Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

Na va, pagaminau ir as dar viena jubiliejini medeli, jis toks kaip ir visi, bet taip norejo uzsakove mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, visai neseniai netycia aptikau jusu temele, paskaitineju karts nuo karto,grazus jusu visu darbeliai thumbup.gif noreciau prie jusu prisijungti mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
nuotrauku kokybe prastoka ax.gif
Labai tingiu prisiverst fotografuoti blush2.gif , tai daugumos darbeliu neturiu nuotrauku.
O kas del kliju pistoleto doh.gif , taip pat "sprogo", dumelis nuejo ir elektra dingo biggrin.gif Kaip issigandau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ailad @ 2010 10 18, 14:45)
Sveikos, visai neseniai netycia aptikau jusu temele, paskaitineju karts nuo noreciau prie jusu prisijungti mirksiukas.gif

darbai laabai stilingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki ,jau labai senai skaitinėju šią temutę ,daug ką ir pati esu pabandžiusi,keletą parodysiu savo

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Štai mano kuklūs darbeliai,labai jau neteiskit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimka.d: 18 spalio 2010 - 14:56
Ačiū visoms už patarimus... bandysiu taisyti....vėliau įdėsiu galutinį variantą ax.gif

ailad tavo darbeliai wub.gif Iš ko tu lapelius raudonus tai puokštei su ferero darei? O jau laivas... wub.gif Taip noriu pabandyti.. bet nežinau net nuo ko pradėti.. karkasą darotės... ar kaip? Išduokit paslaptį mirksiukas.gif

rimka.d labai gražus medelis ir puokštės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wavin: 18 spalio 2010 - 16:25
QUOTE(knielita @ 2010 10 18, 14:40)
man patiko balti su raudonom sirdelem saldainiai Mano amuras smile.gif Tie tikrai balti ir su dviem sirdutem, bet va nebuvo paskutini karta  doh.gif O taip man patiko  doh.gif

kartais ne rusiski? smile.gif nes neteko matyti tokiu vln smile.gif

rimka.d - kiek darbeliu thumbup.gif
ailad - man patiko laivas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 10 18, 16:24)
ailad tavo darbeliai  wub.gif Iš ko tu lapelius raudonus  tai puokštei su ferero darei? O jau laivas... wub.gif Taip noriu pabandyti.. bet nežinau net nuo ko pradėti.. karkasą darotės... ar kaip?  Išduokit paslaptį mirksiukas.gif 

Laiveli galima paziureti pas rusus kaip daryti, ten issamiai pamokos ikeltos nuo a iki z, ir saldainiuku isukimas ir gelyciu iskarpimas ir dar galybe patarimu galima rasti 4u.gif

QUOTE(Revera @ 2010 10 18, 16:32)
kartais ne rusiski?  smile.gif nes neteko matyti tokiu vln smile.gif

Rusiski, va tie tai grazus ir kaina priimtina, ir sokoladiniai biggrin.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 10 18, 19:00)
Laiveli galima paziureti pas rusus kaip daryti, ten issamiai pamokos ikeltos nuo a iki z, ir saldainiuku isukimas ir gelyciu iskarpimas ir dar galybe patarimu galima rasti  4u.gif
Rusiski, va tie tai grazus ir kaina priimtina, ir sokoladiniai  biggrin.gif

tada maciau juos, bet nepirkau, nes ne visiems rusiski uzrasai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 10 18, 17:24)
ailad tavo darbeliai  wub.gif Iš ko tu lapelius raudonus  tai puokštei su ferero darei? O jau laivas... wub.gif Taip noriu pabandyti.. bet nežinau net nuo ko pradėti.. karkasą darotės... ar kaip?   Išduokit paslaptį mirksiukas.gif 

Aciukas 4u.gif , raudoni lapeliai, tai pagrindas,pirkau, tokia kaip zvaigzde, istaciau gelytes ir tokios pacios spalvos plausu apvyniojau kota ax.gif kampukus uzlenkiau. O laivo pagrinda dariau iz oazes.

rimka.d
labai grazios puokstytes thumbup.gif , man ir labai patinka krepinio popieriaus puokstes thumbup.gif Tik kaip jau ir minejo kazkas temoje, kad lietuviams tokios nepatinka, tipo rusu laikus primena
mano puokste is krepinio su saldainiais
user posted image
rozytes is virsaus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ailad: 18 spalio 2010 - 18:08
QUOTE(ailad @ 2010 10 18, 19:06)
rimka.d
labai grazios puokstytes thumbup.gif , man ir labai patinka krepinio popieriaus puokstes thumbup.gif  Tik kaip jau ir minejo kazkas temoje, kad lietuviams tokios nepatinka, tipo rusu laikus primena
mano puokste is krepinio su saldainiais

O man labai gražu... ir visai nieko neprimena ir daug gražiau už plastmasines ar kokios jos ten, iš parduotuvės wub.gif Aišku, gyvos gėlės niekas nepakeis schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 10 18, 19:52)
O man labai gražu... ir visai nieko neprimena ir daug gražiau už plastmasines ar kokios jos ten, iš parduotuvės  wub.gif Aišku, gyvos gėlės niekas nepakeis  schmoll.gif  biggrin.gif

ailaid labai gražios puokštės taip pat,o aš sakau kad skonio reikalas ,kam negražu tegu ir nežiūri ar ne taip blink.gif
Atsakyti