Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

Labs vakars

NU matai pasirodo pavojingu malonumu užsiimam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 10 16, 21:47)
Esme tame kad karameliu zmones nemegsta, vis praso sokoladiniu  smile.gif Vilnius jei neklystu apie 30 lt uz kg, tai iseina brangiau nei rafaello  biggrin.gif

Dar Eifelis berods yra saldainiai, panasus i Vilnius, tik kaina 13 uz kg mirksiukas.gif Cia gal pravers 4u.gif

Mano aukle vakar sugalvojo buteli dekoruot draugei ir neatsiklausus paeme pistoleta ir nulauze rankenele, mat klijus neikaitinus bande isspaust doh.gif Jai pasirode dekoravimas paprastas labai, sake paziurejo i mano darbus ir nusprende pati padaryt doh.gif o pistoletas toks patogus buvo, daugiau nei metus laike, nei perkaisdavo nei ka verysad.gif verysad.gif Taip gaila, isvaizda jo jau buvo prastoka, bet toks patogus verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 10 17, 17:28)
Niu, klijai neskysti, bet kaip jis sprogsta įdomu g.gif Tiesiog pats korpusas į dalis išsilaksto?

man sprogo "tyliai ramiai": toks nestiprus garsas, ir visur elektra dingo: suveikė saugikliai, nei dūmelio, nei kvapelio buvo, nei į dalis išlakstė. Kadangi aparate liko visa ilga juosta klijų, tai vakare ardysim ir žiūrėsim kaip ten kaip. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 18, 07:58)
man sprogo "tyliai ramiai": toks nestiprus garsas, ir visur elektra dingo: suveikė saugikliai, nei dūmelio, nei kvapelio buvo, nei į dalis išlakstė. Kadangi aparate liko visa ilga juosta klijų, tai vakare ardysim ir žiūrėsim kaip ten kaip. mirksiukas.gif

A, tada ne taip baisu biggrin.gif . Man iš kart asociacijos buvo su kokio fejerverko sprogimu rankoje blink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 10 17, 22:18)
Dar Eifelis berods yra saldainiai, panasus i Vilnius, tik kaina 13 uz kg  mirksiukas.gif Cia gal pravers  4u.gif

eifelis pilkas, dariau jau is ju...
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 10 18, 09:15)
eifelis pilkas, dariau jau is ju...

Sidabrinis veikiau biggrin.gif Bet pakankamai graziai ziurisi vestuviniai, nors man asmeniskai is pienines karameles patinka medeliai biggrin.gif
Vakar radau labai graziu roziniu saldainiuku wub.gif wub.gif Sutirpau kai tokia grazia spalva aptikau biggrin.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 10 18, 10:34)
Sidabrinis veikiau  biggrin.gif Bet pakankamai graziai ziurisi vestuviniai, nors man asmeniskai is pienines karameles patinka medeliai  biggrin.gif
Vakar radau labai graziu roziniu saldainiuku  wub.gif  wub.gif Sutirpau kai tokia grazia spalva aptikau  biggrin.gif  doh.gif  biggrin.gif

bet ieskant lygiai baltu, eifelis netinka smile.gif taigi kaip ir sakiau sokoladiniu baltu nera, isskyrus rafaello, bet ju negalima vadint sokoladiniais ax.gif
Atsakyti
Rafaelo reikia vadinti.... kokosiniais lotuliukas.gif

Įdedu savo dar vieną medelį... niekaip nežinau kaip jį pabaigti... t.y kažko trūksta... bet nesugalvoju ko... gal jums kyla kokių minčių ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 10 18, 12:50)
Rafaelo reikia vadinti.... kokosiniais  lotuliukas.gif

Įdedu savo dar vieną medelį... niekaip nežinau kaip jį pabaigti... t.y kažko trūksta... bet nesugalvoju ko... gal jums kyla kokių minčių ?
user posted image

o kur jus ta pluosta perkat medeliu kotui ir padui papuost?

Man labai patinka kai ant vielutes burbuliukai suverti ir apskti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2010 10 18, 11:55)
o kur jus ta pluosta perkat medeliu kotui ir padui papuost?

aš tai nusiperku plaušo parduotuvėje viskas sodui ir daržui...atrodo taip vadinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 10 18, 12:50)

user posted image

Viskas labai grazu, tik gal i vazoneli kazka itupdyciau tamsesnio zalio g.gif gal pora zaliu lapeliu, o aplink kamiena galima tamsiai zalia plona juostele apsukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Revera @ 2010 10 18, 09:46)
bet ieskant lygiai baltu, eifelis netinka  smile.gif taigi kaip ir sakiau sokoladiniu baltu nera, isskyrus rafaello, bet ju negalima vadint sokoladiniais  ax.gif

man patiko balti su raudonom sirdelem saldainiai Mano amuras smile.gif Tie tikrai balti ir su dviem sirdutem, bet va nebuvo paskutini karta doh.gif O taip man patiko doh.gif

Dar nedidukas medelis smile.gif Nu as megstu ta mini griliaza, jetau man reikia pereit ant kitu saldainiu, nes pasiziurejau puse darytu medelu is situ saldainiuku doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(wavin @ 2010 10 18, 10:50)

user posted image

Reikia kazko ryskesnio man jame blush2.gif Jis toks visas sviesus, norisi apacioje kazkokio akcento, kad atmustu ji, o siaip mielas megelis labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 18 spalio 2010 - 13:38