Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

Visu medeliai ir puosktes labai grazus wub.gif Del baltu saldainiu yra, Revera, tikrai daugiau baltais popiereliais, pradedant pienine karamele, baigiant Pergales "Vilniaus" saldainniais, tiesa, popiereliai ju siek tiek labiau sidabriniai, bet jei vestuviniai tikrai graziai atrodo 4u.gif Nors jei buvo konkreciai uzsakyta rafaelo saldainiai tada ir jie puikiai tinka biggrin.gif tik ta nelemta kaina ax.gif blush2.gif

O as ieskau kazko tokio nematyto, nebandyto doh.gif Nusibodo vienaauksciai medeliai, nors zinoma darau juos, bet domina naujos formos, naujos kompozicijos, minciu tiek daug sukasi galvsje, o va kaip igyvendinti jas doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 10 16, 21:51)
Visu medeliai ir puosktes labai grazus  wub.gif Del baltu saldainiu yra, Revera, tikrai daugiau baltais popiereliais, pradedant pienine karamele, baigiant Pergales "Vilniaus" saldainniais, tiesa, popiereliai ju siek  tiek labiau sidabriniai, bet jei vestuviniai tikrai graziai atrodo  4u.gif Nors jei buvo konkreciai uzsakyta rafaelo saldainiai tada ir jie puikiai tinka  biggrin.gif tik ta nelemta kaina  ax.gif  blush2.gif

O as ieskau kazko tokio nematyto, nebandyto  doh.gif Nusibodo vienaauksciai medeliai, nors zinoma darau juos, bet domina naujos formos, naujos kompozicijos, minciu tiek daug sukasi galvsje, o va kaip igyvendinti jas  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Esme tame kad karameliu zmones nemegsta, vis praso sokoladiniu smile.gif Vilnius jei neklystu apie 30 lt uz kg, tai iseina brangiau nei rafaello biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Revera: 16 spalio 2010 - 21:51
QUOTE(knielita @ 2010 10 16, 21:51)
O as ieskau kazko tokio nematyto, nebandyto  doh.gif Nusibodo vienaauksciai medeliai, nors zinoma darau juos, bet domina naujos formos, naujos kompozicijos, minciu tiek daug sukasi galvoje, o va kaip igyvendinti jas  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Tiesiog mano mintys bigsmile.gif. Jei pavyks ką nors sugalvoti- pasidalinkit idėjomis 4u.gif
Artėja ir man pora gimtadienių, norisi kažką įdomaus padovanoti, turiu vieną mintį - jei pavyks įgyvendinti kaip įsivaizduoju - parodysiu 4u.gif
Atsakyti
Kaip smalsu. tikiuosi, kad pavyks igyvendinti ir mes pamatysim tavo darba.
Atsakyti
sveikos gyvos. ką tik susprogo mano karštų klijų pistoletas. doh.gif prisimenu, kaip kažkurioje temutėje guodėsi kažkuri, kaip jai susprogo. išmušė man saugiklius, nuostolių jokių, tik rytoj reiks per pietus bėgti iki senukų aparatėlio. atitarnavo beveik metus........... verysad.gif
Atsakyti
Man irgi vienas sprogo
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 17, 17:24)
sveikos gyvos. ką tik susprogo mano karštų klijų pistoletas.  doh.gif prisimenu, kaip kažkurioje temutėje guodėsi kažkuri, kaip jai susprogo. išmušė man saugiklius, nuostolių jokių, tik rytoj reiks per pietus bėgti iki senukų aparatėlio. atitarnavo beveik metus........... verysad.gif

oba blink.gif , o kaip čia taip? Šiandien ir aš skaičiau kaip vienai sprogo rankose...nuo to laiko nieko klijais nebeklijuoja, viską lipnia juosta doh.gif , matyt išgąsdino ją labiau nei jus mirksiukas.gif . Niu, klijai neskysti, bet kaip jis sprogsta įdomu g.gif Tiesiog pats korpusas į dalis išsilaksto?
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 17, 17:24)
sveikos gyvos. ką tik susprogo mano karštų klijų pistoletas.  doh.gif prisimenu, kaip kažkurioje temutėje guodėsi kažkuri, kaip jai susprogo. išmušė man saugiklius, nuostolių jokių, tik rytoj reiks per pietus bėgti iki senukų aparatėlio. atitarnavo beveik metus........... verysad.gif

joooo ir mano sprogo visai neseniai doh.gif tik ijungiau, padejau sildytis ir sprogo ismuse visus saugiklius, dumelis tik paruko, jau galvojau telikai perdegs doh.gif bet viskas gerai buvo, turejau namie atsargini smile.gif
Papildyta:
QUOTE(barbarux @ 2010 10 17, 17:28)
oba  blink.gif , o kaip čia taip? Šiandien ir aš skaičiau kaip vienai sprogo rankose...nuo to laiko nieko klijais nebeklijuoja, viską lipnia juosta  doh.gif , matyt išgąsdino ją labiau nei jus  mirksiukas.gif . Niu, klijai neskysti, bet kaip jis sprogsta įdomu g.gif Tiesiog pats korpusas į dalis išsilaksto?

as manau, kad kai lydosi klijai, matyt buvo kazkas ten viduj apsilyde, klijai uzbego ant laidu ir baba blink.gif
Atsakyti
pabandžiau kepurę šampano buteliui padaryt,į pabaigą toki karšti klijai buvo,kad saldainio popieriuką išlydydavo.įdomu -čia mano darbo brokas ar ne taip darau kažką g.gif

gražu pas jumis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2010 10 17, 17:54)
pabandžiau kepurę šampano buteliui padaryt,į pabaigą toki karšti klijai buvo,kad saldainio popieriuką  išlydydavo.įdomu -čia mano darbo brokas ar ne taip darau kažką g.gif
gražu pas jumis 4u.gif

isjunginek pistoleta kas kazkiek laiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 17, 18:24)

xi xi xi cia man jau du kartus taip buvo:)
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 10 17, 18:19)
xi xi xi  cia man jau du kartus taip buvo:)

Oho sprogsta pistoletas??? Pirma karta girdziu, as jau pora metu su tuo paciu dirbu, pas mane jau jis toks vaizdine isvaizda visas prarades, bet veikia normaliai ir svarbiausiai tai kad jis tikrai nera is tu brangiu mirksiukas.gif
Atsakyti