Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 14, 09:20)
paskutinė mano puokštytė:

Labai graži rudeninė puokštė 4u.gif
QUOTE(Revera @ 2010 10 14, 17:36)
O as rodaus savo rafaelini medi   blush2.gif  pirma karta su rafealo bandziau, bet visai patiko: greit klijuojasi  smile.gif

wub.gif

QUOTE(jo-vita7 @ 2010 10 14, 17:39)
Rodausi vakaryksti darba

Gražus butelys thumbup.gif , o kaip klijavosi prie dažyto butelio? Man amžinai problemos, kad sunkiai prilimpa prie butelio,paskutinį kartą klijavau ant butelio juotelę, kuri naudojama klijuoti ant stiklo, kai dažomas langas 4u.gif ir tik ant tos juostelės klijavau papuošimus, tada gerai viskas laikėsi.
Merginos, o kaip jūs darote butelius-kalėdines eglutes, ar apvyniojate juos kuo, kad geriau laikytųsi saldainiai, ar tiesiai ant butelio klijuojate saldainius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 15 spalio 2010 - 08:45
QUOTE(reginale @ 2010 10 14, 22:03)
Labas vakaras mergaites. Ar sitoj temoj tik saldainiu medelius galima rodyti ar ir kitus darbelius is saldainiu? Medeliu dar ne turiu... 4u.gif

Manau, greitu laiku keisis pavadinimas, nes temoje ne tik medžiai, bet ir ežiukai, buteliai, laivai, puokštės biggrin.gif . Taip kad drąsiai rodykite, kur jūs pritaikėte ar ką puošėte saldainiais 4u.gif
Revera, rafaelo saldainių medelis tikrai fantastiškas thumbup.gif . Tik galvoju, brangokai gaunasi... kiek saldainiukų išėjo, gal paskaičiavot 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(loreta72 @ 2010 10 14, 22:14)
Oooohooo.. Man tai naujiena, jei ne paslaptis kaip tai daroma/

Yra visa tema apie butelių dekorą
http://www.supermama...howtopic=341797
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 15 spalio 2010 - 10:02
QUOTE(barbarux @ 2010 10 15, 11:08)

Revera, rafaelo saldainių medelis tikrai fantastiškas  thumbup.gif . Tik galvoju, brangokai gaunasi... kiek saldainiukų išėjo, gal paskaičiavot 4u.gif
Papildyta:

įkišiu savo trigrašį ir pasakysiu, kad ne tokie gražūs, bet yra rafaelo "pakaitalai", kurie daug pigesnį už rafaelo. mano medelin sueina 4 dėžutės rafaelo
user posted image

o čia iš pigesnių saldainių

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 15, 11:52)
įkišiu savo trigrašį ir pasakysiu, kad ne tokie gražūs, bet yra rafaelo "pakaitalai", kurie daug pigesnį už rafaelo. mano medelin sueina 4 dėžutės rafaelo
o čia iš pigesnių saldainių

olia lia, 4 dėžutės.. tai vien saldainiams kiek išeina... o kokie tie pigesni, tokių dar nemačiau, irgi turbūt ne prekybos centruose parduodami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 10 15, 12:04)
olia lia, 4 dėžutės.. tai vien saldainiams kiek išeina... o kokie tie pigesni, tokių dar nemačiau, irgi turbūt ne prekybos centruose parduodami? g.gif

aš tai dažniausiai Kauno bazėse perku, kg apie 11-15 lt, turguose dar būna. O prekybos centruose buna supakuoti peršviečiamuose pokeliuose, nežinau kaip aprašyti, bet pasisukiok prie supakuotų saldainių, pažiūrėsi ir suprasi.........
O rafaelinis iš 4 dėžučių gaunasi jau podydis, gali ir iš mažiau pabandyti, bet klijuojasi, tai labai smagiai einasi..............
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 15 spalio 2010 - 11:14
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 15, 12:14)
aš tai dažniausiai Kauno bazėse perku, kg apie 11-15 lt, turguose dar būna. O prekybos centruose buna supakuoti peršviečiamuose pokeliuose, nežinau kaip aprašyti, bet pasisukiok prie supakuotų saldainių, pažiūrėsi ir suprasi.........
O rafaelinis iš 4 dėžučių gaunasi jau podydis, gali ir iš mažiau pabandyti, bet klijuojasi, tai labai smagiai einasi..............

