną... bet ten taip neaiškiai parašyta ir parodyta.... ax.gif  Gal kas mestels nuorodėlę  ax.gif

Dar vienas medeliukas , paprastutis
user posted image

Apie laivą - labai paprastai ir aiškiai, tik rusiškai. Aišku, ne toks kokį daro jau patyrusios meistrės, bet nuo kažko galima pradėt biggrin.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 10 21, 15:21)
Man saldaininių mašinytė  thumbup.gif Pati dar nedrystu daryti  ax.gif
O kaip daryti laivelius is saldainiu... nerandu rus saituose... radauu vieną... bet ten taip neaiškiai parašyta ir parodyta.... ax.gif  Gal kas mestels nuorodėlę  ax.gif

Čia gan aiškiai aprašytas laivo darymas, tik rusų kalba, yra ir proceso nuotraukos: http://club.osinka.r...2277397#2277397
Atsakyti
Merginos, reikia patarimo.
Kuo ant ko klijuoti saldainius, kad jie nenukristų (tvirtokai laikytusi prie pagrindo), bet ir lengvai nusiimtų, nesugadindami pagrindo? Ar tai įmanoma iš vis g.gif Smeigtukai šiuo atveju netinka, klausimas apie karštus klijus ir dvipusę juostelę 4u.gif
Atsakyti
apie saldainių klijavimą mano nuomonė tokia: jei lengvai gali nuimti saldainius, tai labai nepatogu ir supakuoti, keliauti medeliui ar puokštei, o tai gali sukelti daug nepatogumų. Saldainių paparasčiausias "nuvilkimas" priėjus prie medžio, jį išlupti, o popierių palikti.........jei taip nepatinka, tuomet galima saldainį "apvilkti" į skaidrų popierių ir priklijuoti jį, panašiai kaip rusiškuose tinklalapiuose galima pamatyti, tada lengvai įpjaunį tą saldainio namelį, ir išsiimi jį. Aš taip darau tik roche puokštėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 22, 10:36)
apie saldainių klijavimą mano nuomonė tokia: jei lengvai gali nuimti saldainius, tai labai nepatogu ir supakuoti, keliauti medeliui ar puokštei, o tai gali sukelti daug nepatogumų.  Saldainių paparasčiausias "nuvilkimas" priėjus prie medžio, jį išlupti, o popierių palikti.........jei taip nepatinka, tuomet galima saldainį "apvilkti" į skaidrų popierių ir priklijuoti jį, panašiai kaip rusiškuose tinklalapiuose galima pamatyti, tada lengvai įpjaunį tą saldainio namelį, ir išsiimi jį. Aš taip darau tik roche puokštėse smile.gif

Dėkui, bet truputį paaiškinsiu, ką norėjau paklaust ax.gif
Dėl medelių tai taip, be komentarų, saldainiai ir visa kita, kas priklijuota, turi laikytis tvirtai (skaičiau rusiškame kažkuriame tinklapyje, kad puokšte kaip vanta mojuoja tikrindami, ar tvirtai saldainukai priklijuoti biggrin.gif )
Man reikia kitam reikalui. Na, pvz., mašinytė. Kuo klijuoti ar kuo padengti mašinytę, kad nesuplyštų tas pagrindas ir saldainis normaliai atsiklijuotų, nesuplyštų pakuotė, pats nesusilaužytų ir pan. Ar yra koks būdas?
Atsakyti
sveikos darstuolytes, prisiziurejau cia tooookiu groziu, kad ir pati uzsimaniau pasidaryti blush2.gif sugalvojau, kad darysiu tokius medelius gimtadieniams ir kaledoms, kol visus apdovanosiu ax.gif tai va, ikeliu pirma savo "meno kurini" ax.gif bet man kazko truksta, gal galit kas ka patart? bigsmile.gif mirksiukas.gif aciukas (ir labai neispeikit blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 22, 15:20)
sveikos darstuolytes, prisiziurejau cia tooookiu groziu, kad ir pati uzsimaniau pasidaryti blush2.gif sugalvojau, kad darysiu tokius medelius gimtadieniams ir kaledoms, kol visus apdovanosiu  ax.gif tai va, ikeliu pirma savo "meno kurini"  ax.gif bet man kazko truksta, gal galit kas ka patart?  bigsmile.gif  mirksiukas.gif aciukas (ir labai neispeikit  blush2.gif )
user posted image

Šiaip medelis gražus,tik man va gal trūktų kotui kažko,pagyvinti ,gal apvynioti su tinkliuku pavyzdžiui
Atsakyti
QUOTE(rimka.d @ 2010 10 22, 14:46)
Šiaip medelis gražus,tik man va gal trūktų kotui kažko,pagyvinti ,gal apvynioti su tinkliuku pavyzdžiui

aha, man irgi kotas kliuvo, tai apvyniojau truputi su tuo paciu plausu, dabar atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nesusipratele @ 2010 10 22, 15:20)
sveikos darstuolytes, prisiziurejau cia tooookiu groziu, kad ir pati uzsimaniau pasidaryti blush2.gif sugalvojau, kad darysiu tokius medelius gimtadieniams ir kaledoms, kol visus apdovanosiu  ax.gif tai va, ikeliu pirma savo "meno kurini"  ax.gif bet man kazko truksta, gal galit kas ka patart?  bigsmile.gif  mirksiukas.gif aciukas (ir labai neispeikit  blush2.gif )
user posted image

O man atrodo kad cia medelio "galva"per maza tokiems saldainiams, reikejo kokius nors mazesnius klijuot, butu buve tikrai graziau, arba tada det dar kokios nors medziagos ar gelyciu i tarpus, aisku ir pabaigt puost apacia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

NESUSIPRATĖLE kai pabaigsi medelį pasirodyk

Gal galit įdėti savo saldainių laivelių nuotraukas jei turit, labai noriu pabandyti padaryti, gal šiek tiek nusižiūrėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benderiute @ 2010 10 22, 20:07)
O man atrodo kad cia medelio "galva"per maza tokiems saldainiams, reikejo kokius nors mazesnius klijuot, butu buve tikrai graziau, arba tada det dar kokios nors medziagos ar gelyciu i tarpus, aisku ir pabaigt puost apacia  mirksiukas.gif

Pilnai sutinku kad siem saldainiam virsus mazas ju reikia daugiau , kad butu galvyte dydesne butu grazu ir vat gal ne visiem bet as megstu storesnio kotuko ivaizdi man rupetus ji pastorinti bet cia kaip kam:)
Atsakyti
mergins gal kuri leksit link baziu reikia paslaugos blush2.gif
Atsakyti