Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

Senokai ir as ka rodziau tai rodausi su darbuku pageidautinu super ryskaus smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karalyste @ 2010 10 12, 20:33)
Senokai ir as ka rodziau tai rodausi su darbuku pageidautinu super ryskaus smile.gif

viskas graziai suderinta ir skoninga smile.gif
Atsakyti
Labutis
Norėjau paklausti kaip reikia gražiai plaušu apsukti kotą, su kuo jis tvirtinamas , o gal klijuojamas?
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 10 12, 22:33)
Labutis
Norėjau paklausti kaip reikia gražiai plaušu apsukti kotą, su kuo jis tvirtinamas , o gal klijuojamas?

Nežinau kaip kitos... aš tai tik stipriai apsuku.....jei reikia dar klijais paklijuoju
Atsakyti
QUOTE(loreta72 @ 2010 10 12, 22:33)
Labutis

galima sutvirtinti apsukant tokios pat spalvos siūlu, arba būna bespalvis siūlas plonas lyg valas. thumbup.gif
Atsakyti
gyvai atrodo dar geriau, fotikas keičia spalva atrodo kad melyna o iš tikrųjų geltonos spalvos saldainiai derinti su sodriai violetines spalvos plunksnelėmis ir karoliukais
violetine kaip šitos tulpės user posted image
Atsakyti
Radau idėją, kuri mane užkabino. Rodau ir jums

user posted image

user posted image

ir nuoroda:

http://www.creatingk...mplate_download
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmirzlina: 13 spalio 2010 - 08:36

loreta72, natur, wavin, karalyste nuostabūs jūsų medeliai 4u.gif thumbup.gif

Bežiūrėdama į jūsų medelius padariau išvada, kad gražiausiai atrodo 2 spalvų derinys, nes dariau vieną medelį kuriame panaudojau dviejų spalvų saldainius ir dar trečią spalvą panaudojau puošimui, tai atrodė schmoll.gif Ar jūs ribojate spalvų gamą savo medelius darydamos?
Atsakyti
Dar vienas medeliukas....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 10 13, 09:29)
Radau idėją, kuri mane užkabino. Rodau ir jums

ir nuoroda:

http://www.creatingk...mplate_download

idomiai kaip bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 10 13, 09:40)
loreta72, natur, wavin, karalyste nuostabūs jūsų medeliai  4u.gif  thumbup.gif

Ar jūs ribojate spalvų gamą savo medelius darydamos?

taip, nepatinka spalvu kratiniai, be to labai nepatinka kai medelis buna perkrautas. Megstu viska atlikti skoningai smile.gif
Atsakyti
Nuostabus medeliai wub.gif wub.gif
zmirzlina, puiki ideja thumbup.gif
Karalystes medeliai super kaip ir visuomet, beje tapukai tavo superiniai thumbup.gif Atsiziureti negaliu.
pirmaargenta, ziurisi geriausia neperkrauti darbai, islaikytos spalvos ir ju suderinamumas. Pacioje pradzioje ir as dariau is kuo ivairesniu, namie vietoj vazos ir dabar tokie yra, sveciams vaisinti, bet dovanai darau is vienos ar max. keliu spalvu tik.
Atsakyti
Kokių Jūs čia grožybių prikūrusios, ar galite man tadėti ir pamokinti, ar kokia nuorodą įmesti, kaip susukate žiedelius saldainiams...
Atsakyti