na taip, ir vaizdas gražus, tikrai, galima nieko ir nebedėt šalia, jokių gėlių.
Dėl saldainių dėkui, reikės paieškot, aš daugiausia prie sveriamų skyriaus ieškau, ne prie fasuotų, tai gal daug ko ir nematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 10 15, 12:49)
na taip, ir vaizdas gražus, tikrai, galima nieko ir nebedėt šalia, jokių gėlių.
Dėl saldainių dėkui, reikės paieškot, aš daugiausia prie sveriamų skyriaus ieškau, ne prie fasuotų, tai gal daug ko ir nematau  doh.gif

fasuoti išeina brangiau, bet būna tokių rūšių, kurių palaidų nebūna verysad.gif sėkmės paieškose.......... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarux @ 2010 10 15, 11:08)

Revera, rafaelo saldainių medelis tikrai fantastiškas  thumbup.gif . Tik galvoju, brangokai gaunasi... kiek saldainiukų išėjo, gal paskaičiavot 4u.gif

dekui smile.gif 3 dezutes, bet is esmes butu tilpusi 4 smile.gif ant vestuvinio stalo stoves du tokie pat wub.gif
Atsakyti
JO-VITA7 ačiū už info.

O aš nenorėčiau gauti rafaelinio medelio. man tie saldainiai neskanūs, o va iį ferero rošė tai pasaka
Atsakyti
Na grožybių pridarėte wub.gif Man tai rafaelo medeliai labai gražūs (nors pati nemėgstu rafaelo saldainių lotuliukas.gif ) LAbai gražiai atrodo tas kitas panašus į rafaelinį tik tamsus.... labai norėčiau tokių saldainių gauti wub.gif ir pabandyti sumeistrauti medelį blush2.gif

Pasirodau kelias puokšteles.... į mokyklą neštas :
user posted image
user posted image
Atsakyti
Cia jau kaip kam del tu rafeallo, mano atveju reikejo baltu saldainiu, o kadangi tokiu visam Vilniuj nera, tai teko rinktis rafaelo ax.gif O man visi saldainiai skanus, tai man vienas malonumas su jais dirbti, taip ir norisi koki nukniaukti, bet susilaikiau kol padarau, o tada, jei lieka... biggrin.gif

wavin - matyt mokytojos buvo laimingos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 10 15, 08:44)
jo-vita7  as visu klausiu is ko skaiciai/cia ypac grazus,man tai idomu ,nes greitu laiku reiks daryti paciai

Skaicius iskirpau is kartono ir apvyniojau plausu spalvotu. va ir visas darbas
Papildyta:
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 15, 10:43)
Labai graži rudeninė puokštė  4u.gif

wub.gif
Gražus butelys thumbup.gif , o kaip klijavosi prie dažyto butelio? Man amžinai problemos, kad sunkiai prilimpa prie butelio,paskutinį kartą klijavau ant butelio juotelę, kuri naudojama klijuoti ant stiklo, kai dažomas langas  4u.gif ir tik ant tos juostelės klijavau papuošimus, tada gerai viskas laikėsi.
Merginos, o kaip jūs darote butelius-kalėdines eglutes, ar apvyniojate juos kuo, kad geriau laikytųsi saldainiai, ar tiesiai ant butelio klijuojate saldainius?

As jau n... buteliu purskus ir be problemu prisiklijuoja papuosimai
Atsakyti