Visu medeliai ir puosktes labai grazus Del baltu saldainiu yra, Revera, tikrai daugiau baltais popiereliais, pradedant pienine karamele, baigiant Pergales "Vilniaus" saldainniais, tiesa, popiereliai ju siek tiek labiau sidabriniai, bet jei vestuviniai tikrai graziai atrodo Nors jei buvo konkreciai uzsakyta rafaelo saldainiai tada ir jie puikiai tinka tik ta nelemta kaina
O as ieskau kazko tokio nematyto, nebandyto Nusibodo vienaauksciai medeliai, nors zinoma darau juos, bet domina naujos formos, naujos kompozicijos, minciu tiek daug sukasi galvsje, o va kaip igyvendinti jas
QUOTE(knielita @ 2010 10 16, 21:51)
Visu medeliai ir puosktes labai grazus Del baltu saldainiu yra, Revera, tikrai daugiau baltais popiereliais, pradedant pienine karamele, baigiant Pergales "Vilniaus" saldainniais, tiesa, popiereliai ju siek tiek labiau sidabriniai, bet jei vestuviniai tikrai graziai atrodo Nors jei buvo konkreciai uzsakyta rafaelo saldainiai tada ir jie puikiai tinka tik ta nelemta kaina
O as ieskau kazko tokio nematyto, nebandyto Nusibodo vienaauksciai medeliai, nors zinoma darau juos, bet domina naujos formos, naujos kompozicijos, minciu tiek daug sukasi galvsje, o va kaip igyvendinti jas
Esme tame kad karameliu zmones nemegsta, vis praso sokoladiniu Vilnius jei neklystu apie 30 lt uz kg, tai iseina brangiau nei rafaello
QUOTE(knielita @ 2010 10 16, 21:51)
O as ieskau kazko tokio nematyto, nebandyto Nusibodo vienaauksciai medeliai, nors zinoma darau juos, bet domina naujos formos, naujos kompozicijos, minciu tiek daug sukasi galvoje, o va kaip igyvendinti jas
Tiesiog mano mintys . Jei pavyks ką nors sugalvoti- pasidalinkit idėjomis
Artėja ir man pora gimtadienių, norisi kažką įdomaus padovanoti, turiu vieną mintį - jei pavyks įgyvendinti kaip įsivaizduoju - parodysiu
Kaip smalsu. tikiuosi, kad pavyks igyvendinti ir mes pamatysim tavo darba.
sveikos gyvos. ką tik susprogo mano karštų klijų pistoletas. prisimenu, kaip kažkurioje temutėje guodėsi kažkuri, kaip jai susprogo. išmušė man saugiklius, nuostolių jokių, tik rytoj reiks per pietus bėgti iki senukų aparatėlio. atitarnavo beveik metus...........
Man irgi vienas sprogo
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 17, 17:24)
sveikos gyvos. ką tik susprogo mano karštų klijų pistoletas. prisimenu, kaip kažkurioje temutėje guodėsi kažkuri, kaip jai susprogo. išmušė man saugiklius, nuostolių jokių, tik rytoj reiks per pietus bėgti iki senukų aparatėlio. atitarnavo beveik metus...........
oba , o kaip čia taip? Šiandien ir aš skaičiau kaip vienai sprogo rankose...nuo to laiko nieko klijais nebeklijuoja, viską lipnia juosta , matyt išgąsdino ją labiau nei jus . Niu, klijai neskysti, bet kaip jis sprogsta įdomu Tiesiog pats korpusas į dalis išsilaksto?
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 17, 17:24)
joooo ir mano sprogo visai neseniai tik ijungiau, padejau sildytis ir sprogo ismuse visus saugiklius, dumelis tik paruko, jau galvojau telikai perdegs bet viskas gerai buvo, turejau namie atsargini
Papildyta:
QUOTE(barbarux @ 2010 10 17, 17:28)
oba , o kaip čia taip? Šiandien ir aš skaičiau kaip vienai sprogo rankose...nuo to laiko nieko klijais nebeklijuoja, viską lipnia juosta , matyt išgąsdino ją labiau nei jus . Niu, klijai neskysti, bet kaip jis sprogsta įdomu Tiesiog pats korpusas į dalis išsilaksto?
as manau, kad kai lydosi klijai, matyt buvo kazkas ten viduj apsilyde, klijai uzbego ant laidu ir baba
pabandžiau kepurę šampano buteliui padaryt,į pabaigą toki karšti klijai buvo,kad saldainio popieriuką išlydydavo.įdomu -čia mano darbo brokas ar ne taip darau kažką
gražu pas jumis
gražu pas jumis
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 17, 17:54)
pabandžiau kepurę šampano buteliui padaryt,į pabaigą toki karšti klijai buvo,kad saldainio popieriuką išlydydavo.įdomu -čia mano darbo brokas ar ne taip darau kažką
gražu pas jumis
gražu pas jumis
isjunginek pistoleta kas kazkiek laiko
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 17, 18:24)
xi xi xi cia man jau du kartus taip buvo:)
QUOTE(karalyste @ 2010 10 17, 18:19)
xi xi xi cia man jau du kartus taip buvo:)
Oho sprogsta pistoletas??? Pirma karta girdziu, as jau pora metu su tuo paciu dirbu, pas mane jau jis toks vaizdine isvaizda visas prarades, bet veikia normaliai ir svarbiausiai tai kad jis tikrai nera is tu brangiu