Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima rasti gerą auklę pagal skelbimą?

QUOTE(zlt @ 2008 07 20, 23:30)
o kaip jums tokie skelbimai kaip: parduodu aukle, dovanoju aukle ar pan. ar jus jais pasitikit? as tai tikrai ne paskambinau karta pagal toki skelbima, labai jau mamyte graziai nupasakojo kokia aukle puiki, sazininga. paskambinau auklei susitariua kad atvaziuotu, atvaziavo, pakalbejom uzsiprase tokios sumos kad net aukliu agenturoje nustebo kaip pasakiau, ir pasake kad rytoj pskambins pasakyti ar sutinka ar ne. man labai skubiai reikejo, neturejau is ko rinktis, ati sutikau sujos salygomis. ir ka gi jus galvojate, ta labai sazininga aukle, kuri zinojo, kad as teturiu viena diena tiktai susirasti aukle, net nepaskambino ir nepasake, kad neateis dirbti pas mus, kadangi gavo pasiulyma salia namu.
as sitomis rekomendacijomis netikiu. galu gale beveik kiekviena pagyvenusi aukle turi dukru ar vedusiu sunu, kur dukros, marcios dukru drauges ir t.t. gali labai puikiai rekomenduoti aukle kuri yra visiskai nesazininga, megstanti isgerti, imti svetimus daiktus ir pan.

Pilnai pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

As tai nelabai tikiu toms rekomendacijoms, cia yra labai subjektivus reikalas irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alimis: 22 liepos 2008 - 11:34
stai as irgi jau pradejau ieskotis auklytes,bet is mazos patirties dar nelabai galiu atskirt kur gera,visos jos moka daryti valgyti,zaisti,bet kai pamini apie kameras,kad jas stebes,-dingsta. kaip islosti sioje loterijoje,tikriausia tik per pazystamus gali rimta susirast.tikiuosiu ir as savo mazylei surasiu gera antra mamyte,kuri myletu ir priziuretu kaip savo.
Atsakyti
Mielos mamos,
patikekit,tikrai yra aukliu norinciu ir sugebanciu save atiduoti mazyliams!
Pajieskokit daugiau,nueikit i vaiku susiburimo vieta ir rasit jums tinkanti
ir patinkanti zmogu.Nevisos gerosios auklytes turi galimybe prisesti prie kompiuterio ir pasiskelbti apie save internetu.Apie skelbimus laikrasciuose
visai nuomones blogos.Svarbiausia,pacios tiksliai zinokit kokiam zmogui paliktumet savo aukseli ramia sazine ir bus zymiai paprasciau.Rekomendacijos?
Susitike su pretendente paklauskit kokios spalvos akytes pries tai ziureto vaiko,kokia paskutine dainele ismokta kartu,koks maisto produktas skaniausias?
Pacios pamatysit-prades improvizuoti-jai visai ne motais.Ta ,kuri mylejo ankstesni kinderi daug,oi daug papasakos ir pacios pamatysit koks zmogus.SEKMES IR KANTRYBES JUMS!
Atsakyti
mes labai aukle gera radom pagal skelbima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 07 04, 09:31)
Man atrodo, pagal skelbimą rasti tikrai nelengva. Geros auklės nesimėto - keliauja iš rankų į rankas, o su tom naujokėm vargas doh.gif Man ne kartą pasitaikė atvejis, kai studenčiokė ateina pas mane tik pasiimti  savo pinigų  smile.gif  T.y. nelabai turi supratimo apie tai, kad reikia ne tik atsėdėti (kur kampe su žurnalu), bet ir užsiimti su vaiku. Skaityti knygutes, lavinti, žaisti, pasiūlyti įdomios veiklos, žaidimų jei zirzia.  Panelės įsivaizduoja, kad būti aukle pakanka tik ateiti į darbo vietą.

Apmokymams ne visos mamos turi laiko, noro ir kantrybės, juolab, kai iš anksto buvo tartasi, ką daryti auklei priklauso...

