Toliau rodome savo sukurtus saldainių medelius ir kitas grožybes
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
Naujai temutei - valio
skanių saldainių visoms ir dar gražesnių ir įdomesnių darbelių
skanių saldainių visoms ir dar gražesnių ir įdomesnių darbelių
Aciu uz naujus namucius
Pich, super atrodo laivelis, visai nepanasu i pirma darba, tu tikra kad jis tau pirmas? Tikrai labai grazu Koki pagrinda jam naudojai? Reikes ir man ji padaryti, atrodo puosniai labai
Pich, super atrodo laivelis, visai nepanasu i pirma darba, tu tikra kad jis tau pirmas? Tikrai labai grazu Koki pagrinda jam naudojai? Reikes ir man ji padaryti, atrodo puosniai labai
Sveikos, mergaitės darbštuolės
Ačiū už pagyrimus, labai malonu juos skaityti knielita, pagrindas pintas padekliukas su kietu pagrindu, iš fanieros turbūt, į vidų dėjau putų polistirolo, bet jis toks kietas, statybininkų vadinamas "stiroduras", čia kad būtų lengviau sukaišioti gėlytes ir būtų kur buteliui atsiremti. Šitas polistirolas ne taip trupa, kaip paprastas. Aš jį apvyniojau aliuminio folija, kad jei kartais koks tarpelis tai nesimatytų "vidurių" negražių.
Aš irgi turiu klausimuką, bandau klijuoti saldainių medelį, dirbu su karštais klijais. Nežinau, aš matyt per daug klijų dedu, nes saldainių popierėlis susvyla, o kaip jums pavyksta taip graziai priklijuot? Žiūriu į jūsų darbelius ir negaliu atsigrožėti.
p.s. čia tikrai mano pirmasis darbelis
Ačiū už pagyrimus, labai malonu juos skaityti knielita, pagrindas pintas padekliukas su kietu pagrindu, iš fanieros turbūt, į vidų dėjau putų polistirolo, bet jis toks kietas, statybininkų vadinamas "stiroduras", čia kad būtų lengviau sukaišioti gėlytes ir būtų kur buteliui atsiremti. Šitas polistirolas ne taip trupa, kaip paprastas. Aš jį apvyniojau aliuminio folija, kad jei kartais koks tarpelis tai nesimatytų "vidurių" negražių.
Aš irgi turiu klausimuką, bandau klijuoti saldainių medelį, dirbu su karštais klijais. Nežinau, aš matyt per daug klijų dedu, nes saldainių popierėlis susvyla, o kaip jums pavyksta taip graziai priklijuot? Žiūriu į jūsų darbelius ir negaliu atsigrožėti.
Pristatau jums dar viena mazuti simboline dovanele aukletojai
Papildyta:
Reikes pasiieskoti ir man kazko tokio Aciu tau
O saldainiu popierialiai bent man nesvyla Nezinau ar kitos yra susidurusios su tokia problema, nebent labai planas popierelis ju? Is kokiu medeli darai?
Papildyta:
QUOTE(pich @ 2010 10 06, 09:18)
Sveikos, mergaitės darbštuolės
Reikes pasiieskoti ir man kazko tokio Aciu tau
O saldainiu popierialiai bent man nesvyla Nezinau ar kitos yra susidurusios su tokia problema, nebent labai planas popierelis ju? Is kokiu medeli darai?
Pastebejau kaip jus mylite tas mokytojas...Tikrai puiki dovanele.
pristatau nauja darbeli vyrui(pagal uzsakyma):
QUOTE(pich @ 2010 10 06, 10:18)
Giriu už gražu laivelį. Labai patiko. Dėl klijų, tai aš tuos "svylančius" popierėlius kai klijuoju, stengiuosi neužkaitinti klijų, vis išjunginėju pistoletą. O šiaip klijaų kokybė irgi būna visokia. Aš buvau pasirinkusi iš Senukų didelę pakuotę, ir nebrangiai būdavo, bet kuris laikas jau tokių neberandu Dabar perku iš vienur ar kitur, bet išeiga gaunasi nevienoda skirtingų gamintojų
Man sunkiai su griliaziniais sekėsi, gal pirma reikia klijus tepti ant pagrindo? Na, bet kažkaip aš juos priklijavau. Pasirodau antrą darbą.
http://i791.photobuc...icture03024.jpg
Knielita, auklėtoja labai apsidžiaugs, tokia gėlyte.
Armanlila, na labai gražus darbelis, matosi, kad skirtas vyriškiui.
QUOTE(pich @ 2010 10 06, 11:12)
Man sunkiai su griliaziniais sekėsi, gal pirma reikia klijus tepti ant pagrindo? Na, bet kažkaip aš juos priklijavau. Pasirodau antrą darbą.
Labai patiko gelytes Ar jos iskarpytos is popieriaus? Kaip i ju viduriuka istatote saldaini? Iskerpat skylute ar tiesiog klijuojate?
QUOTE(armanlila @ 2010 10 06, 09:57)
Pastebejau kaip jus mylite tas mokytojas...Tikrai puiki dovanele.
Super medelis
QUOTE(pich @ 2010 10 06, 10:12)
Grazus medeilis gavosi, nepanasu kad nesiseke saldainius klijuot
Man griliaziniai nekele jokiu problemu Lengvai su jais sekesi dirbti
Ca su jais padaryta kompozicija buvo
Knielita, koks grožis griliažinis, nerealus
Stebuklinga, gėlytės iškarpytos iš tampomo, aš taip vadinu jį, popieriaus. nors kai pirkau, tai jis vadinasi dovanų vyniojimo popierius. Aš darau taip: iškarpau žiedlapius pailgus tokius, didijį pirštą, dedu prie vidurio prilaikyti ir tiesiog ištampau žiedlapį, kad jis paplatėtų. Imu saldainį ir apdedu žiedlapiukais, kad suformuoti gėlytę, iš apačios stipriai užfiksuoju vielute. tarp saldainio ir žiedlapio kišu dantų krapštuką. Ir kišu gėlytę į burbulą. Atrodo viskas . Ir dar jei pirksit tampomą popierių jis turėtų būti toks storas, nes yra ir plonas, tai iš jo nelabai išeina gražios gėlytės.
Stebuklinga, gėlytės iškarpytos iš tampomo, aš taip vadinu jį, popieriaus. nors kai pirkau, tai jis vadinasi dovanų vyniojimo popierius. Aš darau taip: iškarpau žiedlapius pailgus tokius, didijį pirštą, dedu prie vidurio prilaikyti ir tiesiog ištampau žiedlapį, kad jis paplatėtų. Imu saldainį ir apdedu žiedlapiukais, kad suformuoti gėlytę, iš apačios stipriai užfiksuoju vielute. tarp saldainio ir žiedlapio kišu dantų krapštuką. Ir kišu gėlytę į burbulą. Atrodo viskas . Ir dar jei pirksit tampomą popierių jis turėtų būti toks storas, nes yra ir plonas, tai iš jo nelabai išeina gražios gėlytės.
knielita o kaip sujungete pagaliukus ?