Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(karalyste @ 2010 10 20, 08:37)
Mielai ir as nedeciau to kaspino , na bet kaip sakant ... visada yra teisus . mirksiukas.gif

Karalyste, medelis labai grazus thumbup.gif O man kaspinas tinka, daug sventiskiau atrodo 4u.gif
Atsakyti
paspalvinu žaliai:
user posted image
Atsakyti
user posted image

dar viena spalva idedu i puslapiuka ir darbli jusu teismui:)
Atsakyti
Mano svajoniu masiniukas - zaaaalias blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Kiek daug naujų darbų ir naujų dalyvių 4u.gif

QUOTE(karalyste @ 2010 10 20, 17:27)
dar viena spalva idedu i puslapiuka ir darbli jusu teismui:)

Karalyste, kaip visada - nuostabus medelis. Kokie čia tokie šviesūs saldainiai?

QUOTE(Revera @ 2010 10 20, 17:42)
Mano svajoniu masiniukas - zaaaalias  blush2.gif

Aš irgi po truputį kaupiuosi, krikštasūniui mašiniuką padaryti, tik turbūt jis vienintelis mano pažįstamas vaikas, kuris nevalgo saldainių g.gif bet pamišęs dėl mašinyčių wub.gif Todėl vis abejoju daryti jam saldaininę mašinytę ar ne g.gif
Atsakyti
pirmaargenta cia kapucininiai saldainiukai smile.gif
Atsakyti
Man asmeniskai grazu tokios masinytes, bet isklausiau vaiku nuomones ir atsisakiau ju darymo biggrin.gif Kazkaip berniukai nebuvo ja tokia suzaveti, nes ji nevaziuoja, nes suvalgius su ja nepazaisi, tai matyt reiktu arba ant tikros daryt kad nuvalgius ja galetu naudot arba visai nedaryt g.gif Bernai matyt praktiski yra, jiems iskart panaudojimo galimybes rupi, grozis eina i antra plana biggrin.gif doh.gif

Karalyste, kaip visuomet zavus darbai 4u.gif

Zmirzlina, super zalias medelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 10 21, 10:59)
Man asmeniskai grazu tokios masinytes, bet isklausiau vaiku nuomones ir atsisakiau ju darymo  biggrin.gif Kazkaip berniukai nebuvo ja tokia suzaveti, nes ji nevaziuoja, nes suvalgius su ja nepazaisi, tai matyt reiktu arba ant tikros daryt kad nuvalgius ja galetu naudot arba visai nedaryt  g.gif Bernai matyt praktiski yra, jiems iskart panaudojimo galimybes rupi, grozis eina i antra plana  biggrin.gif  doh.gif

na cia buvo skirta jau vyrui, o ne vaikui, kuris uzsiima masinom ir megsta saldainius, tai manyciau pataikiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 21, 09:11)

Aš irgi po truputį kaupiuosi, krikštasūniui mašiniuką padaryti, tik turbūt jis vienintelis mano pažįstamas vaikas, kuris nevalgo saldainių  g.gif bet pamišęs dėl mašinyčių wub.gif Todėl vis abejoju daryti jam saldaininę mašinytę ar ne  g.gif

as tai nedaryciau jei nevalgo saldainiu g.gif
Atsakyti
nesumastau kaip kota papuosti tampomu popierium g.gif nes nenoriu dar papildomai leisti pinigelius, darau is to ka jau turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2010 10 21, 11:22)
nesumastau kaip kota papuosti tampomu popierium  g.gif  nes nenoriu dar papildomai leisti pinigelius, darau is to ka jau turiu  ax.gif

Apsukite juostele to tampomo popieriaus biggrin.gif. Nors iš jūsų posto nelabai aišku, ką turite ir kaip norite papuošti 4u.gif

Ar matėte? PC Iki - Raffaello saldainių dėžutėms nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 21 spalio 2010 - 10:53
nu geras aplaksciau visas geliu parduotuves ,o spausto plauso ir neradau?siaubas doh.gif kurios gyvena mazesniuose miestuose kur perkate visas grozybes? g.gif
Atsakyti
Man saldaininių mašinytė thumbup.gif Pati dar nedrystu daryti ax.gif
O kaip daryti laivelius is saldainiu... nerandu rus saituose... radauu vieną... bet ten taip neaiškiai parašyta ir parodyta.... ax.gif Gal kas mestels nuorodėlę ax.gif

Dar vienas medeliukas , paprastutis
user posted image
Atsakyti