Bet ,kaip paskaitau tai dauguma mamu nori jaunos auklės.Aš šito nesuprantu,jos gi nieko nemoka.Aišku jei tik jau neturi savo leliuko.bet man atrodo su vyresne ramiau.
Atsakyti
Mes jau du kartus radom šaunias aukles pagal skelbimą. Vieną SM, dukros rekomenduojamą mamą, kitą- per skelbiu.lt thumbup.gif Per skelbiu ieškot- rojus thumbup.gif Skelbimas "kaba" tris dienas, gavom apie 15 pasiūlymų, su 5 auklėm susitikom, iš 3 išsirinkom savąją Merę Popins wub.gif Rinkau paprastai: nesvarbu, ką kalbėjo, kokias rekomendacijas rodė (nesamonė tos rekomendacijos doh.gif ) bet stebėjau mažės reakciją: ar neverkė, ar šypsojosi, ar norėjo ant rankų. Tai mažė ir pasirinko. Ieškojau auklės 50+, bet mažei patiko jaunutė... Beja ir katės reakciją stebėjau: dviem iš karto atmestom net nesirodė, kitas dvi apuostė, o tai jaunutei veržesi ant rankų, nors šiaip svetimų nemegsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 07 rugpjūčio 2008 - 06:49
is tikruju labai sunku issirinkti aukle pagal skelbima, kazkada daviau tai priskambino nezinau kiek, tada su visom susitikau, atsirinkau ir ka nieko gero, paskui vel daviau tai isnese patalyne, buvo tokiu kurios net kava nesdavo ir t.t.nepasitikiu jokiais skelbimais ir rekomendacijomis, nebent kai pazistami rekomenduoja
Atsakyti
Pati dirbu aukle ne vienerius metus ir niekaip neisivaisduoju kaip kitom auklem kyla rankos kazka isnesti is namu.Negi nepamasto kad reiks kita diena ateiti i darba?! g.gif O gal jau net nesirodo po tokiu savo zygdarbiu? doh.gif g.gif
Atsakyti
bandziau internetu,net nesumeluosiu kad siame forume ieskojau aukles,bet nesekmingai...tariamoji aukle vilkino laika,neleido skambinti ,tik zinutemis susirasinet,kas mane labai nustebino,juk ne zinutemis ruosiasi mano vaiko priziuret g.gif o galu gale i sutarta vieta net neatejo,atsiprase ,kad nusprende nedirbt...tai kam visa savaite uz nosies vedziot schmoll.gif blink.gif del to i jaunesnes aukles nekoks mano poziuris...tai galu gale nuspredziau savo mazyle patiket valstybes darzeliui pasirenkant laisva lankymo grafika 4u.gif
Atsakyti
aš irgi pradėsiu leisti į darželį, manau problemų nebus, nors ir labai gaila atiduoti
auklę palieki vieną namuose ir nežinai kaip ten yra, o darželyje bent jau savarankiškas vaikas pasidaro ir žinai kad iš namų niekas nedings
Atsakyti
Mielos mamos,

Noriu patarimo tu, kurios jau turi aukles ar tureje tokia patirti:
kokie pagrindiniai dalykai turetu buti aptariami su aukle pries jai isidarbinant seimoje? (kad veliau nebutu ne laikas spresti dalykus, apie kuriuos nebuvo ne kalbeta, o atseit pagal nutylejima buvo aiskus aukles naudai)
Pvz. Apie atostoginius, maisto gamyba, valgyma ir etc.

Labai laukciau Jusu nuomoniu, pasiulymu, patarimu gossip.gif
Atsakyti
Kai dukrytės auklė nusprendė prižiūrėti savo anūkus, o aš turėjau ieškoti naujos, teko ilgokai pavargti. pakeičiau jų gal 5 - 7. kol galiausiai po 2 metų vėl susigražinau tą pačią auklytę, kuri dabar rytais vaiką nuveda į darželį.
4u.gif
O čia beieškančioms:
auklės paieškos telefonu - geras tyrimas:
http://vilniaus.dien...telefonu-121829
Atsakyti