Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

ačiū Jo-vita7 už idėją, man idealiai tiko eurinės kvietkeliai, vestuvių jubiliejui......

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 13, 12:29)
ačiū Jo-vita7 už idėją, man idealiai tiko eurinės kvietkeliai, vestuvių jubiliejui......

user posted image

Ar visa puokste pirkta, ar tavo komponuota ji? Man vestuvems irgi reikia, galvoju kazka naujo, kad noriu padaryt, o cia tokia nebloga ideja tavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 10 13, 14:58)
Ar visa puokste pirkta, ar tavo komponuota ji? Man vestuvems irgi reikia, galvoju kazka naujo, kad noriu padaryt, o cia tokia nebloga ideja tavo  thumbup.gif

ant vieno koto 12 žiedų, aš juos nuėmiau ir suvėriau ant vienodo ilgio žalių kotų, tada suvėriau ir tuos auksinius lapelius, jie irgi buvo puokštėje. tada pranėriau pro pagrindą puoštėj dėlioti, tuos kur naudoju visada, yra kažkuriam puslapy nuotrauka įdėta. Kotą apsukau atitinkamos spalvos juostele, ir papuošiau kietesniu tiuliu. Vestuvėms gal 11 žiedų ir mažoka, dar reikėtų kelių, kad pilnai vaizdas būtų.
Atsakyti
zmirzlina grazi tavo puokste, biski nesa i mano.Tik manojoje daugiau ziedu smile.gif Jau ne viena tokia padariau, nes patinka sveciams ji smile.gif
puokste
Atsakyti
oi kokių grožybių čia radau wub.gif išbandžiau ir aš saldainių medelius, šiandien pagaminau dviems labai brangiems žmonėms po vieną wub.gif Kaunietėms galėčiau pašnibždėti, kur pigiai rasti šiokių tokių priemonių (krepšelis samanos 1 lt, puokštelė labai gražių grybukų-musmiriukų 50 cnt, įvairių kalėdinių dekoracijų mačiau daug yra po 1-2 lt, jas dar ir praardyti ten galima ir pasidaryti iš vieno kelias, aš jau ir prisipirkau jų biggrin.gif ) čia nenoriu rašyti, kad negaučiau pylos už reklamą blush2.gif vakar prasinešiau pro MEGOS senukus, tai nieko absoliučiai ten nėra, o to ko yra kainos kraupios. taip ir likau nieko, apart vazonėlių, nenusipirkusi ax.gif tiesa klijų pistoletukų kam aktualu yra po kelis litus, pačių klijų 12 vnt pokelis kainuoja 1,99 lt. čia senukuose.
eisiu dar pasigilinti, kaip daryti kalėdinius saldainių vainikus. raišioti tingiu, bandysiu geriau su klijais. vainiką iš vytelių šiandien nusipirkau, gal eis prie jo priklijuoti saldainiukus g.gif ačiū už įdomią temukę 4u.gif jei ne ši tema, nebūčiau užsidegusi biggrin.gif
Papildyta:
tiesa, Kauno Akropolio saldainių parduotuvėje yra po 15 cnt pirkti šokoladinių boružyčių, t.y. vidus šokoladinis, ir supakuota į popieriuką kaip boružytė. labai šauniai tinka medeliui papuošti thumbup.gif
Atsakyti
buvau pametus šią temą, bet vėl radau, nedaug medelių padariau, darau tik progoms, tad rodaus:

nepamenu - gal jau tą ir rodžiau:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zmirzlina, Revera, buciau dekinga jei pasakytumet kur tiuli perkat blush2.gif Nesusiduriau su juo dar doh.gif Man svente nusimato uz geros savaites, o po jusu foto uzsimaniau ir as ja padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 10 14, 08:10)
Zmirzlina, Revera, buciau dekinga jei pasakytumet kur tiuli perkat  blush2.gif Nesusiduriau su juo dar  doh.gif  Man svente nusimato uz geros savaites, o po jusu foto uzsimaniau ir as ja padaryti  smile.gif

