Tikiuosi tokios temos nėra, o jei yra tai ***** pražiopsojau.

O esmė tokia. Aš nėštukė.

Sveikos mamytės,
Tikiuosi tokios temos nėra, o jei yra tai ***** pražiopsojau.![]()
O esmė tokia. Aš nėštukė.Bet dabar bijau labai dėl savo širdies. Esu ligoniukė biškelį tokia.Sirgau perikarditu (skysčiai širdelėj rinkosi) Po to, vožtuvas sustreikavo ir tik dalinai užsidarinėjo, po to vėl grįžau prie perikardito. Ir mano širdis dirba vargais negalais. Vožtuvas kuo toliau tuo sunkiau. Bet daktarai sako jauna, išgyvensi. Nu ok. Gyvenu. Bet man užeina tokie širdies skausmo priepuoliai, kad net paraližuot jau pradeda. Kardiologai tik gūžčioja pečiais. O dabar baisiai bijau. Ar galėsiu išnešiošiot lėlytę savo? Gal kažkam bent panaši situacija buvo.
Sveikos mamytės,
Tikiuosi tokios temos nėra, o jei yra tai ***** pražiopsojau.![]()
O esmė tokia. Aš nėštukė.Bet dabar bijau labai dėl savo širdies. Esu ligoniukė biškelį tokia.Sirgau perikarditu (skysčiai širdelėj rinkosi) Po to, vožtuvas sustreikavo ir tik dalinai užsidarinėjo, po to vėl grįžau prie perikardito. Ir mano širdis dirba vargais negalais. Vožtuvas kuo toliau tuo sunkiau. Bet daktarai sako jauna, išgyvensi. Nu ok. Gyvenu. Bet man užeina tokie širdies skausmo priepuoliai, kad net paraližuot jau pradeda. Kardiologai tik gūžčioja pečiais. O dabar baisiai bijau. Ar galėsiu išnešiošiot lėlytę savo? Gal kažkam bent panaši situacija buvo.
Mano bedos gal ne tokios dideles kaip tavo, bet bijau ir as labai, nes mano sirdies ritmas labai greitas, dabar net naktim nemiegu, o kardiologai ir guzcioja peciais. bet vaikeli jau tuoj baigsiu nesioti, o jei per gimdyma bus kas blogai, labai tikiuosi, kad neuzsilenksiu
sekmes tau ir sveikatos
Sveikutes. Turejau as pries kokius metus tachikardija, tad gudobeles, vaistukai ir t.t. Praejo. dar prie viso sito buvo ir spaudimas krites. dabar 5 savaite kaip laukiuosi ir jau kokia pora savaiciu vel kaip apsvaigus vaikstau, zemas spaudimas, sirdies permusimai (ne pastovus, tik esant miego trukumui arba nezmoniskam karsciui). Zodziu stengiuosi (jei yra proga) prigulti arba ramiai kvepuot arba i gryna ora iskisti nosi
Sveikutes. Turejau as pries kokius metus tachikardija, tad gudobeles, vaistukai ir t.t. Praejo. dar prie viso sito buvo ir spaudimas krites. dabar 5 savaite kaip laukiuosi ir jau kokia pora savaiciu vel kaip apsvaigus vaikstau, zemas spaudimas, sirdies permusimai (ne pastovus, tik esant miego trukumui arba nezmoniskam karsciui). Zodziu stengiuosi (jei yra proga) prigulti arba ramiai kvepuot arba i gryna ora iskisti nosi
Sveikutes.Prisijungsiu pie jusu.Man dabar nestumas 33sav.diagnoze sinusine tachikardija.Pulsas 90-105 retkarciais spaudimas kila.Mano ginekologe rekomenduoja planini cp.Siaip sirdis baladavosi ir iki nestumo,ypac naktimis ir kai susinervinu.
sveikutes, gal kuriai buvo tokia situacija ir galite man kazka patarti: mano spaudimas nera labai aukstas, kartais pakyla 130/90 taciau pulsas visada didelis, kraujyje rado per dideli kalio kieki, slapimas geras, pastaruoju metu labai tinsta rankos, silpna darosi.
Aš ieškodama širdies problemų (didelio spaudimo ir net kartais pulso 140 kartų per min
) atradau, jog skydliaukė streikuoja