Na va, pagaminau ir as dar viena jubiliejini medeli, jis toks kaip ir visi, bet taip norejo uzsakove
Sveikos, visai neseniai netycia aptikau jusu temele, paskaitineju karts nuo karto,grazus jusu visu darbeliai noreciau prie jusu prisijungti
nuotrauku kokybe prastoka
Labai tingiu prisiverst fotografuoti , tai daugumos darbeliu neturiu nuotrauku.
O kas del kliju pistoleto , taip pat "sprogo", dumelis nuejo ir elektra dingo Kaip issigandau
nuotrauku kokybe prastoka
Labai tingiu prisiverst fotografuoti , tai daugumos darbeliu neturiu nuotrauku.
O kas del kliju pistoleto , taip pat "sprogo", dumelis nuejo ir elektra dingo Kaip issigandau
QUOTE(ailad @ 2010 10 18, 14:45)
Sveikos, visai neseniai netycia aptikau jusu temele, paskaitineju karts nuo noreciau prie jusu prisijungti
darbai laabai stilingai atrodo
Ačiū visoms už patarimus... bandysiu taisyti....vėliau įdėsiu galutinį variantą
ailad tavo darbeliai Iš ko tu lapelius raudonus tai puokštei su ferero darei? O jau laivas... Taip noriu pabandyti.. bet nežinau net nuo ko pradėti.. karkasą darotės... ar kaip? Išduokit paslaptį
rimka.d labai gražus medelis ir puokštės
ailad tavo darbeliai Iš ko tu lapelius raudonus tai puokštei su ferero darei? O jau laivas... Taip noriu pabandyti.. bet nežinau net nuo ko pradėti.. karkasą darotės... ar kaip? Išduokit paslaptį
rimka.d labai gražus medelis ir puokštės
QUOTE(knielita @ 2010 10 18, 14:40)
man patiko balti su raudonom sirdelem saldainiai Mano amuras Tie tikrai balti ir su dviem sirdutem, bet va nebuvo paskutini karta O taip man patiko
kartais ne rusiski? nes neteko matyti tokiu vln
rimka.d - kiek darbeliu
ailad - man patiko laivas
QUOTE(wavin @ 2010 10 18, 16:24)
Laiveli galima paziureti pas rusus kaip daryti, ten issamiai pamokos ikeltos nuo a iki z, ir saldainiuku isukimas ir gelyciu iskarpimas ir dar galybe patarimu galima rasti
QUOTE(Revera @ 2010 10 18, 16:32)
kartais ne rusiski? nes neteko matyti tokiu vln
Rusiski, va tie tai grazus ir kaina priimtina, ir sokoladiniai
ačiū
QUOTE(knielita @ 2010 10 18, 19:00)
Laiveli galima paziureti pas rusus kaip daryti, ten issamiai pamokos ikeltos nuo a iki z, ir saldainiuku isukimas ir gelyciu iskarpimas ir dar galybe patarimu galima rasti
tada maciau juos, bet nepirkau, nes ne visiems rusiski uzrasai patinka
QUOTE(wavin @ 2010 10 18, 17:24)
Aciukas , raudoni lapeliai, tai pagrindas,pirkau, tokia kaip zvaigzde, istaciau gelytes ir tokios pacios spalvos plausu apvyniojau kota kampukus uzlenkiau. O laivo pagrinda dariau iz oazes.
rimka.d
labai grazios puokstytes , man ir labai patinka krepinio popieriaus puokstes Tik kaip jau ir minejo kazkas temoje, kad lietuviams tokios nepatinka, tipo rusu laikus primena
mano puokste is krepinio su saldainiais
rozytes is virsaus
QUOTE(ailad @ 2010 10 18, 19:06)
rimka.d
labai grazios puokstytes , man ir labai patinka krepinio popieriaus puokstes Tik kaip jau ir minejo kazkas temoje, kad lietuviams tokios nepatinka, tipo rusu laikus primena
O man labai gražu... ir visai nieko neprimena ir daug gražiau už plastmasines ar kokios jos ten, iš parduotuvės Aišku, gyvos gėlės niekas nepakeis
QUOTE(barbarux @ 2010 10 18, 19:52)
O man labai gražu... ir visai nieko neprimena ir daug gražiau už plastmasines ar kokios jos ten, iš parduotuvės Aišku, gyvos gėlės niekas nepakeis
ailaid labai gražios puokštės taip pat,o aš sakau kad skonio reikalas ,kam negražu tegu ir nežiūri ar ne taip