[quote=Aneta@,2009 03 17, 14:25]
internete galima rasti geresnę nei iš laikraščių
[/quote]
Nesutinku, nes jei kompas streikuoja ir negali kito pirkt? Negi jau nurašyt tokią? Už auklės algą neįpirks. O mokęjimas naudotis kompiuteriu kažkaip neįeina į auklės pareigas, nebent vyresniam vaikui padėt pamokas daryt.
[quote=Geikutux,2009 03 18, 12:54]
[quote=pelėdžiukas,2009 03 15, 20:12]
Net sunku patikėti, kad žmogus taip drįstų-nepaisytų ne tik mažo vaiko psichikos, bet ir liudininkų-vyresnio vaiko...Peršasi išvada, kad ji rekomendaciją gal ir turi, bet gavo iš norinčios ja greičiau atsikratyti mamos...Ta pana, matyt, prisiskaičius, kad ožius varo nekreipimas dėmesio, tai nusprendė varyt
O, kad nesupranta vaiko pergyvenimo, kai mamos nėra, tai tik parodo-patirtis nulinė. Užjaučiu dėl vaikučio traumos.
Na, ne visos auklės pagal skelbimą tokios.
Labai norisi tiketi... Bet mane tas tikejimas pavede
[/quote]
O mane yra vaiko mama pavedusi...Interneto pagalba susipažinom...Kaip tik per skelbimą laikraštyje buvau susiradus superinę šeimą, kurią ir po dviejų metų myliu ir pasiilgstu labai.
Po tos šeimos buvau darbu nusivylusi visai, maniau daugiau normalių žmonių nerasiu, bet
radau. Bent tikiuosi, kad jie tokiais ir liks.
Manau, svarbu, patikrinti rekomendacijas ir gerai išsiaiškinti ką realiai auklė moka. Žinau, kad yra labai gudrių bobulių, o jaunos greičiau pasimeta sudetingesnėj situacijoj, tai patikrint nėra neįmanoma. Klasikinis variantas-netikėtai grįžti namo ką nors pasiimt. Padeda visiems, šalutinis poveikis-tiesa