Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

Zmirzlina labai gražu. Prašom pasidalinti paslaptim kaip padarei
Atsakyti
knielita - tiulis audiniu parduotuvese, beje labai brangus jei ne atraizom. O ten kur as perku sake artaizom ir nebuna ...
zmirzlina - grazi rudenine puokstyte thumbup.gif

O as rodaus savo rafaelini medi blush2.gif pirma karta su rafealo bandziau, bet visai patiko: greit klijuojasi smile.gif

user posted image

Atsakyti
Rodausi vakaryksti darba
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
Šauniai puošiat puslapiuką savo darbeliais thumbup.gif jo-vita7, labai gražiai dekoruotas butelis. revera, tavo rafaelinis medis labai skaniai atrodo thumbup.gif O mums reikėjo rudenėlio šventei kažką sukurt, tikiuosi, mergaitės nesupyks, kad pasiskolinau ežiuko idėją iš jūsų puslapiukų smile.gif 4u.gif
http://i791.photobuc...icture03014.jpg
Atsakyti
QUOTE(pich @ 2010 10 14, 20:12)
Sveikos, mergaitės,
Šauniai puošiat puslapiuką savo darbeliais thumbup.gif jo-vita7, labai gražiai dekoruotas butelis. revera, tavo rafaelinis medis labai skaniai atrodo thumbup.gif  O mums reikėjo rudenėlio šventei kažką sukurt, tikiuosi, mergaitės nesupyks, kad pasiskolinau ežiuko idėją iš jūsų puslapiukų smile.gif  4u.gif
http://i791.photobuc...icture03014.jpg

maciau kad kazkas ieskojosi mano puslapyje eziuko daznai biggrin.gif lb graziai ziurisi tie lapai thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaites. Ar sitoj temoj tik saldainiu medelius galima rodyti ar ir kitus darbelius is saldainiu? Medeliu dar ne turiu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reginale: 14 spalio 2010 - 21:04
QUOTE(jo-vita7 @ 2010 10 14, 17:39)
Rodausi vakaryksti darba
user posted image

Gražus darbas. O kuo nudažytas butelis ir dar raštai padaryti?
Atsakyti
Aciu. Buteli purskiau dazais is flakonelio, o rastai padaryti karstais klijais
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2010 10 14, 22:12)
Aciu. Buteli purskiau dazais is flakonelio, o rastai padaryti karstais klijais

Oooohooo.. Man tai naujiena, jei ne paslaptis kaip tai daroma/
Atsakyti
Nulupus etiketes buteli kaip tik nori ismargini karstais klijais. Kai jie sudziuna, nupurski dazais ir tada jau fantazija pasitelkus puosi
Atsakyti
jo-vita7 as visu klausiu is ko skaiciai/cia ypac grazus,man tai idomu ,nes greitu laiku reiks daryti paciai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azalija170: 15 spalio 2010 - 06:45
QUOTE(loreta72 @ 2010 10 14, 16:01)
Zmirzlina labai gražu. Prašom pasidalinti paslaptim kaip padarei

darau ant pagrindo (jau anksčiau rašiau) centre įdedant pagrindinį akcentą,(dažniausiai didelė gėlė, nors nebūtinai) aplinkui saldainiai suklijuoti, o paskui kraštus apdedu visa kuom, kotas apsuktas plaušu.........greitas darbas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Revera @ 2010 10 14, 17:36)
O as rodaus savo rafaelini medi   blush2.gif  pirma karta su rafealo bandziau, bet visai patiko: greit klijuojasi  smile.gif

labai puošniai audinys vazonėlyje atrodo thumbup.gif
man visada rafaeliniai labai gražu, mėgstu juos, klijuojasi tikrai paprastai, bet aš jau tarp saldainių nebededu jokių papuošimų, ir taip laaaabai gražus burbulas gaunasi.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 15 spalio 2010 - 07:01