Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainių medeliai 5

Toliau rodome savo sukurtus saldainių medelius ir kitas grožybes drinks_cheers.gif

1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
Atsakyti
Naujai temutei - valio thumbup.gif
user posted image
skanių saldainių visoms ir dar gražesnių ir įdomesnių darbelių biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz naujus namucius wub.gif wub.gif

Pich, super atrodo laivelis, visai nepanasu i pirma darba, tu tikra kad jis tau pirmas? Tikrai labai grazu wub.gif Koki pagrinda jam naudojai? Reikes ir man ji padaryti, atrodo puosniai labai wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės darbštuolės 4u.gif
Ačiū už pagyrimus, labai malonu juos skaityti smile.gif knielita, pagrindas pintas padekliukas su kietu pagrindu, iš fanieros turbūt, į vidų dėjau putų polistirolo, bet jis toks kietas, statybininkų vadinamas "stiroduras", čia kad būtų lengviau sukaišioti gėlytes ir būtų kur buteliui atsiremti. Šitas polistirolas ne taip trupa, kaip paprastas. Aš jį apvyniojau aliuminio folija, kad jei kartais koks tarpelis tai nesimatytų "vidurių" negražių. biggrin.gif
Aš irgi turiu klausimuką, bandau klijuoti saldainių medelį, dirbu su karštais klijais. Nežinau, aš matyt per daug klijų dedu, nes saldainių popierėlis susvyla, blink.gif o kaip jums pavyksta taip graziai priklijuot? Žiūriu į jūsų darbelius ir negaliu atsigrožėti.
p.s. čia tikrai mano pirmasis darbelis blush2.gif

Atsakyti
Pristatau jums dar viena mazuti simboline dovanele aukletojai ax.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(pich @ 2010 10 06, 09:18)
Sveikos, mergaitės darbštuolės 4u.gif
Ačiū už pagyrimus, labai malonu juos skaityti smile.gif knielita, pagrindas pintas padekliukas su kietu pagrindu, iš fanieros turbūt, į vidų dėjau putų polistirolo, bet jis toks kietas, statybininkų vadinamas "stiroduras", čia kad būtų lengviau sukaišioti gėlytes ir būtų kur buteliui atsiremti. Šitas polistirolas ne taip trupa, kaip paprastas. Aš jį apvyniojau aliuminio folija, kad jei kartais koks tarpelis tai nesimatytų "vidurių" negražių. biggrin.gif
Aš irgi turiu klausimuką, bandau klijuoti saldainių medelį, dirbu su karštais klijais. Nežinau, aš matyt per daug klijų dedu, nes saldainių popierėlis susvyla, blink.gif  o kaip jums pavyksta taip graziai priklijuot? Žiūriu į jūsų darbelius ir negaliu atsigrožėti.

Reikes pasiieskoti ir man kazko tokio g.gif Aciu tau 4u.gif

O saldainiu popierialiai bent man nesvyla g.gif Nezinau ar kitos yra susidurusios su tokia problema, nebent labai planas popierelis ju? Is kokiu medeli darai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 06 spalio 2010 - 09:51
Pastebejau kaip jus mylite tas mokytojas...Tikrai puiki dovanele.
pristatau nauja darbeli vyrui(pagal uzsakyma):
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pich @ 2010 10 06, 10:18)
Aš irgi turiu klausimuką, bandau klijuoti saldainių medelį, dirbu su karštais klijais. Nežinau, aš matyt per daug klijų dedu, nes saldainių popierėlis susvyla, blink.gif  o kaip jums pavyksta taip graziai priklijuot? Žiūriu į jūsų darbelius ir negaliu atsigrožėti.

Giriu už gražu laivelį. Labai patiko. 4u.gif Dėl klijų, tai aš tuos "svylančius" popierėlius kai klijuoju, stengiuosi neužkaitinti klijų, vis išjunginėju pistoletą. O šiaip klijaų kokybė irgi būna visokia. Aš buvau pasirinkusi iš Senukų didelę pakuotę, ir nebrangiai būdavo, bet kuris laikas jau tokių neberandu verysad.gif Dabar perku iš vienur ar kitur, bet išeiga gaunasi nevienoda skirtingų gamintojų verysad.gif
Atsakyti
Man sunkiai su griliaziniais sekėsi, gal pirma reikia klijus tepti ant pagrindo? Na, bet kažkaip aš juos priklijavau. Pasirodau antrą darbą.
http://i791.photobuc...icture03024.jpg

Knielita, auklėtoja labai apsidžiaugs, tokia gėlyte. thumbup.gif
Armanlila, na labai gražus darbelis, matosi, kad skirtas vyriškiui. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pich @ 2010 10 06, 11:12)
Man sunkiai su griliaziniais sekėsi, gal pirma reikia klijus tepti ant pagrindo? Na, bet kažkaip aš juos priklijavau. Pasirodau antrą darbą.

Knielita, auklėtoja labai apsidžiaugs, tokia gėlyte. thumbup.gif
Armanlila, na labai gražus darbelis, matosi, kad skirtas vyriškiui. thumbup.gif

Labai patiko gelytes thumbup.gif Ar jos iskarpytos is popieriaus? Kaip i ju viduriuka istatote saldaini? Iskerpat skylute ar tiesiog klijuojate? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(armanlila @ 2010 10 06, 09:57)
Pastebejau kaip jus mylite tas mokytojas...Tikrai puiki dovanele.
pristatau nauja darbeli vyrui(pagal uzsakyma):
user posted image

Super medelis thumbup.gif

QUOTE(pich @ 2010 10 06, 10:12)

Grazus medeilis gavosi, nepanasu kad nesiseke saldainius klijuot mirksiukas.gif biggrin.gif
Man griliaziniai nekele jokiu problemu g.gif g.gif Lengvai su jais sekesi dirbti ax.gif
user posted image
Ca su jais padaryta kompozicija buvo ax.gif
Atsakyti
Knielita, koks grožis griliažinis, nerealus thumbup.gif
Stebuklinga, gėlytės iškarpytos iš tampomo, aš taip vadinu jį, popieriaus. nors kai pirkau, tai jis vadinasi dovanų vyniojimo popierius. Aš darau taip: iškarpau žiedlapius pailgus tokius, didijį pirštą, dedu prie vidurio prilaikyti ir tiesiog ištampau žiedlapį, kad jis paplatėtų. Imu saldainį ir apdedu žiedlapiukais, kad suformuoti gėlytę, iš apačios stipriai užfiksuoju vielute. tarp saldainio ir žiedlapio kišu dantų krapštuką. Ir kišu gėlytę į burbulą. Atrodo viskas smile.gif . Ir dar jei pirksit tampomą popierių jis turėtų būti toks storas, nes yra ir plonas, tai iš jo nelabai išeina gražios gėlytės. 4u.gif
Atsakyti
knielita o kaip sujungete pagaliukus ? g.gif
Atsakyti