aš tai tiulį perkų pas mus audinių parduotuvėje, kiek metras nepamenu, nes aš prisitaikau nusipirkti atraižų papigiai. Žiūrėk audiniuose..........
Papildyta:
QUOTE(Rucelie @ 2010 10 13, 20:11)
Kaunietėms galėčiau pašnibždėti, kur pigiai rasti šiokių tokių priemonių (krepšelis samanos 1 lt, puokštelė labai gražių grybukų-musmiriukų 50 cnt, įvairių kalėdinių dekoracijų mačiau daug yra po 1-2 lt, jas dar ir praardyti ten galima ir pasidaryti iš vieno kelias, aš jau ir prisipirkau jų  biggrin.gif )  pačių klijų 12 vnt pokelis kainuoja 1,99 lt. čia senukuose.

parašyk, ta stebuklingą vietą mirksiukas.gif
pasitikslinsiu dėl klijų kainos ar 12 vnt tik 2 litai g.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 14, 08:53)
pasitikslinsiu dėl klijų kainos ar 12 vnt tik 2 litai g.gif

tikrai taip. bet už 1,99 lt spalvoti - gelsvi, rausvi ir dar visokių buvo. o bespalviai berods po 5,99 buvo. man nemaišė ir gelsvi blush2.gif
atsibodo až rašinėt lotuliukas.gif tai parašysiu čia.
Kaune Šilainiuose, kuršių g. norfoje yra tokia parduotuvytė ERBI. ten visokių grožybių dekoracijų ir panašiai yra nebrangių. ten tokia a le išparduotuvė, kai kas nekondicinės prekės, kai kas dar kažkokios, panašiai kaip jonelio kiemas su vaikų prekėmis. bet dekoracijoms gi tiek tos kondicijos ir reikia...aš prasišlaviau ten vakar gauuusiai blush2.gif pirkau už 4 lt labai gražų raudoną vazoną, bus Kalėdinei eglutei iš saldainių wub.gif dar pirkau advento žvakių, labai gražios, tokios kur kasdien reikia po vieną padalėlę per adventą nudeginti, tos po nepilną litą...žvakidžių pirkau labai gražių, gal po 3 lt, dar konfeti tokių žvaigždučių po litą dėžutė, grybukai 6 vnt 50 cnt, samanėlė 1 lt pokas, visokių juostelių yra, akmenukų po 3-4 lt pokelis, vainiką kalėdinį už 6 lt, su nykštukais toks wub.gif yra kalėdinių tokių dekoracijų kur po žvake dedasi po 1-2 lt, jas galima išardyti... žodžiu, auksarankėms bus ką pirkti 4u.gif čia ne reklama, nepagalvokit, man tik atsibodo až rašinėti lotuliukas.gif džiaugiuosi labai pati, kad sugalvojau vakar ten pratikrinti thumbup.gif
man atrodo jų ir vilniuje yra parduotuvėlė. www.erbi.lt, tik negarantuoju kas ten per prekių asortimentas. ale patikrinti gali ir vilnietės, netikiu kad kažkokiomis visai kitokiomis prekėmis prekiauja...
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 10 14, 09:08)

atsibodo až rašinėt  lotuliukas.gif tai parašysiu čia.

ačiū labai. Tik dar klausimėlis ar savaitgaliais ten dirba.
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 14, 09:10)
ačiū labai. Tik dar klausimėlis ar savaitgaliais ten dirba.

šeštadieniais tai tikrai dirba, tik nepamenu iki kada. o sekmadieniais lyg nedirba. pasižiūrėk inete tuo adresu kur parašiau. šiaip ten daug visko yra, net buitinės technikos, bet reikia atsargiai su tokiais pirkiniais, kaip sakiau ten tokia IŠparduotuvė. vat rankdarbių grožybėmis, kur kokybės kaži kokios nereikia, o kainos labai geros, tai be baimės galima apsipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2010 10 14, 09:16)
šeštadieniais tai tikrai dirba, tik nepamenu iki kada. o sekmadieniais lyg nedirba.

jau taip sugundei mane, kad net seilės teka, kaip ten noriu lotuliukas.gif planuoju į Kauną tik kitą savaitgalį, kaip čia sulaukti man g.gif

paskutinė mano puokštytė:

user posted image
Atsakyti